Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
Aris foarte tari pozele si familia converse
Alexandros este flacau mare. Imi place cum se uita in jur, la jucarii. Iar nasucul lui este tare pupabil 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Manuela77 spune:
Buna dimineata
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Aris-ce scump e!!! Si ce 'bulanase' prezentabile. Super! Si tu arati super...nu stiu de ce
Eu vad bine pe masutza de masaj un bol cu ulei de masline? Cu asta il masezi? Ma bate gandul si pe mine sa incerc...
Chatonel si celelalte norocoase care dormiti noaptea...nici nu stiti cat va invidiez!
Mamica de
Radu (01.04.2009)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Manuela77 Buna dimineata ![]() La multi ani sarbatoritilor de astazi! Aris-ce scump e!!! Si ce 'bulanase' prezentabile. Super! Si tu arati super...nu stiu de ce Eu vad bine pe masutza de masaj un bol cu ulei de masline? Cu asta il masezi? Ma bate gandul si pe mine sa incerc...Chatonel si celelalte norocoase care dormiti noaptea...nici nu stiti cat va invidiez! ![]() Mamica de Radu (01.04.2009) |
Ma bag si eu in clubul invidioaselor

chatonel spune:
nu fiti invidioase, ca nu dorm io 8 ore legate, de dragonbella era vb
io inca n-am ajuns sa ma culc cu ea la ora 8 seara, ca sa avem acelasi numar de ore dormite
si de fapt... a fost o eroare aici!!! acu mi-a zis motanu ca de fapt dragoana a miriit la 12, 12.20 si 12.40, ore la care EL i-a pus suzi
si io credeam ca fata nu a cerut mincare... daca a vazut ea ca e rost numai de suzi, s-a culcat la loc si s-a trezit la 4 dimi, si a dat mami tzitzi. Deci se poate si asa.
pisigri, cu curentul am inteles, dar cu gazele si creditul ala... mai ales cu creditul nu m-am lamurit!
Tu ce ai platit pina acum a fost dobinda???
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
Sophia Maria
Antonio Gabriel
Aris, Infarix hexa, e si pt VHB comparativ cu penta, dar la 4 luni nu trebuie vaccinat si de VHB, asta e singura diferenta. 
Ratzushk mea s-a cam puturosit. Mananca putin si des, am lasat-o si am continuat sa o alaptez "la cererea" ei, pana m-am trezit ca ia foarte putin in greutate. Am incercat ca dupa masa sa ii dau in biberon ce scot eu cu pompa si ce sa vezi? Mananca, sharla! Acum o monitorizez indeaproape si abia asa, ajungem la aprox600ml/zi. Oare cat manca ea cand o lasam de capul ei?
Eu credeam ca mananca putin si des din cauza caldurii, dar ea scotea doar ce venea "cu presiune"
.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Monnvas spune:
Monica, cine sa te certe mami p-acilea? Pai 6 luni de alaptat is mai mult decat o sa prinda jumate din bebelusii clubului. Si zau ca niciuna dintre mamici n-a avut starile tale.
Evident ca nu putem intelege decat partial ce simti, de-aia si suna fals incurajarile noastre, da' ne dam silinta. Amu' daca Luana nu are colici, chiar n-avea rost sa amani diversificarea, mai ales ca ai luat-o catinel, nu cu toate odata. Important e sa simta fata echilibrul din familie si echilibrul, cat de fragil, din tine, nu sa infulece nonstop la lactobar.
Mai, vad ca toate ne plangem de laptic. Io una marturisesc ca m-am saturat sa-l alerg pe puturosila cu titi prin pat (io ii dau titi, el se intoarce pe partea ailalta si-l doare-n pix de lapticul meu, io-i storc un pic in gurita, el "ggggggggg"). Da' ma mai chinui ca abia avem 3 luni.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
Monnvas spune:
Sophia Maria, Antonio Gabriel
Denisa, io propun sa facem un club al puturosilor. Al meu e asa de puturos ca ii e lene sa haleasca si din biberon. Chiar, fetele cu bibe, cat mai halesc puii vostri? Ca al meu a ajuns sa haleasca abia jumate din ce bidona acum 2 saptamani. Si zau ca nush cum sa-l conving, titi nu, bibe nu, apai ce-o vrea, sa-l duc la femei?
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
olishka spune:
Voi va chinuiti sa-i bagati tata in gura, ei ma chinui sa i-o scot. Pediatra ne-a recomandat sa-i dau ceai intre mese, avand in vedere ca are 7 kg la 2 luni, si sa-l hranesc la 3 ore. Dar credeti ca se poate? In 2 ore a baut 80 mil de ceai, iar dupa 2 ore si 15 min a trebuit sa-i dau laptic 

chatonel spune:
aris, vazut baietel mare care sta in picioare
si-are niste oki 
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose