Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matcha-oana .. stiam ca in ultima perioada bebele nu prea mai are loc sa miste,al meu lucreaza toata ziulica si noaptea,pe acolo ,ba pe sus cu piciorusele,ba pe jos boxeaza la vezica mea,sau cine stie ce mestereste el acolo ![]() !e un neastamparat.![]() ... |
haha, a mea crosheteaza de zor!
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+29 sapt
siacob spune:
MC2008 interesant articolul pe care l-ai povestit. Acum nu stiu in ce masura se aplica in cazul meu
. Eu la 2 zile beau cel putin juma de litru de lapte si bebe e micut...nu prea l-a ajutat la crestere. Dar oricum beau in continuare ca io zic ca face bine si lui bebe si mie.![]()
anisiap
pentru Alessia!
mQQm super tare faza cu testul pentru streptococ...si la noi se recomanda.
35+
Beatrice
Giova spune:
Pooh am facut pui la punga magic cu cartofi noi langa si rosii umplute la cuptor. daca tot e mai racoare azi, am indraznit sa folosesc cuptorul...oricum eu i-am dat drumul si am plecat din bucatarie.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
elenada spune:
Alinutza aici sunt va citesc. Mai greu cu scrisu. Sunt puturoasa rau.
Ieri am fost la spital. Am reusit sa il conving pe dr sa nu ma interneze si ma lasat acasa cu promisiunea sa nu ma dau jos din pat decat daca merg la toaleta si atat in rest sa nu misc din pat.
Asa ca stau in pat cumintica si ma bucur cand mai trece o zi.
Vineri merg din nou la spital sa vedem ce planuri avem in weekend.
Cand ma ridic doare burta jos si am senzatia ca imi pica.
De oasele pelviene nu mai zic ca ma dor rau.
Parca sunt un robot asa ma misc.
Bun venit celei de a doua zmeurici. Sa fie sanatoasa sa creasca mare si sa aiba parte numai de bucurii si fericire in viata.
Pupici tuturor si multa sanatate
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
alinutza78 spune:
elenada ma bucur ca sunteti bine toti 3
...dar medicul ce pronostic da? ma gandesc ca are ceva experienta daca si sotia lui tot gemeni a avut
bafta multa fetelor care merg astazi la echo. Va asteptam cu vesti bune
mqqm nu-mi iese din cap tehnica de recoltare analize din col
...eu ieri am avut parte de aceasta "onoare" ...si e asa de bine cand te "desface" asistenta si te mestereste intr-un mare fel![]()
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
PatriciaArdeleanu spune:
hello!!
Alinuta, trebuie sa ma intorc sa merg la control oricum. dar mai revin aici, ca ne prieste aerul f bine. de ex acum este de bluza cu mineca lunga si geaca, ceva. a plouat si e un aer asa curat!
mi-a iesit glicemia mare si corpi cetonici in urina. o sa compar valorile cu cele de la rebecca, am analizele acasa, acum le-am primit pe mail de la synevo.
si atunci mi-au iesit asa, am facut glicemia provocata dar nu a fost nimic.
mai am leucocitele mari la urina 500, in singe peste limita, hemoglobina si hematocrit mic, dar urocultura a iesit negativa; oricum, sint influentate de sarcina.
imi pare rau de vergeturi, mai ales ca ai folosit toate cremele posibile; probabil unele lucruri nu le putem impiedica oricit am vrea. multumesc inca o data pentru tot ce ne impartasesti
Alina, si pe mine ma doare noada rau cind stau intinsa pe spate; e singurul lucru care ma doare acum in sarcina, as putea spune, in afara de carcei. de obicei eu iau 2 tablete de mg pe zi, se pare ca nu sint suficiente. am luat in ziua in care ma chinuisera rau de tot 6 tablete, cite 2 de 3 ori pe zi, si 2 nopti nu am mai avut nimic. ieri am laut din nou 2 si iar am avut, dar de slaba intensitate, si unul ciudat, la glezna.
Lucialu, esti foarte simaptica![]()
muffi, ni s-a pus pata sa o visam pe MOniland. lasa sa stea cumintica acolo.
eu tot cu rosu am visat, erau pe aici niste emoticoane afisate foarte frumoase, niste carucioare rosii care imprastiau niste panglici colorate si inimioare si o anunatau pe ea. asa sa fiem dar poeste citeva saptamini.
eu cu strictetea la copil, am folosit calea de mijloc, sint si severa cind trebuie dar e si rasfatata. rasfatata in sensul ca ne giugiulim, pupam, ne spunem ca ne iubim de multe ori pe zi, etc.
insa cind merg cu ea undeva nu mi-e rusine, am fost foarte stricta la magazine, nu i-am cumparat mereu ce a vrut ea, nu s-a trintit pe jos si nu mi-a facut figuri. cind a incercat asta am fost foarte ferma si stie ca nu imi place cind sare calul.
cind era mica nu stateam cu ea in brate ca nu aveam nici timp, dar atunci cind era momentul nu ezitam sa o giugiulesc cit puteam.
azi am copt si eu vinete sa fac salata, mi-am luat dovlecei sa fac pane, asa ca nu am scapat de gatit
. bineinteles cirese -sint unele asa bune aici fara picior de vierme!!
Patricia
s32 si Rebecca
05.02.2005
Alina spune:
Alinutza,
si o mie de floricele
.Ce idee buna mi-a dat!!Stii ca eu o am minge din aia(una e cu diametru 60 si una cu 70)in camera de hobby,nici macar nu-s umflate si nu m-am gindit la ele
.Aici exista si scaun special cu o gaura maaare unde poti sa pui mingea,scaunul e din acela ergonomic,pe roti.
Clar,pielea ca noua nu ni se va mai face dar macar sa lucram sa mai estompam ceva
.
Vorbeau fetele de centura pt burta,ma rog,chiloti elastici si ce o mai fi.
Eu nu am purtat dupa cezariana,aici nu se recomanda pt ca muschii trebuie sa-si revina la loc singuri,stimulii nu-i fac mai harnici,dimpotriva.Nu am ramas cu nici un fel de burta,am fost plata.
Nu va zic ca am si centura si chiloti elastici,mama mi-a adus dar nici macar nu-i desfacusem din ambalajul original
.
Siacob,sa stii ca si eu am baut mult lapte la prima sarcina si fiica-mea a fost doar 3020 g dar calciul in dinti se pune doar in perioada intrauterina si de aceea am baut.Acum beau mai rar ca nu-mi mai face bine dar pap iaurt si brinza zilnic.
Giova,cum vine puiul la punga magica?![]()
S-a incalzit si aici,uraaa!
Alina,mami de printesa si
baby 
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_1979 [ Blanca tie ti se umfla picioarele rau , ca eu am niste butuci de ma sperii de mine ? Am inceput sa na tem si eu de momentul nasterii , mai ales ca tin neaparat sa mai stea bebita pana la 37 saptamani . s 34+ Laura Maria Andreea |
Andreea vad c ain ultima perioada nu mi se mai umfla picioarele, doar ieri ce se simteam asa..si nu se fac butuci ci gogosi..adica sunt umflate la laba piciorului si degete..si la glezna dar nu asa ca un butuc. In schimb simt ca mi se umfla degetele de la maini asa la baza..ma doare rua cand strang pumnul.
s35
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
Patricia unde ai facut analizele, in speta urocultura? Eu am facut de doua ori urocultura la Synevo (Medicover) si nu iesea relevanta urocultura, desi din ce citeam eu de pe rezultate era ok...si medicul de familie care e la Medicover enervat ptr ca in ultimul timp cica numai asa au fost analizele la urocultura m-a sfatuit sa refac urocultura la Medlife...si mi-a iesit infectie urinara
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
Pup fetele ce nu pot dormi noaptea ca ma viseaza pe mine ![]()
Patricia, Muffi, 
sunt bine si nu am nascut.
As da azi un pahar de
dar il dau cu lapte rece. ![]()
Am terminat sapt 34 si e f. important asta pentru mine.
Inca de la prima eco, din sapt 7 cand s-au vazut doua inimioare, dr. mi-a spus ca avand sarcina gemelara riscul e f. mare si trebuie sa ajungem la 34 sapt de sarcina. Va dati seama ca de atunci data de 17 iunie era intiparita in capul meu ca trebuie sa ajung la ea si sa si trec. Deci sunt foarte happy!!!! 
La ultima eco, de acum doua spt, dr. mi-a zis ca optim ar fi sa se nasca fetitele mele la 37-38 sapt, dar el a obs ca majoritatea gemenilor se nasc la 35-36 sapt.
Prin urmare urmatoarul meu target este peste 3 sapt. Sper sa reusesc si fetitele sa nu se grabeasca. Psihic nu sunt pregatita. 
34+
Laura Ioana
Irina Maria

!e un neastamparat.