Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 21
adrianafedorca spune:
am ajuns si eu acasa acum, am fost s amai iau una alta din farmacie , mai am de luat 1-2 salopetele cu totul pt bebelina in rest am luat totul, mi-am luat si eu pompa de san manuala de la avent si baneocinul si betadina si tot tot, mai vreau niste ceaiuri si galactogil dar nu le aveau le mai caut la farmacia de langa blocul meu , crema de lamedela nu am gasit-o dar mai intreb daca o gasesc va spun, as vrea neaparata sa am 2 creme pt sani, garmastanul si purelan de la medela sa alternez, poate scap de rani
mamam ce-ati mai scris n-am apucat sa citesc recuperez sunt abia la pagina 13
revin
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
elenada spune:
Feliciatari Bia sa iti traiasca baietelul sa fie sanatos si mancacios
Alinuta acum merg la dr de la Polizu care e nasul doctorului meu. El zice ca pot naste oricand. Mai mult nu poate sa zica. Nu are de unde sa stie cand mi se rup membranele sau cand incep contractiile. Copii sunt in prezentatie craniana si imping de zori. Colul e sters si inchis datorita cerclajului. Acum depinde de noroc. Pot sa nasc azi sau peste doua saptamani. El zice ca totul e posibil. Stau cuminte sa ii tin cel mai mult.
Pupici
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adrianafedorca spune:
wow acum am vazut ca a nascut si bia
Bia felicitari sa va traiasca minunea sa va aduca numai bucurii
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
adrianafedorca spune:
referitor la scaunelul de masina si eu sunt de parere ca salveaza vieti, copilul trebuie pus in el si obisnuit de mic, indiferent de distanta puneti-l acolo si chiar daca plange nu cedati, Cezar s-a obisnuit de mic si n-a plans niciodata , acum e mare n-am mai luat scaun ultima grupa nici macar inaltator nu are nevoie ca e f inalt dar mereu ii pun centura , o mai da el jos dar sunt cu ochii pe el ca pe butelie, stie ca nu are voie ca luam amenda ![]()
Crixia eu o pun cand conduc, partea de jos o pun cat mai jos sub burtica , e drept n-am mai condus de mult decat daca e urgenta, de ex ieri cand am fost la dr am luat taxi dar mai bine conduceam eu ca la intoarcere am dat peste un nebun ca m-a adus acasa ca vantul si ca gandul
acum nu stiu ce sa zic eu una ma simt mai in siguranta daca o pun
elicitari prietenei tale. multa sanatate ei si bebelusului
andreea_1979 mi mi se umfla rau picioarele parca am labe de elefant, cu greu se desumfla daca stau in pat, o oapte intreaga , dar nu se desumfla de tot, la fel patesc si cu egetele de la maini, sunt groase de parca ar fi 2 lipite, mai e un pic si scapam
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

micaalsa spune:
Felicitari Bia
Sa fie sanatos si papacios si sa va bucurati de el in fiecare clipa a vietii voastre. 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
34+ cu
Teodora
Nasterea printesei
pooh spune:
Fug sa vad cine-i urmatoarea in listuta![]()
![]()
Mai bine stateam pe c...l meu

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Fug sa vad cine-i urmatoarea in listuta Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+![]() AMR 3 Sapt. |
Cam tu esti
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
34+ cu
TeodoraNasterea printesei

adrianafedorca spune:
mica deschizi alt capitol, ca am o gramada de scris, ma manaca dejetele rau ![]()
vaz ca pe lista e dienutza si apoi pooh ![]()
facem galerie fetelor?
_
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

CRIXIA spune:
Bia, felicitari pentru maaaarea intalnire cu Tudor Mihai! Sa va dea Dzeu numai bine! 

Cri mami de
Ale ( 2003) &
+29 sapt