Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 19
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 blanca,sa iti faci o idee cam cat de late si cat de lungi: http://family.webshots.com/photo/2695660860101671646XprvTj?vhost=family&vhost=family pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
Asa de lungi
? Pai ma acopera de la buric la noada
s35
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
micaalsa spune:
Ce porcarie si cu tampoanele astea din vata si tifon (scrisesem initial sifon
) ce trebuie sa le confectionezi acasa 
Mie moasa mi-a zis sa iau tampoane Seni, sunt acelea folosite de adulti, pentru incontinenta urinara. seamana foarte bine cu ce a postat danielle. Ea mi-a zis ca-s fff bune si de-alea o sa folosesc.
Chiar imi zicea azi fina-mea, ea a nascut in spital aici la Alba, ca tot asa a pus-o sa-si faca, din astea cu vata si tifon, si i le tot controlau
... in fine, vesnic trebuia sa fie cu chilotii jos cand aparea doctorita ...
Eu am nascut acum 3 ani la Cluj si nici atunci nu mi-a venit dr. niciodata sa se uite sub camasa mea de noapte. Ce aiureala ... Am folosit tampoane de la inceput si gata.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
34+ cu
Teodora
Nasterea printesei
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blanca000
Asa de lungi ? Pai ma acopera de la buric la noada s35 Eva IlincaBubi mic poze...din burtica Nunta noastra 2004 |
asa si trebe
dupe ce le "fixezi" o sa fie numai bune,o sa vezi.
dar nu cred eu ca trebe neaparat din astea asa groase la inceput.
nu isi au rostul,asa cred,merge si normale cum am pozat alea subtirele.
eu,fiindca nu am alaptat,mi-au venit rusii cam dupa 2 saptamani,dar au venit,nu s-au jucat,m-am speriat,nu am stiut ca e normal sa sangerezi asa mult,cand ma ridicam dimineata din pat,eram balta,asa a fost cam 2 saptamani,abia atunci mi-au trebuit alea mari,late si lungiiiiiii
ptr lohii sunt ok si astea mai micute si subtirele ca oricum le schimbi mai des.
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

Giova spune:
si la noi e ca in Alba, moasa imi schimba tampoanele la 10-15 min. imediat dupa ce am nascut. asta timp de vreo 3 ore, cat m-au tinut sub obs. Studia atenta tampoanele, sa vada cantitatea de sange, culoarea, etc.
Dupa ce m-au mutat in salon, venea dr. meu de 2x/zi la control. Normal ca se uita jos, foarte bine fac ca te studiaza...e risc de infectie, de vreu fir iesit, etc....
Eu chiar m-am bucurat ca venea si ma controla. la altele nici nu veneau medicul lor, sau veneau le intreba de sanatate si atat.
Dupa ce voi ajunge acasa, voi folosi tampoane normale cu aripioare, dar in spital le folosesc pe astea din vata+tifon.
Blanca ai vazut pozele puse de mine? Nu sunt ele estetice, dar nici chef nu am prea avut sa le fac. La marco atata le-am bibilit...aici imediat le-am executat.
Danielle chiar ca sunt lungi ale tale. ale mele au doar 1 pix si jumate din al doilea
.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
bia28 spune:
Buna fetelor, am lipsit cateva zile, zic eu motivat, pt ca zmeurica mea s-a grabit si a venit pe lume la 37 de saptamani. Pe 9 iunie s-a nascut prin operatie de cezariana Tudor Mihai o dulceata de baietel de 2770 g si 46 cm.
Nu va pot descrie in cuvinte ce mare bucurie a putut aduce acest pui in casa noastra. Ma uit la el si ii multumesc lui D-zeu pt acest miracol.
O sa descarc pozele si o sa vi-l prezint in curand pe zmeurica mea.
Va doresc nasteri usoare si zmeurici sanatoase si cuminti
alinutza78 spune:
A mai venit o zmeurica

bia felicitari pentru zmeurel

...sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, cuminte, mancacios si sa va aduca numai bucurii
. Recuperare usoara si tie
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
Bravo Bia!!! Sa-ti traiasca puiutul si sa va aduca numai bucurii. 
34+
Laura Ioana
Irina Maria
Alex@Sara spune:
yeeeeeeeeep,inca un zmeurel 

Bun venit pe lume zmeurel de bia]
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
33sapt+