Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lucialu am fost la Albina, e mica apa, dar are namol. copilului meu ii place.
Siacob si eu beau cate un expresso dim. cu putin lapte.
Marco are ochi albastri, ochii lui soacra-mea. sunt curioasa bb2 cu cine va semana.
Adriana bafta azi la control. sa vii cu vesti bune despre cezariana.
Meleea mult dati pe chirie, tinand cont ca va sunt si nasi, dar n-a....e mare casa, are si curte... sa o rezolvati pt. la iarna, de nu...va usuca factura la gaz.
Uliiasi bine ca ai rezolvat cu pompa Avent. sunt la preturi diferite, deoarece au o groaza de accesorii in plus sau minus. eu am ochit-o pe cea la 190 lei, care are 2 sticle avent cu tetine. e si cea mai ieftina, cred.
Cornelia super vestile de la eco. Si eu vroiam sa fac epidurala la prima nastere, dar nu mi-a zis nimic de analizele astea. acum la fel....facem epidurala daca e cazul, dar fara analize.
Doinique ma bucur ca dai cate un semn...la cat mai multe sapt. Sorry pt. durerile de spate.
mQQm nu am facut baie acolo, nu-mi place apa, e cu namol la fund. In schimb s-a balacit pustiul. Buna idee cu clopoteii, ar trebui sa-i zic sotului, sa vedem cum reactioneaza.
missy ma bucur ca ati revenit cu bine din concediu. sper ca a fost relaxant...vrem poze!
Nusy nasoala/fericita intamplare cu cerceii. cum naiba au putut incurca fetitele? daca nu vroiati deloc cercei, ce se intampla? ca la noi la nimeni.
mQQm super fain ce povestesti tu acolo despre spital. aici e musai sa fii "cheala" acolo jos, si sa ai clisma facuta. oricum, am vazut filmulete cu mamici din SUA si aveau ditamai padurea...brrrrr....naspa rau...mai bine zero cum se cere la noi. eu si cu clisma sunt de acord, nu as vrea cand ma chinui sa iasa bb, sa mai iasa si altceva.
De spalat nici la noi nu cred ca-l spala. cel putin pe Marco doar seara l-a imbaiat, el nascandu-se dim. stiu ca avea sange prin par.
Si fina din Spanai mi-a zis ca doar dupa 12 ore i-a spalat bebele.
Eumada dupa ce nasti nu te mai gandesti in ce conditii stai tu, ci daca totul e ok pt. bebe si cum se poarta asist. cu el. e cumplit ce se intampla la noi in spitale, dar fara un plic, o mica atentie...ceva, nu ne baga in seama, sau se poarta ca naiba cu noi.
Moniland super, dar unde ai gasit asa ceva? sunt pe la vreo librarie? m-ar tenta si pe mine....
Pooh nu as vrea eu sa-l duc zilnic, dar oricum platesc 50% si in perioada care lipseste si nu prea imi convine. Asa ca mai bine cu el acolo, e mancat, sta la racoare, se joaca in curte, fac act. asa cu mine acasa se plictisea. e si prea cald, ma misc cam greu....
Danielle colacul cu pricina e ca un colac pt. inot, doar facut din cauciuc tare. nu seamana cu colacul de wc.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bebelore,Monica2008!!!Sa fiti iubite,sanatoase si sa aveti zmeurici in forma maxima,cuminti si papacioase si corse pt mamicile lor si ele...nastere usoara!!!
Giova multumesc!Ps am pus si eu pozici mai reusite sa nu provoc contractii ori travaliuSi la Albina e bine, mai bine pt scalda.Acum cu ploile nu prea avea cum sa fie bash ok.Ma bucur cand mai aud mamici care aproba caruciorul,inseamna ca ne-am orientat bine. Si daaaaasunt de acord cu tine(am vazut si eu la tv):decat power-flower/afro(o pui pe nas peruca la BBel ),mai bine cantareata cheala,dar nu tunsa cu toporu' la viteza in maternitate.Tre sa-mi cat o crema ceva ca eu la smuls nu ma mai duc,mai ales din ala total sa ma auda un cartier intregNu m-am facut niciodata,dar anul trecut m-am trezit cu musteatza lui hicler pusa pe verticala si mai trebuia sa merg si la drBine ca nu mi-a facut semnul de electrocutare
Mc lasa depresiile si focuseaza-te sa va fie bine tie si zmeuricii.Nu uita ca hormoneii ne joaca feste,eu tare plangacioasa am devenit

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Moni, si eu simt ca sapt. asta a crescut bebe, ar trebui sa notez ca in sapt 35 cred ca s-a marit cel mai tare, abia astept sa vad cat are. Oricum, vreau sa creasca, normal, dar nici prea prea, cum ziceau si fetele, sa iasa mai micutza asa si apoi sa se faca mare "afara" .

mqqm, faci pofte cu banana bread, ai? Ultima data mi.a iesit si mie klumea, crescuse, ca am pus mai mult praf de copt, si neexpirat . Nu prea am facut la masina aia de cusut, decat 2 "asternuturi", vorba vine, ca is mici pt cosulet, dar am materialul pt sling.. de vreo 3 sapt cumparat

Foarte frumos acolo la tine, intr-adevar, o sa iau la rost am o prietena quebecois, de mi se plangea odata de spitalele lor pe acolo, hmmm. Tre sa intreb si eu mai multe detalii de pe aici, stiu doar ca sta bb mereu cu tine, dar nush daca ti-o pune imediat pe piept.

mica, citisem pe undeva ca fetele luasera "colac pt escare", asa ceva si da, de la magazinele cu aparatura medicala. Nush daca sa imi iau si eu dinainte de asta sau de ala ieftin de plastic, de plaja.

danielle, ti.au zis deja fetele, vorbim de colac colac (de salvare), hihi, nu pt wc, ci de stat asa oriunde.

Fetelor, pt ce e necesara vitamina aia K la bebei, stie cineva? Stiam ca in general vit K luau colegele cand aveau super hemoragie in zilele acelea... ca sa le mai reduca fluxul.

Ma duc la somn, bye!

35+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

m-ati lamurit

moni,oricum sunt tablouasele,sunt super faine.fiicamea e inebunita dupa ponei,are de toate marimile numai tablouri cu ei nu,mi-ai dat o idee ce sa ii mai cumpar

moni,stiam si eu ca are ceva legatura cu sangele vitamina K,mi-au explicat atunci pe loc ptr ce e insa zau de mai tin minte,am semnat ptr ea si au facut-o,toate mamicile o fac la bebelushi.

moni,eu ma joc cu piciorusele bebelinei,cand impinge o gadil,isi trage piciorusul apoi iar impinge si eu o gadil.e asa fain

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi !
Monica 2008
Anne - Mary sa-ti traiasca bebelusa , sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea

s 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
am facut 37 de saptamani azi
am intrat in luna a 9 a, tot azi mergem la control, abia astept sa vad ce zice de galsuca
sper sa nu ma certe iar ca sunt umflata si ca am luat multe kg...azi dimi m-am cantarit si aveam +22kg, sper astea 2 saptamani sa nu mai pun nimic pe mine
oricum 10 kg le voi la sa prin spital iar acasa in primele zile sigur mai dau jos vreo 6-7 kg...si voi ramane cu alea 5 kg cu care am ramas si la cezar si pe care cu greu le voi da jos

Nusy bine ca mi-ai zis de cercei
trebuie sa cumpar cercelusi
maine mai dau o tura prin magazine sa-mi cumpar ce mai e de cumaprat si poate gasesc ceva deosebit pt printzesica mea

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Lucilau,eu am testat o gramada de creme,cea de la Weet e cea mai buna,eu numai cu ea ma fac......Numai ca operatiunea a devenit din ce in ce mai grea,ce,mai,e o adevarata aventura....nici oglinda nu prea ajuta....noroc ca merge pe pipaitePooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Nusy pt bebe ce ti-au cerut in spital? pampersi, servetele umede...etc creme, haine?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Giova, le-am luat de la un magazin hobby art. Se gasesc de toate pt artisti plastici si nu numai.
Am mai luat rame de carton pt tablou si inauntru o sa pun un desen. Am listat de pe clipart desene si apoi le pictez sau desenez si le inramez in rama aceea de carton. Pictez si rama de carton. Eu sau nepotica.
Pooh,
Motana, e bine de stiut ca mai au un pulseu de crestere la 35 sapt.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh iti multumesc mult de tot!Deci e buna,ca tot vedeam reclama si ma intrebam.O fi aventura cu crema dar cu lama e sport extrem deja,asa ca...sa traiasca crema!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput