Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc mult fetelor

manu - am incercat si uleiul de masline ca m-a inebunit soacra-mea ca face minuni(pt colici)...bine grecii dau ulei de masline la absolut orice

chatonel - eu oricum te invidiez...pai ce frumos ar fi sa doarma de la 8. he he...ash putea sa mai stau si eu la povesti cu sotzul,ca sa nu mai zic ca ash fi chiar sociabila cu musafirii. al meu adoarme la 12 legat in wrap,il scot pe la 12.30-1 si la 4 ma striga ca ii e foame.

denisa - hmmm...inseamna ca trebuie sa vb cu pediatra,ca eu cumparam tot hexa si pt 4 luni. stii ca si eu patesc cam la fel cu laptele,doar noaptea suge serios. ziua suge putin,voba ta...cred ca doar ce iese ushor. am inceput sa imi fac probleme cu greutatea. acum are 5,250 si s-a nascut pe 25.03 cu 3,070. in prima luna a luat f mult(un kg si un pic) dupa care din ce in ce mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Aris foarte tari pozele si familia converse Alexandros este flacau mare. Imi place cum se uita in jur, la jucarii. Iar nasucul lui este tare pupabil

Este asa de dulceeeeeeeeeeeeeeeeee.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Denisa, io propun sa facem un club al puturosilor. Al meu e asa de puturos ca ii e lene sa haleasca si din biberon. Chiar, fetele cu bibe, cat mai halesc puii vostri? Ca al meu a ajuns sa haleasca abia jumate din ce bidona acum 2 saptamani. Si zau ca nush cum sa-l conving, titi nu, bibe nu, apai ce-o vrea, sa-l duc la femei?

Facem, facem, cum nu!

Eu tot cred ca s-au zapacit asa de tare cu lichidele de la caldura asta, ca pana acum halea bine. Ma speriasem, ca poate am ramas fara materie prima, dar daca dau eu la pompa, iese. Am primit astazi cadou de botez, un scaunel de masa, dar sper sa mai stea el bine-merci in cutie vreo 3 luni si sa nu fim nevoiti sa il folosim mai devreme... desi daca ramanem in formula asta, cu pompatul, parca vad ca treptat scade productia la laptaria lui Adelake.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput