Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

aici ploua si e urat tare afara,trebe sa tin fata in casa si nu are stare nici cum ma inebuneste de cap

ati discutat o sumedenie de subiecte interesante m-am mai documentat si eu,sunt de mare folos,mai ales alea despre alaptat

felicitari fetelor care au fost la scan si si-au vazut puiutii
tin pumnii celor care urmeaza sa mearga,sa vina cu vesti bune

moni,felicitari ptr 34s,o sa ajungi la 37,tin pumnii

ma cam doare spatele,ma duc sa ma intind

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

giova cu ce umpli rosiile la cuptor? mi-ai facut pofta...
parca sunt in turma fetelor, dupa dovlecei, fasolica pastai, pepenei acum urmaresc ce mai gatiti, bineinteles mai dietetic, asa...
alinaeu m-am mirat cand doctorita mea de familie mi-a "interzis" sa port centura dupa nastere- muschii abdominali trebuie sa se refaca natural, este indicata miscarea si in general crescutul unui copilas implica multe activitati benefice, ba m-a distrat si metafora ei "animalele cum se refac dupa nasteri?! in plus, animalul nu cunoaste sarea si zaharul, inventiile omului modern, si cine a vazut animal obez?"
felicitari moniland cu grija si incredere sa-ti depasesti targetul!
ma apuc acum de research pe net - ce mai e si cu placenta asta batrana...

Adya 29

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Pai nu am cum sa le fac mai lungi..vata fiind delimitata are marginile gata facute...pot sa le fac mai late..dar mai lungi nu :(..

s35 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

nu ai de unde lua alta?
eu le-am facut ca niste absorbante normale doar ca mai lungi si groase,nu foarte groase ca sa nu ma jeneze.
tura asta nu mai fac,mi-am cumparat gata facut din magazin special ptr dupe ce nasc.
fac poza si iti arat cam cum ar trebui sa arate.sunt 2 feluri

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Super..mersic..astept poza.

Giovaparca tu ziceai ca ai confectionat tampoane din vata de aceasta gata delimitata in tampoane..sau retin gresit? Daca da..ce zici de cum le-am facut eu? Plss.......

s35 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca mai lungi si mai inguste. sunt prea late, cum il tii intre picioare? hai ca fac o poza la ale mele.
Elenada ma bucur ca tot in formula completa sunteti. doamne ajuta sa mai stea bebeii acolo.
Moniland felicitari pt. 34! doamne ajuta sa atingi si tu targetul propus.
Pooh atat am facut pe ziua de azi. diseara ceva usor sau rece. maine as face o ciorbitza, dar nu stiu de care.
Stedya ma bucur pt. vestile bune de la eco.

Azi e tare placut afara, e soare, dar nu e cald. iesim in parc...mamicile de acolo m-au dat disparuta...credeau ca am nascut cand au vazut ca am lisit cateva zile

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici de zmeurici!
Am fost si noi la eco ieri, la spital, am aflat pe unde se intra, unde te internezi si unde te duci dupa aia.
Pt fetele care nasc la CFR2: cica pe langa cartea de identitate, adeverinta de salariat si dosarul cu analize, mai nou trebuie sa ai cu tine si trimitere de la dr de familie. O mare tampenie, a recunoscut si doctorita...probabil pe trimitere sa scrie ca e pt nastere.....
In rest, bebicul are 2700 g, e cuminte, nu are circulara de cordon, asa ca si noi stam cuminti si-l asteptam sa vina cand vrea el....
Am primit o veste mai putin buna..ca dr va fi plecata intre 27 iunie si 7 iulie la un congres, perioada in care va fi f f f posibil sa nasc...M-a lasat in grija dnei dr Marinca Delia, am cautat pe net azi informatii despre ea si am gasit numai lucruri pozitive. Ar trebui sa merg si la ea la o consultatie, sa fac cunostinta, dar peste o sapt-doua.
Cam atat de la noi...nu stiu cum va fi in spital, am asa o idee preconceputa ca tot personalul e acru si nepasator...eu tot ce sper e ca oamenii sa se poarte ca niste oameni si sa-si faca datoria si sa stau cat mai putin in spital.....
Va pupacesc cu drag! Noi ne chinuim cu caldura...dormim cu usa deshisa la balcon, AC-ul in functiune..dar tot murim de cald..si abia incepe distractia cu canicula...of
.
Puuup!

Iulia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca, Rallu uite aici:
http://www.dropshots.com/ioanaP#date/2009-06-17/14:53:31
eu nu am cumparat vata gata delimitata, am luat odata stiu de care este. Cumpara si tu vata normala, sa fie punga cat mai mare, nu conteaza cat e de calitate sau firma, caci nu lasa moasa sa stam cu tamponul ala foarte mult. Mie venea sa le schimbe cam la 10-15 min., cred.
Steadya scot miezul din rosii si il pun in blender, fac un bulion din el, il condimentez cu sare piper, etc.
Compozias pt. rosii o fac asa: calesc ceapa, orez, ardei, dovlecel/vanata si umplu rosiile. le pun intr-o tava mai adanca si torn bulionul pe ele. le las la cuptor pana sunt gata.
In compozitie poti baga ce legume vrei tu.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

absorbante:
http://family.webshots.com/photo/2525884100101671646fdaSfE?vhost=family&vhost=family

bagaj ptr spital:
http://family.webshots.com/photo/2415709610101671646JGgImu?vhost=family
ce contine,ptr mine:
-pijamale (tricou+pantaloni)
-slapi de casa+sosete 1 pereche+chiloti normali 2 perechi
-absorbante normale,cele subtiri din poza,vreo 12,alea groase sunt ptr cand incep sa sangerez tare,la Ebonee a inceput cam dupe 2 saptamani de la nastere,
-piaptan micut+antiperspirant+elastic de par
-gel de dus micut(nu nu i-au ditamai sticla)
-pasta de dinti+periuta,la fel mici ca sa nu ocupe mult spatiu+3
-un schimb de haine de plecat acasa,asta o sa imi aduca husbandu` la externare,
-un tub crema ptr sfarcuri

ptr bebe:
-un pachet servetele umede,
-3 pampers marimea 2-5kg,
-bulinute din vata ca sa o sterg pe fata sau fundulet,
-un body roz mai grosutz de plecat acasa,
-un maieut+manusele o pereche+bavetica+2 caciulite+paturica de invelit micuta
-crema de fundulet bepanthen

cam atat,daca mai am nevoie de ceva pana sa plec acasa,se pricepe si husbandu` sa imi aduca...

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

blanca,sa iti faci o idee cam cat de late si cat de lungi:
http://family.webshots.com/photo/2695660860101671646XprvTj?vhost=family&vhost=family

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am inteles..deci mai lungi si nu atat de late...bun , ma apuc acum.

s35 Eva Ilinca

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput