Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bia felicitari!
Bine ai venit pe lume Tudor Mihai, sa cresti mare si sanatos si sa papi mult laptic!
Mami refacere rapida si mult laptic!

Pana acum s-a respectat listutza. sa vedem in continuare.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

ohhhooo ,ne inmultim felicitari pt zmeurica,sa diti sanatosi amandoi si sa cresteti mari

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Gata, am cumparat patutul printzesei de la Baby Care, l-am instalat si am facut poze. Aici patutul. Deja simt ca se apropie clipa, e asa de frumoasa camera cu patutul acolo ca nu imi venea sa mai plec de acolo. Bine, mai e o luna dar se apropie!!!!!!!!!!!!!!.
Maine cumparam caaruciorul, l-am vz dar avea un defect si aduc maine altele. O sa postez poze si cu el cand vine.
Am vazut tampoanele postate de....scuzati neuronu' nu functioneste...si chiar ma gandeam ca tocmai azi ce mi-am cumparat si eu de la always ultra night, dar mi se par subtiri...Cred ca o sa ma uit si eu la alea de la seni caci nu prea am chef sa imi fac de alea cu vata si tampon, caci indemanare...pauza.

Viitoare Mami superr fericita! 34 Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Felicitari Bia, bine ati venit acasa, sa fiti sanatosi si mancaciosi !

Mama cum apar zmeuricile si ce bine se tin ele de listuta.
Numa cand ma uit a cata sunt eu pe listuta aia si ma apuca dardaielile.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 37+ Robert Constantin
AMR 2 -
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bia28

Buna fetelor, am lipsit cateva zile, zic eu motivat, pt ca zmeurica mea s-a grabit si a venit pe lume la 37 de saptamani. Pe 9 iunie s-a nascut prin operatie de cezariana Tudor Mihai o dulceata de baietel de 2770 g si 46 cm.

Nu va pot descrie in cuvinte ce mare bucurie a putut aduce acest pui in casa noastra. Ma uit la el si ii multumesc lui D-zeu pt acest miracol.

O sa descarc pozele si o sa vi-l prezint in curand pe zmeurica mea.

Va doresc nasteri usoare si zmeurici sanatoase si cuminti

felicitari BIA! Bine ai venit pe lume TUDOR MIHAI! Sa fiti sanatosi amandoi, recuperare rapida si DD sa aiba grija de voi!!

Viitoare Mami superr fericita! 34 Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Multumesc fetelor pt urari, ce sa va mai spun, deocamdata am un pui foarte cuminte, nu am probleme cu el, doarme si mananca si o lasa si pe mami sa doarma noaptea si sa faca treburi prin casa ziua. recuperarea mea a fost extrem de usoara, a doua zi mi-a fost mai greu, dupa m-am obisnuit iar acum suntem deja de duminica acasa si ma simt foarte bine.

Cat despre experienta spital, e suportabila ma asteptam sa fie mai greu dar am gasit la spitalul din suceava un personal extrem de de dragut care a facut tot posibilul sa ne fie bine.

Acum ca suntem acasa ne bucuram ca tati are mare grija de noi, el ii face baita lui bebe,el il maseaza, si il pupaceste toata ziua. Depresie post natala nu am avut, ma bucur de fiecare minut petrecut impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Felicitari Bia, sa fiti sanatosi!!!.Asteptam pozici cu bebe Tudor

Ayda 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bia: felicitari, avem zmeurici de aceeasi varsta(s-au nascut in aceeasi zi chiar).Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Mai sa fie , pana acum trei zmeurici la 37 saptamani...s-or fi vorbit intre ele????

Alina: perfect de acord cu tine.Eu ,ca sa vezi cat de prudenta sunt,am cumparat nu numai scoica auto ci si landou care se prinde la centurile de siguranta,tot cu gandul sa stea fata comod si in siguranta pana acasa si cat mai la orizontala,sa n-o doara spatele...daca te uiti in poze,ai sa vezi ca sunt cu landoul la iesirea din spital.Din pacate,insa,cand am pus-o acolo,au inceput sa o incomodeze curelele alea dinauntru,cu care fixezi copilul in landou,ii tot veneau spre gat,ea fiind micuta tare...asa ca n-am avut incotro pentru ca plangea rau,am luat-o in brate,iti dai seama ca am fost stresata tot drumul..dar Dumnezeu ne-a ajutat sa ajungem cu bine.

Dariaioana: eu am primit acel unguent,nu stiu de unde l-a cumparat,insa a spus Adrianafedorca ca a cautat in farmacii si nu este,a gasit in schimb pe un site( bebelusultau .ro).

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Felicitari Bia sa-ti traiasca !!!
Dupa doua zmeurele a aparut si primul zmeuric!!!

fetelor, please, please un mesaj cu parola si pentru mine...vreau sa vad zmeuricii si mamicile lor...

Adya 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Bia felicitari pentru zmeurel , sa fie sanatos si sa te bucuri de el !
s 34+ Laura Maria

Mergi la inceput