Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
PatriciaArdeleanu spune:
Buna zmeuricilor!
citesc dar imi ramane in minte prea putin, se vede ca sint in vacanta.
ne este bine aici, nu mi s-a mai intarit deloc burta, e clar ca nu ne prieste caldura. REbecca sta toata ziua afara in curte, ii place la nebunie. nu prea avem ce sa facem prea multe, decit in curte sau prin padure, ca sintem izolate, ca sa mergem in sinaia trebuie sa mergem ceva...
Felicitari Anne Mary pentru fetita!! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! faorte frumos numele!

am vazut si eu pozele cu frumusica Ingrid, ma bucur ca am vazut-o si pe Lucialu, pe Alinuta foarte frumoasa si foarte eleganta -superba rochia=.
Moni, am visat ca ai nascut. ai grija de tine!!
eu o sa vin probabil duminica, luni trebuie sa merg la control, am si analizele iesite si unele nu sint prea grozave, sa vedem ce si cum. si sa facem si o ecografie.
alinuta, felicitari pentru baietelul frumos de la echo!
si eu l-am visat asa clar aseara, era tare frumusel. pina acum nu i-am visat niciodata chipul, insa si in vis nu stiu sigur daca e baiat sau fata![]()
va las,a veti grija de voi!!
Patricia
s32 si Rebecca
05.02.2005
Rallu spune:
Anne-Mary, felicitari, sa-ti traiasca papusa si sa va bucurati de ea
.
Noi suntem in asteptari
.
Vineri mergem iar la spital si vedem. O sa am deja 38 sapt implinite pe atunci si eu ma incapatanez sa n-am bagajul facut.
Maine sarbatorim fix 3 ani de la nunta.
Sunt putin maraita pt. ca n-am fost in stare sa-i cumpar sotului nimic. Nu ma mai pot deplasa deloc singura si, prin urmare, n-am nici un cadou.
E prima data cand n-o sa primeasca decat un pupic.
I-am zis aseara (mi-era si jena) si el incurajator...lasa ca la cate saptamani aveti...poate imi faci alt cadou, fix de ziua noastra. ![]()
Nu e nimic exclus dar as prefera sa mai stea strumful un pic...si io zi ca sta pt. ca nu da semne de nerabdare.
Eh, vedem noi cum sarbatorim.
Chiar fara cadou e bine ca suntem impreuna si ne iubim mult, mult, mult.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 37+
Robert Constantin
AMR
2 -
Asa arat eu acum
alinutza78 spune:
noce sa nu uit...a intervenit o urgenta intre timp (o sedinta importanta la minister) si sotul nu a mai plecat week-endul asta la Iasi. Insa trebuie sa plece cat de curand..ptr ca trebuie sa-si scoata actele..a avut nenorocul sa i se fure borseta cu acte, bani si carduri dintr-o cladire de birouri de la etajul 6
..si cum toate actele sunt de Iasi, trebuie sa se deplaseze acolo
. Asa ca..promit ca nu te las balta si nu ramai fara minge de travaliu
Adriana bafta la ecografie...te asteptam cu vesti bune.
Vorba fetelor..poate te opreste deja la spital
Alinutza
s32 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
siacob spune:
ufff!!!! caldura mare...abia am ajuns acasa de la eco.
Bebica era cam lenesa, dormea si a cam deranjat-o dna dr si de suparare si-a pus o manuta peste fata, ca sa nu o vedem noi prea bine.
Avem 2.400 Kg (tot mai mici cu 10 zile la gretutate decat ar trebui), placenta cu grad 2-3 de maturare, arterele cu flux normal, colul scurtut dar inchis. La sf saptamanii mergem la dr ginecolog sa vedem ce spune. Eu sper ca bebe sa stea cat mai mult in burtica sa mai ia ceva in greutate...daca nu vrea, creste dupa
.
Acum ma duc la patut un pic ca tare am obosit!
35+
Beatrice
Grishca spune:
Rallu, se pare ca ne-am casatorit fix in aceeasi zi. Si noi implinim maine 3 ani de casatorie, si pe mine ma cheama si Raluca. Interesante coincidente 
Eu stau in pat si anul asta n-o sa pot lua cadou dar am in plan sa ma simt foarte bine si cred ca asta va fi cadoul cel mai frumos, ca s-a saturat saracul sa ma vada tot timpul la orizontala.
Asa ca Rallu sa aveti o aniversare frumosa maine 
33+
Tudor
Giova spune:
Noi luam copilul de la gradi si plecam la strand
. Sper sa ma pot si eu balaci putin.
Alinutza ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco. pune poza cu frumuselul tau carn.
Patricia bine ca va prieste, pacat ca stati asa putin....
Rallu ati desfacut cwerclajul?
cel mai frumos cadou e faptul ca va iubiti si ca veti avea un pui mic si sanatos. mama 3 ani....azi maine ii serbam si noi. repede a mai trecut timpul. noi vom fi in 4 pe atunci
.
Dilaural ma bucur ca ai vesti bune de la eco si ca brida nu se mai vede. pacat ca te-ai speriat si panicat.
Moniland credeam xca esti tot acasa.
merg sa fac bagajul pt. strand.
, pe mai tarziu.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
Rallu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Grishca Rallu, se pare ca ne-am casatorit fix in aceeasi zi. Si noi implinim maine 3 ani de casatorie, si pe mine ma cheama si Raluca. Interesante coincidente ![]() Eu stau in pat si anul asta n-o sa pot lua cadou dar am in plan sa ma simt foarte bine si cred ca asta va fi cadoul cel mai frumos, ca s-a saturat saracul sa ma vada tot timpul la orizontala. Asa ca Rallu sa aveti o aniversare frumosa maine ![]() |
Si voua o aniversare frumoasa si romantica ...de la anu' sarbatorim in 3.

Chiar ca interesante coincidentele.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 37+

Robert ConstantinAMR
2 -Asa arat eu acum
pooh spune:
Rallu,Grishca,la multi ani alaturi de sotiorii vostrii!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
Alex@Sara spune:
http://www.devintatic.ro/
uitati ce site interesant pt cei la primul copilas ![]()
Nu am apucat sa citesc mai nimic ca ma doare bazinul de nu pot sta pe scaun.Deseara cand vine tati cu laptopul acasa il sechestrez si stau in pat(pe laptop il sechestrez,nu pe tati
) ca mai avem unul mic acasa dar e numai pt desenele lui tero nu are net 
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
33sapt+ 
adrianafedorca spune:
am venit si eu de la dr acum
col lung inchis si bebelusa uriasa la 37 de saptamani facute azi ea cica ar avea 3,500 kg
mi-a zis sa mai vin peste 2 spatamani dar nu scapa el asa usor de mine, ma duc iar martea viitoare la 38 s poate ma opreste atunci
, eu imi facusem planul ca la fix 39 de saptamani gata
cat am stat la coada , 2 ore, s-au externat 4 mamici cu bebelusi, ma uitam la ele erau asa mandre si ma gandeam ca in curand o sa fiu si eu in pielea lor
oricum abia astept ca nu mai poooottt, ma doare spatele de mor
si de bucurie ca totul e bine si bebe e mare si sanatos mi-am comandat si o pizza mareeeeee
![]()
ca tot am pus 22 kg pe mine ce mai conteaza 2-3 in plus
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler