Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_tinaus spune:
Neataaaa...hai ca azi aduc eu 
Raportam si no inoapte dormita intreaga...nu mai are broscuta noastra trezirea de la ora 3 de cateva zile..
, am dormit de mi-s umflati ochii..
Partea nasoala de azi se anunta a fi o vizita la dentist 
Noi vaccinul l-am facut pe cel de la stat, n-am avut reactii, nici febra si la 4 luni tot pe acela o sa il facem, mai ramane sa intreb pediatra daca sa facem rotarix-ul sau nu, parca l-as face ca am auzit in ultima vreme de tare multi bebei in spital cu enterocolita...
Si sa inseninam si ziua fetelor cu marea dragoste dintre mine si tati...de 3 zile tot zicem ca AZI ar merge un
, doar ca am facut ce am facut si in prima seara a cazut el lat de oboseala, in a doua nu cred ca mi-a ajuns capul pe perna si deja dormeam..si aseara am adormit amandoi imbratisati
Si nu in ultimul rand pentru Monica
si multi multi 
pt restul fetelor
PetraTudor spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui joanna27![]() Fetelor nu imi vine sa cred am adormit cu capu pe tastatura ca betivii.. ![]() si maica mea mai tare ...m-a lasat sa dorm ca cica asa bine dormeam..noroc ca a sunat ca am primit mesaj .Dyana mersi am sa incerc si marsupiu dar nu cred ca da roade..el are si in brate numai o anumita pozitie in care ii place nu oricum...na sntem cu fite. Ma bag in pat sa nu adorm pe buda acuma.. ![]() super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) ![]() |
Joanna, hai ca esti haioasa! O imbratisare mare pentru mami cu simtul umorului!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
aris26 spune:
neatza
hai ca ati primit informatia cu pastilele direct de la sursa![]()
joanna - cum mama cu capul pe tastatura??
da-l incolo de net si fugi in pat cand ai linishte. referitor la turele prin casa cu bb la purtator eu te sfatuiesc sa iti comanzi un wrap. costa 100 de lei si il primesti prin posta. si piticul meu vrea plimbare absolut incontinuu,eu am ceva probleme cu coloana si wrapul ma salveaza. mai ales ca mai nou se agita f mult chiar si in brate...se pare ca s-a cam saturat sa fie bebelush.
maria - casia deja se ridica in fund?!f tare
m-am mai linishtit si eu pt ca si al meu da semne ca vrea sa se ridice si ma cam speriasem ca e devreme.
ayla - normal ca nici una dintre noi nu te poate intelege 100% dar ce sa iti zica si fetele? "ai dreptate,cufunda-te cat mai mult in depresie pt ca ai motive"...???
cat despre alaptat. cine sa comenteze? macar sa ajung eu la 6 luni alaptand,dar nu prea ma vad...sau cel putin nu exclusiv
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI [bSophia Maria, Antonio Gabriel[/b]!!!
Noi ne-am trezit la 11, caci David a adormit pe la 2 noaptea
(avea insomnii) Pe la 1 noaptea plimbam carutu cu Cristi in fata blocului. Nici macar asta nu l-a adormit. Abia pe la 2 a cedat. Acum sper ca nu si-a modificat programul si la noapte sa vem acelasi spectacol.
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
| citat din mesajul lui chatonel Neata tufete LA MULTI ANI sarbatoritilor Sophia Maria si Antonio Gabriel ![]() Raportam o dragoana care a dormit 8 ore fara sa o trezeasca pe mami ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Asta da performanta
Noi am dormit de la 2 la 11 dar cu pauze de masa.Olga, mamica lui David iepurasul

pisigri spune:
Chatonel, nu e CHIAR asa de rau cum ai inteles tu; adica da, gazul a fost ff mult si nu inteleg de ce, mai ales comparat cu lunile de iarna. Dar la lumina platim lunar 500-700 mii lei, si o data la 6 luni vin sa citeasca contoarul si calculeaza daca ai consumat mai mult sau mai putin decit au estimat ei (si ai platit tu). Si noi am avut de dat o diferenta de 4 milioane pe astea 6 luni. Sistemul e o mare prostie..
Iar cu LCD-ul ala iar sint porci, pt ca cica suma aia pe care mi-o comunicau lunar telefonic era suma minima pe care trebuia sa o depun in cont...ceea ce eu nu pricep, eu stiu ca mi se stabileste o rata si pe aia o platesc...nu? Plus ca mi-au facut un card de credit pe care nu l-am cerut si a carui deschidere ar mai fi costat si aia vreun milion. Ma rog, asta e, am luat o mare plasa, sa ne fie invatatura de minte. Cind am intrebat cit mai am de platit (si ma refeream la nr de rate ramase, nu la suma) si am auzit de 12 milioane am crezut ca pic din picioare....
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Chatonel, nu e CHIAR asa de rau cum ai inteles tu; adica da, gazul a fost ff mult si nu inteleg de ce, mai ales comparat cu lunile de iarna. Dar la lumina platim lunar 500-700 mii lei, si o data la 6 luni vin sa citeasca contoarul si calculeaza daca ai consumat mai mult sau mai putin decit au estimat ei (si ai platit tu). Si noi am avut de dat o diferenta de 4 milioane pe astea 6 luni. Sistemul e o mare prostie.. Iar cu LCD-ul ala iar sint porci, pt ca cica suma aia pe care mi-o comunicau lunar telefonic era suma minima pe care trebuia sa o depun in cont...ceea ce eu nu pricep, eu stiu ca mi se stabileste o rata si pe aia o platesc...nu? Plus ca mi-au facut un card de credit pe care nu l-am cerut si a carui deschidere ar mai fi costat si aia vreun milion. Ma rog, asta e, am luat o mare plasa, sa ne fie invatatura de minte. Cind am intrebat cit mai am de platit (si ma refeream la nr de rate ramase, nu la suma) si am auzit de 12 milioane am crezut ca pic din picioare.... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi) Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Am patit si noi zeci de chestii asemanatoare. Eu le zic "romanisme"
Olga, mamica lui David iepurasul

aris26 spune:
pisigri - nu mai vorbii de gaze ca abia a trecut iarna
...iar imi aduc aminte ca am platit 400euro/luna 

cat despre tv...pai cam toate ratele si creditele sunt o mare tzeapa...banca cashtiga mereu,dar uneori avem nevoie de ei,asta e.
p.s. am pus poze noi daca vreti sa vedeti familia converse si pe pitic la masaj...nu va uitati la fatza mea ca era 11 noaptea
25 martie 2009
aris26 spune:
chatonel - 8 ore???? mamaaaaa...voi ma faceti sa ma enervez![]()
pai bine mai, io ma bucur cand prin 4 legate si voi....??!! cred ca il trimit pe al meu sa ia meditatii de la dragoanca ca nu se mai poate

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 

Izia, 23 mars 2009