Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Ca si Eumada ma simt foarte grea , nu pot respira ,mucoasa naszala este f uscata,toata noaptea mi-am umexzit nasul,apa beau la greu cel putin 4l pe zi. Si de dimineata am simtit o durere chiar pe mijlocul burtii, pe linia buricului,abia ma misc si nu inteleg dece ca ieri eram chiar sprintena si acum ma tin de pereti cand merg. Stiu ca am zis ca vreau sa scap dar ,sa mai stea inca 3 saptamani macar.Abia astept sa ajun vineri la doc.sa vad ce zice.

Sa apuc macar sa car bagajele si sa vad casa aranjata,trebuie sa gasesc pe cineva sa ma ajute cu mutatul si curatenia.
Acum mi-e si frica sa nu vina bebe prea devreme si eu sa nu am timp sa ajung la Bucuresti .

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Cornelia,Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cele care mergeti la control azi, sa reveniti cu vesti bune! Si eu astept...dar mai am de asteptat pana luna viitoare.

Cornelia, de ce zici de airbag? Eu nu-mi pun centura, tocmai din acest motiv, sa nu plesneasca airbag-ul la un impact minor. Stiu, ideal este sa purtam centura, eu sunt singura care nu o port cand conduc, in rest o pun.
Ce ziceti fetelor care conduceti, cum e mai bine: cu sau fara centura? aici ma refer ca protectie pt burtik
Stiu, si sotul zice sa nu mai plec d'acasa cu masina! Azi aveam 2 iesiri si le-am anulat! deci, ma conformez
La prima sarcina am tras o sperietura in trafic, un om a traversat neregulamentar pe sosea intre localitati, va dati seama ca se mergea tare - si l-am evitat in scurt timp. Mi-a fost teama pt mine si bb, inima imi batea sa-mi sara din piept, burta s-a intarit brusc...ma speriasem, doar la bb ma gandeam.

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi! Fetele si eu raportez ca am avut de dimineata niste intepaturi la oare si ma balonez rau , mai mult mi se umfla si mie picioarele . Tensiunea si eu o am 12 cu 6 ,13 cu 6 nu mai mare , mai im scade si mie la 11 dar atunci ma simt ametita . Sa fie oare balonarile de la omega 3 pe care il iau?
Matcha_oana nu te speria si eu am avut intepaturi dupa ce mergeam la toaleta si am facut urocultura si a iesit negativa , cred ca preseaza bebe si de aia avem intepaturi .
Blanca tie ti se umfla picioarele rau , ca eu am niste butuci de ma sperii de mine ?
Am inceput sa na tem si eu de momentul nasterii , mai ales ca tin neaparat sa mai stea bebita pana la 37 saptamani .
s 34+ Laura Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Crix, eu nu por sa conduc fara centura .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Crix, bineinteles ca nu pot sta in fund . Parca nu am fost niciodata asa. Multumesc pentru sfaturi! Poate se amelioreaza in urmatoarele zile, ca e tot ce imi lipsea.

Pai si oboseala, stressul contribuie la inflamare! Incearca sa te odihnesti, sper ca nu asezi prin casa lucruri, smotru....

Nu mai stiu daca v-am spus ieri, dar sunt impresionata de o cunostinta care a nascut acum o sapt la 34 de sapt, in urma asezarii cuibului. bb e bine, are 2000 de grame si papa laptic de san, dar cu biberonul, cica nu are putere sa traga din san. Sunt tot la clinica unde vom naste, eu si Cornelia. Se pare ca mamica a rezistat 2 zile dupa ce i s-a rupt apa, in acest timp i s-a administrat substante pt maturarea plamanilor lui bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Motana si la noi in mat. le da cu seringa glucoza, asta daca nu are mama lapte. cel putin asa era acum 3 ani.
Adriana si eu ii mai bagam biberonul lui marco cu laptele muls, dar la fel imi accepta si sanul. Nu a fost deloc pretentios. vad ca si cezar al tau la fel a fost. sa vedem cu bb2 cum ne-om descurca. sper sa nu fie selectivi si sa accepte doar una din variante.
Pogos cred ca depinde si de capsuni. si ale mele au lasat mult sirop, s-a mai intarit el, daca il pun pe painea cu unt, mai curge de pe ea putin, dar in rest e super. cred ca se va mai intari daca sta...zic eu.
fata de prima tura ca nici nu puteam sa-l intind....e mai bine asa. acum depinde cum va place si voua.
Adriana, Cornelia sper ca ati avut o noapte linistita, chit ca v-ati culcat tarziu.
mQQm felicitari pt. vestile bune de la eco si despre bebic.
Tocmai ieri m-am facut cu crema epilatorie, ceara adio pana dupa nastere.
Clisma nu-mi place, pacat ca nu se practica la noi pastilele diuretice.
Blanca si la noi e mai racoare azi, a plouat azi noapte si tare bine era de dim. afara.
Lucialu esti mortala fata...doamne ce ma bine dispun mesajele tale. pai si ce daca plangi? sau iti vine sa razi? hormonii isi fac de cap. hai baga mare cu epilatul....eu m-am facut bella chela ieri, daca tot am mers la strand.
Cornelia referitor la scaun sunt de acord cu tine. al meu pitic nu prea vrea sa stea in el. I-am cumparat un altul mai mare si pe asta vad ca-l agreeaza. ala e in masina la tat-su', in masina mea e cel vechi, in care mai poate sta, dar nu vrea. oricum circul incet, caci mi-e frica si pt. burtica mea....dar doamne fereste nu se stie niciodata.
Steadya bafta la eco, sa vii cu vesti bune.
meleea pai cheama soacra si pe mama, asa ai rezolvat o groaza din treaba...te ajuta cu curatenia, doar nu vrei sa te apuci tu de tot...
Crixia eu nu pun centura, inainte puneam doar partea de pe umar, acum nici aia nu o mai suport. daca nu o pun am un senzor care bipaie, asa ca sta mereu prinsa la spate. oricum conduc doar in oras. am tot zis ca o las mai moale, dar tot fac 2 drumuri pe zi pana la gradi si inapoi.
felicitari prietenei tale. multa sanatate ei si bebicului.

merg sa pregatesc pranzul...azi fac pui la punga magic si rosii umplute la cuptor.

o zi buna si racoroasa sa aveti. ziua de ieri, vad ca ne-a terminat pe toate.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

si eu iau omega3 si nu are efecte secundare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

nu am mai apucat ieri sa intru pe site,am avut cel putin o zi ciudata..nu va plictisesc cu amanunte.

Mqqm ma sperii cand vadcat de bine informate sunteti,am ajuns sa absorb ca buretele ce scrieti,prinde bine..merci

Alina,citindu-va imi fac sperante ca nu ma lasa astia aici fara bb cine stie cat amar de vreme dupa C-section-urasc cuvantul ca mi-e fricade mor de operatie in sine -cat despre tehnicadesprecare vorbeati si pare mai putin invaziva pt mama sper ca doc meu,neamt dealtfel sa o practice,de abia astept sa ma intalnesc cu el,darmai am de asteptat o vesnicie..3 sapt,sper sa fie totul ok pana atunci..merci mult pt raspuns..ah,si nu mai vorbesc citisem la Nusy cum i-au facut fetei din greseala gauri pt cercelusi,asta mai lipseste saschimbe copii,ar fi un scandal cel putin aici..om vedea ,miercuri merg sper sa ma tina balamalele adica sciatica sa nu imi faca probleme si sa vad si eu spitalul..maternitatea..

Dariaioana..merci iubita..eu nu iau absolut nimic pt contractii,aici in afara de panadol nu se da nimic dc nu ai pete ,alte minuni..asa ca atunci cand simt contractii in pat si relax..nimic altceva..nu avem no-spa e interzis pe piata asta,ca-mi vine si sa injur ,scuzati-ma dar mi-ar folosi si mie..mi-e teama mai ales de cand am vazut ca mi s-a coborat burtica sa nu nasc mai repede,imi dorescenorm sa am un copil sanatos ca voi toate dealtfelsi iti doresc numai bine cu fetita ta mult iubita..

Elenada..de trei ori ,sper sa duci bb cat mai mult asa cum iti doresti..tinem pumnii stransi.

Moniland..ai atat de mult bun gust,m-am tot uitat la ce ati pregatit si cumparat pt duduci..si numai bine..nu vreau sa te sperii,te-am visat azi-noapte Moni,parcasei o masina rosie-asta e veste spunea bunica mea si avea inscriptie Moniland pa ambele parti iar eu te felicitam si imi ziceam uite ca Moni a nascut deja..nu te panica sunt doar vise de femeie gravida..aveai oricum o masina super frumoasa..cred ca fetitele vor fi frumusele foc..

fetelor,ce pompa ati luat de la Avent manuala,sa imi iau si eu ?asta e mai buna?nici nu stiu de unde sa incep..si biberoane Nuk citeam ca sunt super?

va pup,sunt iar anchilozata..merg sa ma odihnesc diseara avem cina cu niste prieteni am ajuns sa urasc restaurantele acum ca de abia ma pot misca..am ajuns sa imi doresc sa comand cat mai repede si sa plec acasa..parca vad ca se intind la vin,barfa iar eu pe apa chioara sau suc tot ce imi doresc e sa ma trantesc in pat cu durerile astea cumplite..

la toata lumea

Muffinuta cu leutul meu iubit Nikolai James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Fetelor revin cu o intrebare:

voi mancati bine,asa cam cat de des?eu mi-am pierdut complet pofta de mancare de mai bine de o luna de zile,ma fortez practic sa pun ceva in gura,nu pofte nimic,fructele imi plac dar ma apuca si oar 12 fara sa simt nevoia sa pun ceva in gura..merci..

Muffinuta cu leutul meu iubit Nikolai James

Mergi la inceput