Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Si chiar vroiam sa intreb, ca nu mai imi amintesc . Stiu ca ma spalam cu un ceai pentru vindecarea epiziotomiei... de pelin cumva, aveti idee?

cornelia,eu m-am spalat doar cu ceai de musetel si nu ma stergeam cu prosopul,asteptam sa se usuce ceaiul pe rana,plus beam mult.m-am vindecat super rapid si nu am avut nici o durere

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Anne_Mary, felicitari mamico! Recuperare usoara si rapida!
Sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa, sa o faceti mare, sa va bucurati de ea!

Nusy, ti-am vazut frumusetea de bebelusa . Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!

Bia, te asteptam cu vesti bune!

35+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 5 sapt!!!

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Adriana, Goiva, Danielle, multumesc!

Crixia, ma duc sa mai imi golesc un pic bagajelul. In curand plec doar cu poseta . Cred ca le merge f. bine celor de la clinica. In dimineata asta parcarea era plina ochi. Foarte amabili si surazatori. Nu ca nu ar fi normal sa se poarte asa, dar cum pe la noi prin spitale "normalitatea" e alta... Si nici nu ma pot plange prea tare, ca eu in spital am fost tratata ok, am stat foarte bine in rezerva cu tot ce imi trebuie, dar numai cand ma gandesc la sala de travaliu, holurile, sala pt. efectuarea toaletei si unele asistente... ma ia cu friguri.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

da, Cornelia, si eu am avut parte de buna paurtare in spital, am stat cu bb in rezerva....dar vorba ta, grupuri sanitare, figuri care zambesc teatral, asteptand sa pice...

Eu pentru bagaj, am doar o pijama de a mea si hainute pt bb(aici nu ma hotarasc pe care sa le pun). In schimb eu incer sa-mi fac bagajul pentru acasa, sa am tot ce-mi trebuie cand revin, macar pt 1-2 sapt.
Eu mi-am luat spray de plagi Oxymed se numeste, l-am folosit si la epiziotomie, dupa fiecare scaun/toaleta. Nu avea cine sa-mi fac ceai, eram doar eu si bb acasa, de cine sa ma ocup mai intai.

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, sunt la serviciu. Saptamana trecuta am stat acasa pt ca aveam colegii raciti si nu m-am riscat la nimic. Dar acum din nou pe baricade.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna ziua dragelor!

N-am mai scris de saptamna trecuta si acum stau de 2 ore si incerc sa recuperez cat ati scris... da' tot mai am juma' de capitol!

In primul rand FELICITARI tuturor sarbatoritilor: nou-nascuti, mamici, gravidutze, copilasi...

Va spun in cateva cuvinte despre noi si apoi mai revin cu completari pe parcurs.

Duminica am fost la eco... tot la dr. aia cu "brida amniotica" (helloooo!!!) ca acolo m-a trimis dr mea si nu m-am opus.
Bine-nteles ca n-a mai vazut-o!!
A scris pe raport "imposibilitate tehnica" - cica din cauza ca bebe e intoarsa cu capul in jos si probabil o obtureaza cu capul...
Cica "acum imi pare rau ca data trecuta v-am spus de ea ca v-ati stresat cam tare"... imi venea s-o strang de gat!!!

In fine... bebelusha e bine, are 1,900 kg. si n-are circulara de cordon... fluxul de sange e bun, s-a intors...

Ieri am fost la dr mea care m-a controlat si mi-a zis ca bebe e atat de sus ca nici nu-i simte caputul... Adevarul ca o simt in gat
Colul e lung si tare...
Si bine-nteles cele 15 kg luate sunt "enorm"

Azi am facut analize sange, cultura col, pishu si ma suna dr sa-mi spuna daca sunt ok! Ne mai vedem pe 10 iulie si la eco iar pe 14.

Ma simt bine, picioarele sunt ok, nu se umfla dect daca fac efort f mare, caldura sau pantof stramt inchis!

Si de ieri stau acasa.... yupiiiii!!!! D-aia n-am apucat sa va mai scriu vineri ca am avut de strans si de scris mesaje...

Va pup pe toate si revin la subiect!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 31 sapt. Daria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani bebelore!

La multi ani monica2008!

bafta la eco adriana!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna gravidutze

Vin si eu cu vesti de la echo...am vazut una bucata baietel frumos, frumos...bucalat si bosumflat..cu un nas mic carn...care dormea cu manutele sub barbie..ce mai, m-am indragostit iremediabil..mi-au dat si lacrimile de fata cu medicul si sotul.
Este un baietel perfect..are 2,100 kg la 31 saptamani si 6 zile..este lungut...mai mare cu o saptamana decat varsta sarcinii. Placenta are deja grad de maturitate 2, dar medicul a spus ca e ok pentru varsta sarcinii. Arterele uterine sunt ok...
Am intrebat ce se intmapla in cazul nasterii premature (avand in vedere ca in ultima perioada tot mai multe gravidutze pe care le cunosc nasc mai devreme..o fi ceva in aer)..si a facut un plan de bataie (am noroc ca doctorita mea lucreaza si la Municipal...cu toate ca sper sa fie ultima solutie sa ajung la Municipal)...insa m-a asigurat ca nu sunt semne ca bebele ar vrea sa iasa mai devreme.

Cat despre miscare fizica si activitate sexuala..a zis go for it!!!...cu singura mentiunea ca la orice semn de disconfort, sangerare, intrerup activitatea.

Am citit aseara ce ati scris...dar dupa 3 ore de masaj, belly dance, yoga si o ora curs de pregatire pentru nastere...am capitulat rusinos in fata laptopului. Asa ca trebuie sa fac un review.

Am vizionat contul comun unde am vazut gravidutze care dintre care mai dragalase.

Lucialu stii pentru ce este asta? Pentru autocaracterizarea de "sleampata si lalaie"..Eu am vazut o gravidutza foarte frumoasa, radioasa...si care s-a mentinut incredibil de bine. So...draga mea Lucialu, sunt mai mult decat onorata sa continuam planurile de incuscrire...eu zic ca asa pedigree bun, mai rar...moldovean cu banateanca...mamaa, ce nepoti faini o sa avem. Ma gandesc cand/daca progeniturile noastre or citi ineptiile noastre de pe forum o sa zica ca suntem candidate ideale la azil Nici nu s-au nascut si noi planuiam sa-i casatorim.

Nusy am vazut o bebelina dragalasa tare..si o mamica care si-a revenit spectaculos. Misto faza cu cerceii...mie insa mi-a placut remarca ta "nu-i a mea!!"..in traducere libera - o fi semanand cu a mea, ca doar am alaptat-o acu' 2 ore, insa daca are cercei...clar nu e a mea".

Moniland super frumoase tablourile..indiferent ca le aveai pe sablon.

Revin cu impresii de la cursul de aseara..

Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

monica2008 ..nastere usoara si un baietel frumos, sanatos, cuminte si voios, care sa va umple vietile de fericire

Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionik76 spune:

Buna, zmeurici! Cu parere de rau spun ca n-am apucat sa citesc tot ce s-a mai scris, am inteles ca s-a mai nascut o zmeurica, felicitari mamicutei si sa creasca mare si sanatoasa !
Eu am stat o zi internata la cardio pt pb cu tensiunea si dupa ce s-au certat intre ei cei de la maternitate cu cei de la cardio au concluzionat ca e totusi tensiune indusa de sarcina si sa continui tratamentul, m-au enervat tare ca aruncau pisica de la unul la altul, macr acu s-a mai stabilizat cumva, macar nu mai trece de 14. Numai ca, noaptea, pe cand eram la cardio, am inceput sa am contractii, mi se intarea burta din 10 in 10 minute si erau dureroase, nu au cedat cu nik, mi-au facut ei si un nospa injectabil, nimic, asa ca vineri dimineata am plecat din nou la maternitate, ca le-am spus diperata sa-mi faca iesirea, nu conteaza daca au terminai investigatiile sau nu, ca eu n-am chef sa nasc acu. Asa ca am mai "bagat" 3 zile de spital, cu perfuzii de sulfat de magneziu si injectii cu progesteron. Acu suntem acasa, speram pt mai mult timp. Si sper sa nu mai ajung pe la maternitate pana nu nasc, eveniment care sper sa nu se petreaca mai devreme de 1 luna. Doamne-ajuta sa mai stea bebelina macar pana la 37 de saptamani.
Oricum, cum fac un pic de efor sau chiar daca merg fie si 200 m ma doare burta, incepe sa mi se intareasca, obosesc, greu mai e! Ar trebui sa stau aproape numai in pat.
bb-lina pare bine, avea vineri 2200 g, ma rog, plus sau minus 300 g, oricum in grafic.
Sper sa ajungem la termen (care la noi inseamna macar 37 s).
Va pup ca ma duc in pat.
Ioana, s. 33 cu

Mergi la inceput