Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adriana, felicitari pentru cele 8 luni de sarcina implinite.
Bafta la eco si sa te vii cu vesti bune despre zmeurica.
Lichidul retinut in organism, scapam de el imediat dupa nastere?

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Lucilau,ce-i aia:lama?Phiiiiiiiiiiiii,nici nu vreau sa ma gandesc la asa cevaPooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Moni, m-ai salvat
L-am gasit: www.humanmed.ro/dispozitive-medicale-pentru-reabilitare-si-tratament/produse-antidecubite/colac-de-cauciuc-55-cm" target="_blank">colac pentru escare

Si am inteles ca fff buna pentru tratarea epiziotomiei e tinctura cu galbenele si spray-ul cu lidokaina.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si34+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Moni,eu nu am scapat de lichid imediat-imediat dupa nastere......nu mi se mai umflau picioarele/mainile fff. tare,dar tot au trecut cateva saptamani pana m-am putut incalta in pantofii /sandalele dinaintea sarciniiAdriana,bafta la eco!Sunt tare curioasa cand o sa programati cezariana.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani beblore!

La multi ani Monica2008!

Colac eu am folosit cu succes la Maria unul de plaja. La Stefan nu am avut nevoie, ca epiziotomia s-a prezentat mult mai bine. Acum, e adevarat ca nu aveam kilogramele din prezent, dar daca e cazul, sper sa mai mai tina unul de plaja de al copiilor .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Si chiar vroiam sa intreb, ca nu mai imi amintesc . Stiu ca ma spalam cu un ceai pentru vindecarea epiziotomiei... de pelin cumva, aveti idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Fetelor, tot mai des aud nasteri inainte de termen! Stati cuminti!
Am sunat o prietena si mi-a spus cum a nascut sora ei la 34 de sapt...s-a racit transpiratia pe mine!
edit: sapt trecuta o alta cunostinta a nascut la 37 de sapt din cauza sperieturii in urma unui mic accident in trafic!

Cornelia, mamica de care spun a nascut la clinica si mi-a confirmat prietena mea ca nu-ti trebuie decat pijama pentru tine( asta cand vei fi curata, parfumata...after; nu nasti in hainele tale) si pt bb, depinde cum vrei tu sa il imbraci.

Am si eu un stress al "cuibului", ca doar fiecare ne asezam cuibul in forme diferite, dupa necesitati. Eu trebuie sa gasesc mobilier pentru camera copiilor. Este ff mare si avem doar cateva piese de la Ikea. N-am reusit sa spal hainutele, ca nu stiu unde sa le asez.

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Cornelia de pelin e ceaiul
Moni dupa nastere scapam de "umflaturi" dar nu chiar imediat, oricum va fi muuult mai bine
am vazut si eu tablourile sunt super , felicitari

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cornelia de pelin da, cu coada calului amestecat. asa ma spalam si eu. si mai puneam ceva spray, caci creme sau alte chestii nu prea puteam pune in primele zile. si crema de galbenele e buna pt. cicatrizare.
Micaalsa vezi ca au diferite diametre, aceste colace. dintr-ala am si eu, sper sa-l mai gasesc, caci cu mutatul...cine stie pe unde a nimerit.
Lucialu doamne ca m-am distrat copios de freza ta. nici eu nu ma mai fac cu ceara de mult...mi-e frica sa nu apara contractiile. Ultima data m-am facut si eu cu crema epilatoare. la prima nastere m-a ras sotul, nu m-am lasat pe mana alora de la spital.
acum sper sa apuc sa bag crema, caci la ce dexteritate are al meu...risc sa nasc acasa.
Pooh acum o luna m-am facut cu crema epilatoare. Oglinda mi-a fost de mare ajutor. sa vedem acum daca mai reusesc, caci ar fi cazul sa ma aranjez mai des de acum.
Adriana super mamico, luna 9. te asteptam cu vesti de la eco.
Moniland nu mai mergi la birou? ai chef de asa ceva...eu daca stau sa ma gandesc mai bine...imi piere cheful de pictat. sa ne mai arati ce mai pregatesti pt. printese.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

neata
am facut 37 de saptamani azi
am intrat in luna a 9 a, tot azi mergem la control, abia astept sa vad ce zice de galsuca
sper sa nu ma certe iar ca sunt umflata si ca am luat multe kg...azi dimi m-am cantarit si aveam +22kg, sper astea 2 saptamani sa nu mai pun nimic pe mine
oricum 10 kg le voi la sa prin spital iar acasa in primele zile sigur mai dau jos vreo 6-7 kg...si voi ramane cu alea 5 kg cu care am ramas si la cezar si pe care cu greu le voi da jos

Nusy bine ca mi-ai zis de cercei
trebuie sa cumpar cercelusi
maine mai dau o tura prin magazine sa-mi cumpar ce mai e de cumaprat si poate gasesc ceva deosebit pt printzesica mea

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

felicitari adriana
poate te opreste la spital,ai terminat bagajelul?

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput