Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

neatza fetelor

Eu nu am putut dormi astanoapte ca s-a asezat rau fata si mi-a intepenit burta....nu erau contractii ca stiu bine cum sunt..pur si simplu dade cu sutul sub buric si in stomac si m-am sufocat toata noaptea.La 1 mergem prin casa si ma leganam doar doar s-o misca..simteam ca nu-mi mai ajunge burta si acum nu am aer....la patru dimineatza m-am apucat de injurat si m-am culcat fara perna sub cap,sa vedem....am izbutit sa dorm pana la 7.....probabil cresc iarasi ca si cum nu as fi destula.....

Copilul sa fie bine ca in rest...oricum e groaznic sa nu [poti respura nu poti sta nici intr-o pozitie..prefer operatie si spital cinci zile ....adica de maine trec si eu AMR 7 SAPTAMANI cam asa ceva.....mult a fost putin mai este.....

Vad ca discutati despre metode de nastere sia laptat...eu fiind prima data nu am nivci un fel de ateptari de exemplu sa alaptez exclusiv natural,sau sa nasc natural....nu....s-o putea sa alaptez bine...oricum am de gand sa ma mulg si sa-i dau cu bibe...iar de nascut sfanta cezariana.....asta e.....nu are sens sa fac vreo depresie pe sensul asata....
Ba chiar cu riscul de a sari toate ope mine,nu sunt deloc incantata sa stea agatat de mine ore intregi copilul sa nu pot face nimic altceva....pentru ca mama a gresit cu mine si m-a tinut agatata de ea pana la 2 ani...sunt rasfatata si alintata si nici acum nu m-am lecuit de strigat mama cand am nevoie de ceva...plus ca m-a rasfatata si a stat drepti in fata mea....si eu vreau sa-mi invat copilul disciplinat de mic mic...nu e nimic rau sa-i fac program de masa si din 2 in doua ore zic eu.....

va pup pe toate...

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neataaaa!!!
A sosit schimbul unu.Blanca ai baut tafteaua?
Mie mi s-a luat netul aseara si sa nu va zic in ce sevraj intrasemCand a revenit era mult prea tarziu sa o mai lalai pe el.
Iar vbiti de lubenita.Daaar de data asta aveam munitii,ne-a adus tati ieri lube asa ca am tinut un oki pe ea cand va citeam
Nusy ei chiar de crema aia nu stiam.Pai ma reorientez si nu mai iau Garmastan.Multumim mult pt noutate!Aia cu vit D nu e Vigantolul, pt BBei?
Motana tre sa ma uit pe la rafturile alea,sper sa gasesc linguritza sau ceva de pacalit puiutza, in caz ca.Taaaare mi-e frica mie ca nu prea am pe cine pacali,mie fata mea imi pare tare smechera.Si acum fuge de mana lui taica-sau.Daca pun mana eu,se schimba situatia si imediat ciocaneCum isi da seama ca nu apasa taica-sau mai tare,habar nu am.
Adriana deci cum o dam tot o ora stam la papicaAsta daca merem pe alaptat si ne ajuta DD sa curga lapteleeee.Ce doream sa te intreb:silicoane nu ai folosit?Ca si alea mai protejeaza sau le-am luat degeaba?Si inca o chestie:stiam si eu ca tre goliti sanii, nu la maxim de preferat,dar nu intram intr-un cerc vicios,ca mie asta imi pare...adica de golit tre goliti,dar in acelasi timp nu stimulam sa vina mai mult decat e necesar?
Cornelia de ce sa provoci discutii?Nici tu,nici Adriana,nici Pogos, nici una nu ati spus nimic aiurea.Asa cum spuneau si Alinutza si Mqqm, ne facem un plan de bataie-macar sa avem senzatia ca putem controla,face bine la psihic,informatia e buna,macar sa stim pe unde stam si spre ce sa tindem. Acum fara incrancenare daca ne iasa si in practica e super,daca nu... cresc BBeii si cu lapte praf.Eu sunt fericita in primul rand sa-i dau colostrul,ca pe ala chiar nu-l imita nimica.Deci eu sunt focusata pe "sa fiu calma" in primul rand indiferent de ce va fi.Ca nu o sa-mi iasa mereu...oama suntIdeea e sa scapam de babismele astea,chestiile apropitilor care vin "sa te ajute" ca nu ai lapte suficient sau nu e bun.Multe fete au abandonat din cauze de unii.Nefiind informate si cu multe presiuni au abandonat.Deci la mine va fi asa in printip:caaaaalma,eject la atotstiutorii neintrebati,odihna cat pot eu(ca deh am de gand sa fac singura tot-stiu eu de ce,bene cu ajutor de la tati ac poate sau chiar e nevoie),papa cat pot si lichide cat pot,de preferat cat mai mult.Ultimele le voi sari in caz ca nu-mi iese pasienta cu alaptatul din motive reale.
Eu mi-am pus problema si asa:bun nu ne da BBeii din prima ora la san,are sens sa ma neca? Pai nu stiu,ca de fapt nu stiu cum voi fi eu atunci,cat de obosita,cum voi fi nascut,cat de frica imi va fi sa o tin prima data in brate,cat de aeriana si varza de emotii...deci se poate ca atunci sa fiu chiar multumita ca nu tre obligat/fortat sa imi iau rolul in primire de mama vultur din secunda unu.Sunt persoane,mame sau cadre medicale care spun ca e bine sa profiti de zilele din maternitate,sa te odihnesti cata intre nastere si ajunsul acasa, ca prinde bine sa nu fie BB cu tine atunci 24 din 24. Fiind eu la prima experienta cine sunt sa-i contrazic pe unii sau pe altii?Sper din suflet sa avem parte de varianta cea mai buna pt noi doua si in primul rand pt ea.
Mqqm mai ating o data problema gogoasa umflata sa inteleg daca ne taie?Nu de alta dar ma dati afara ca sunt obsecena.Cazurile despre care vorbea Giova si pe care am avut si eu nenorocul sa le vad filmate erau chiar de chiar jungla din Amazon. Apai nici acasa nu stau asa,neferchezuita,nepudratadarami-te sa ma vaza dictai echipajul medicalAia era ideea,sa nu ma tunga ei.Asa ca tre sa iau problema in mainile proprii si sa achizionez ce mi-a recomandat Pooh, sa fiu preparata gata in orice moment,ca si bagajelul Si spui ca te hormonesti,sa ma vezi pe mine din ce kkturi plang,ca saracu' al meu nici nu stie:oi fi minora aderanta la grupa mica de gradi sau nevasta-sa?Pana si eu realizez in timp ce sare camasa de pe mine ca sunt jenibila,dar nu ma poc opri,tre sa imi fac recitalul
Pooh pai atunci iau si eu varianta cea mai multa, sa fie crema cat cuprindeMerci mult pt ponturi!Faza e ca de ex pe picioare cel putin de la genunchi in jos am devenit arida,am asa tuleie de puber aruncate pe ici pe colo.Asta de cand sunt gravi.Chiar:voua nu va cresc unghiile de oriunde muuuult-muuult mai repede?
Momentan vaz ca sunt bine.Am mai avut ieri episoade cu dureri...Problema e ca fiind invatata cu ele de la endo, le aveam intense rau,acum nu stiu sa fac diferenta,ca pot sa le duc pe astea in genere si nu stiu cand tre sa stau pe fundul meu sa tin BBeaua la cuptor pana la termen.Oricum am observat ca daca ma odihnesc mai mult si ele se raresc direct proportional.
Hai ca m-am intins. O zi buna tuturor!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

salutare1

Greu cu somnul noaptea...cand se intuneca parca se revarsa toata caldura in casa, deschid tate geamurile, ma cert cu familia, ca doar io's ...toti ceilalti dorm inveliti....adorm un pic, doar cat incarc duracell-ul dupa care ma mut in alta camera. Inca n-am ajuns la parter, ma rezerv cand va fi mijlocul verii.
eii, si dupa ce ca ma foiesc de parca am baut cafea, mai visez si urat: nascusem, era baiat, nu imi aduceam aminte nimik, il intrebam pe sot daca i-au facut copilului vaccinul, el uitase....nervi, panica,...nu aveam nume de baiat pregatit

Cornelia sorry de suferinta, ca e destul de greu de suportat si de remediat! Ca reguli as zice: scaun de consistenta medie ( nici..nici), scaun zilnic, dupa scaun spalat ca pe maini - cu apa rece si sapun. Fereste zona de apa calda, in nici un caz fierbinte.
Aplicatie locala cu Proctolog, cu el m-am inteles. Sunt si supozitoare si interni. Depinde cat de adanca e durerea. Stai in sezut cat mai putin poti.

iar cu poftele....cred ca am terminat stocul de pepeni verzi de la Real, era pana in 2 ron kg. Sotul meu a zis ca-i este rusine sa mearga zilnic sa cumpere acelasi produs, cosul doar cu un singur produs.

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Nusy inca o intrebare
dupa nastre a 2 a zi te-aupu sa-ti pui centura ceva? vorbeam acum cu o prietena care a nascut anul trecut acolo cu dr mea, tot prin cezariana, si a pus-o sa-si puna centura a 2 a zi, de la firma Sana
tie ti-a zis ceva de genul asta?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Lucia: da,vit.D3 este,de fapt,vigantolul.

Adriana: depinde de medic,sa stii...am vazut o tipa careia i-au pus chiar asistentele centura, alteia i s-a spus fara centura...mie dr.nu mi-a spus nimic,dar eu oricum nu am avut si nu am pus.Deci,ia-o la tine si intrebi daca iti da voie s-o pui.

Uitati aici unguentul de care va spuneam: http://www.medela.ro/produse/unguent-purelan

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna gravidutzelor,

deci nu, faceti vaccinul antitetanos, eu sper sa nu uit sa l intreb pe dr. sapt. viitoare cand sper sa ajungem la control;
fetelor, duminica trecuta am fost la manastire la Namaiesti sa multumesc sfintei icoane a Maicii Domnului, facatoare de minuni, pt. darul pe care mi l a dat si acolo mi am amintit, cum acum un an am mers la icoana dupa primul esec in FIv si am plecat plina de speranta; i am multumit si maicuitei care mi a dat mir din altar si cum nu aveam sticluta, a rupt o garofita de la icoana, a dat o prin mir si mi a pus o in mana; am ramas impresionata si desi imediat dupa aceasta intamplare n am reusit, am revenit la icoana plina de speranta ca o sa reusesc si uite ca Maica Domnului m a ajutat sa fiu binecuvantata a doua oara, si de data asta cu o "garofita" !

in drum,am mai facut si cateva cumparaturi din Pitesti, de la Auchan, pt. bebe, ulei, servetele am luat din gama Nivea baby, am luat sticlute Nuk si cadita Bertoni, asa cum spunea o fata mai demult pe forum, am gasit cu 40 ron;

din cauza vremii ma simt cam adormita cu stare de lesin si moleseala, mi am luat tensiuna si este cam mica, la serv. am treaba si n am chef de nimic;

Muffi-m ai intrebat de contractii, si eu am din cand in cand contractii nedureroase, a fost o perioada cand aveam zilnic si la orice pas, si dr. a zis sa reincep utrogestanul si acum e mai bine parca, nu mai sunt asa dese;

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.31 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

lucia nu-i golesti de tot dar tb goliti adica sa-i simti mai usori, o s avezi tu atunci, o sa intelegi despre ce vb , el papa cam 20 min la un san noaptea in 10 termina la amandoi cateodata doar la 1 asa ca tb sa-i mulg ca se faceam pietroi pana dimineata
nu e obligatoriu sa stea o ora sa suga, la mine asa a fost, asta la inceput in primele 3-4 saptamanidupa aia se regleaza, stie si el ce are de facut, creste are putere mai mare
am avut si protectie de silicon dar nu am reusit cu alea, de fapt el nu reusea si cum simtea alea dadea capul pe spate si gata papa

_
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

multumim nusy, am cautat acum prin farmacii unguentul dar nu l-am gaist , am gasit pe un site, bebelusultau.ro, costa 37 lei tubul

_
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata burtici!!!!la noi a plouat azi noapte si ce bine a fost!!!!Si eu am probleme cu caldura,deschid toate geamurile din casa seara si ma mir ca al meu se acopera cu plapuma de vara si nu moare de cald.Am reusit azi dimineata sa beau al treilea pahar de lapte de cand sunt insarcinata!Noroc cu untul si branza,caci de alte lactate nu prea m-am atins!MQQM,esti cumva din Medias?Sau te leaga ceva frumos de acest oras?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Lapte !!??? pai eu primele luni am mancat paine cu lape rece sau iaurt, altceva nu-i place alui bb. Aveam pt prima data analiza la calciu buna, de obicei asta imi lipsea.
Acum e cald, beau, dar mai rar lapte, mai mult apa plata.

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput