Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc frumos,dragele mele,pentru complimente si urari. Azi Ingrid a implinit deja o saptamana,a venit si pediatra sa o vada,totul e ok, dar mai are inca icter,care cica poate sa tina pana la 2-3 saptamani.
Acum doarme si m-a uimit pur si simplu...eu am lasat-o pe o parte,in patul nostru,paralel cu marginea lui ,si am gasit-o tot pe o parte,insa intoarsa perpendicular...vioaie tare(eu eram la bucatarie,faceam mancare,asa ca n-am vazut-o cum a reusit sa se intoarca asa de mult).

Alinutza: pai exact de asta imi vine si mie sa rad cand imi amintesc...de reactia mea

Adriana: pentru bebica iti trebuie asa: pampers, servetele umede, bephanten unguent si baneocin pudra.Haine doar pentru externare,acolo ii tin infasati in scutecele lor.
Si vezi ca s-ar putea sa-ti mai trebuiasca medicamente(la capitolul asta au o bila neagra din partea mea),n-aveau mai nimic...primeam reteta si era trimis sotul sa le cumpere,caci ei n-aveau.
Asa am cumparat Gynipralul, No-spa injectabil, Ergomet,Perfalgan(ultimele doua se folosesc dupa operatie)...ba chiar si anestezicul pentru peridurala( pe langa trusa,bineinteles) mi l-am cumparat singura intrucat se terminase cu o seara inainte si nu aveau cu ce sa mai faca peridurala,drept pentru care ma pastea anestezia generala...insa,am reusit sa cumparam de la farmacie rapid si sa-mi faca,in final,peridurala. Insa,poate asta a fost o situatie de moment(maternitatea fusese inchisa in saptamana anterioara pentru curatenie) si era aglomerat acum,multe operatii,poate de aceea nu aveau medicamente.Cand vei merge tu,poate nu va fi asa..insa,oricum,sa fii pregatita din punctul asta de vedere.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Buna burtici si salutare celor 2 zmeurici proaspete
Felicitari Nusy si Anne- Marie, Sa va traiasca zmeuricile si sa va bucurati de ele!

Mellea, eumada si eu ma "laud" cu aprox. acelasi numar de kilograme, tot cu start de la 65 - dar spre surprinderea mea nu le simt greutatea si nu am nici alte probleme (rareori ma mai doare un genunchi cand ma ridic/aplec, poate ma ajuta si piscina de 3 ori pe sapt...) - asta poate sa fie si un semn negativ cum ca se poate obisnui usor corpul meu si cu greutati de genul asta...insa de cate ori vad vreo domnisoara cu mini si picioare lungi imi vine tare pofta sa treaca mai rpd hop-ul si sa ma apuc de dieta, sa-mi fie drag sa ma privesc in oglinda...
Alex@Sara asta da veste cu Polizu- deja imi faceam griji, desi o mamica prietena m-a sfatuit sa las copilul cat mai mult la salonul lui sa incerc sa ma odihnesc- acum sunt brava si nu concep sa nu-l am langa mine tot timpul...
Burticilor, e oare prea devreme sa fac eco morfo de trimestrul III in saptamana 30? Am reusit sa obtin o programare mai dvreme de sapt 34, dar oare e prea devreme?
La multi ani tuturor burticilor care isi serbeaza ziua de nastere!

Mi-am activat si eu mesageria privata - va rog mult un password de la mailul comun, merci, sa pot vedea zmeuricile si mandrele lor mamici.

Adya 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,felicitari pt. bebelusa grasunicaSa-ti fie de bine pizza....am bagat si eu ieri una,yummi......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Nusy mersi mult de raspunsuri, nustiu cand ai timp sa citesti sa raspunzi si sa ai grija si de bubulina
stiam ca nu prea au calmante, dar chiar nici anestezicul pt epidurala...asta e chiar culmea, in fine o sa incerc sa fiu pe faza sa intreb inainte dr, la prima nastere am avut generala , acum nu mai vreau
tu ai avut doar epidurala acum ? cum a fost? ai simtit ceva? cam cat a durat toata operatia? a 2 a zi cand te-ai dat jos din pat te durea? sau ti-au bagat calmante si nu simti nimic? cat te lasa cu chestia ai ain spate de la epidurala?
eu imi aduc aminte la prima nastere ca a 2 a zi a fost cumplit parca aveam 1 milion de cutite in burta

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Pentru cele interesate : site-ul asta este cel mai complet si mai bine facut site despre celulele stem pe care l-am gasit. Este facut de 2 dr americani carora le-a murit fetita de 5 ani de leucemie. Este cel mai complet si profi site pe care l-am gasit. Este facut cu foarte mult bun simt si responsabilitate (nefiind facut de vreo firma care asta vinde, nu te impinge sa faci aceasta recoltare, ci doar iti arata alternativele fara sa te judece, oricare ar fi decizia ta).

http://www.parentsguidecordblood.org/

Ce pot adauga este ca noi nu ne-am hotarat inca, dar sper sa ne ajute aceste info.

Adya 29

Mergi la inceput

Nusy hai ca te bombardez cu intrebarile
acum cum te simti? cum ioperatia? te mai doare?
deci ai cumparat anestezicul, trusa pt epidurala , poti sa-mi spui la anestezit cat ai dat? eu am auzit de niste preturi de mi s-a facut prul maciuca ...

baneocinul pudra e pt buric, nu? in afara de baneocin o mai dai cu ceva la buric?

pooh mersi, tocmai a venit ,am halit deja jumatate e asa buna...nu ma mai pot opri

_
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am inceput zugravitul in camera bebitei. A venit un prieten sa ne ajuta/sa faca el . L-am chemat pe sot mai devreme de la serviciu caci eu nu am chef de stat pe langa prieten si socilalizat..nu am chef ca mi se umfla picioarele, ma ia pipi des si alte cele. Cica tot azi termina asa ca daca se usuca pana mai tarziu sa incepem sa montam si noi..daca nu maine.
Am cumparat perdele noi, lusta noua, aplice, totul e nou in camera ei..abia astept sa terminam si noi camera. Sigur sigur pana la sfarsitul saptamanii o sa pun poze sa ma laud...mmm..insa sa iasa bine...sigur iese....

Am fost azi sa imi iau micile chestii car eimi lipsesc din bagaj..nu gasesc papuci de plastic asortati la camasi si halat :(..insa in rest am cam luat. Greu cu drumurile, si nu m-am invartit decat in jurul blocului si pana la piata..noroc ca am fost cu mama si mi-a carat ea piersicile si ciresele...dar eu tot unflata rau eram cand am ajuns acasa si cu burtica tare..am luat un no-spa si in pat...e greu si cu caldurile astea..in curand nu o sa ma mai misc decat prin casa.

s35 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

blanca de abia astept poze cu camera, daca tot ne-am axat pe aceleasi culori . Eu am mai bagat portocaliu si albastru, asa ca pana la urma arata ca un curcubeu.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici
Anne Mary felicitari pentru EVELINA MARIA
Monica2008 LA MULTI ANI!!!
Nusy am vazut pozele cu fetita si e o scumpa
AdrianaFedorca ma bucur ca totul e ok cu bebelina
Aseara am tras o sperietura,timp de vreo 6 ore nu l-am simtit deloc pe bebe si la 12 noaptea am plecat la urgenta.Ne-a tinut vreo 2 ore,totul este ok,mi-a zis ca probabil a dormit,ma tinut o ora conectata la un aparat,au verificat bataile inimii la bebe si dilatatia ,care ere doar 1.Mi-au zis ca mai am ceva de asteptat pana o sa nasc,pentru ca nici nu am avut contractii pana acum.Deocamdata nu am mai avut probleme nici cu tensiunea,sa speram ca nu o sa mai creasca pana la nastere.
Pot sa va zic ca noi ne-am razgandit si asupra numelui,am hotarat ca pana la urma sa-l cheme ALBERT ANDREI.

Dienuta 37+ ALBERT ANDREI
AMR 3 sapt.

Mergi la inceput

Dienuta79 vad ca bia n-a mai dat nici un semn probabil a nascut, urmezi tu pe listuta

bebelore La multi ani!!!
monica2008 La multi ani!!!

_
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput