Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
nusy spune:
Lorelay: mama i-a facut prima baita si ii face inca pana pleaca la statiune(peste 3 saptamani)..mie mi-e frica s-o manevrez,caci e micuta...
Monica2008: am pus poze pe contul comun si in mesajul meu de la sfarsitul capitolului trecut.Mai pun imediat cum mai fac.
Mai am o rugaminte la cine a trecut datele lui Ingrid pe prima pagina, greutatea nu este 3100 gr ci 3130,te rog mult de tot sa modifici...

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
adrianafedorca spune:
Nusy mersi mult de tot esti o draguta 
uff speram ca a 2 a zi nu doare asa tare ca-ti lasa epidurala in spate si baga calmante , eu asa stiam, ata ete, am trecut odata prin ce spui tu a 2 a oara macar stiu ce ma asteapta, si eu m-am refacut destul de repede dupa operatie, sper sa fie la fel si de data asta
si somn usor
p.s. promit sa nu te mai stresez cu intrebarile 
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
37+
Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
nusy spune:
Adriana: stai linistita,nu e nici un stres,iar aceste informatii le ajuta si pe celelalte fete care vor naste la Elias 
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
iulie.aug09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nusy Mai am o rugaminte la cine a trecut datele lui Ingrid pe prima pagina, greutatea nu este 3100 gr ci 3130,te rog mult de tot sa modifici... ![]() ![]() Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 |
Ok, rezolvat

MC2008 spune:
wow, nusy, pe mine chiar m-ai ajutat cu aceste info. Sunt la prima sarcina, si deja povestile voastre imi fac bine. Nasc la Polizu, insa banuiesc ca "procesul" este acelasi. Macar imi fac si eu o idee asupra a ce ma asteapta
.
Anul trecut am fost operata de bila, si tot asa, in prima zi a fost naspa, iar apoi ridicatul din pat si plimbatul ma omorau. Apoi, in 2 saptamani m-am reintors la servici, ca ma plictiseam rau acasa.
Nu am avut sonda urinara, deci asta va fi noua 
adrianafedorca, bafta la pepeni, si scuze daca ti-am facut de pe acum pofta.
Noapte buna tutror!
32 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 8 saptamani 
pogos spune:
fetelor, chestia cu alaptatul si ranile la sani e relativa. una e teoria si alta e practica. eu eram setata sa alaptez exclusiv, fara lapte praf si alte nebunii. nu s-a putut. a trebuit sa ii dau si completare. si sa dai o completare de 50 de ml cu lingurita se plictiseste copilul si nu mai mananca.
insa uite ca am facut si rani, cu toate ca mi s-a explicat de catre multe cadre medicale cum sa stea copilul la san, si statea corect. doar ca depinde si din ce material esti facut. eu si acum daca ma frec cu prosopul mai tare mi se inrosesc sfarcurile si ma ustura de mama mama. deci ma vor astepta din nou ranile si durerile. dar asta este.
va zic toate astea sa nu fiti dezamagite, asa cum am fost eu. acum sunt altfel pregatita emotional.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani
jojo_miha spune:
Pt ranile de la sani recomand Garmastan,la mine a facut minuni la prima sarcina,am luat si acum.
Vai nu stiu cum au rezistat unele mamici o sarcina intreaga la pat ,ca eu dupa cateva zile simt ca nu mai pot,poate daca era frig afara...........
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
34+
Erica Gabriela
pooh spune:
Lucilau,eu am incercat multe creme de la weet,am fost multumita de toate....in general cumpar pt. piele sensibila,insa acum am un flacon mare-mare,cu pompita,e pt.orice tip de piele.Vezi ca exista si spuma,daca crezi ca ti-ar fi mai usor de folosit! Moni,nu stiu cand mai merg....probabil cand o sa nasc....ma cam termina drumul,este o portiune plina de gropi si ma rupe 
a zis ca daca insist,pot veni saptamanal,dar nu prea-i vede sensul;mi-a recomandat un dr. la medias la care sa ma duc,si cand se declanseaza nasterea si totul e ok.,fuguta la tg-mures.....Sau daca sunt semne ca as naste,sa ma duc cu cateva zile mai repede.....Tu cand mergi la control?Ajungi inainte sa mearga in concediu dr. al tau?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
pogos spune:
aaa, giova, am facut si eu gem dupa reteta ta. doar ca la mine a iesit cam moale, dupa parerea mea. cu toate ca am fiert la el in jur de o ora. e posibil sa fie de la capsuni? sa fi fost mai zemoase?
in orice caz, e foarte gustos.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 4 saptamani
Cornelia spune:
In dupa amiaza asta m-am simtit si eu leguma. Asta de bine c eimi era. Plus ca mi s-au reactivat niste hemoroizi... ma omoara. Si chiar acum cand mai e putin pan ala nastere. Crix, tu erai specilista
in hemoroizi. Pot face ceva sa imbunatatesc situatia
?
Sper sa nu infierbant din nou spiritele pe aici, dar ca si Pogos, va spun ca e bine sa fiti pregatite pentru orice. E foarte bine sa fiti informate (eu nu am fost chiar asa de pregatita cum va vad pe voi
), dar nu va setati pe o idee care daca nu functioneaza va da peste cap toate "principiile". Eu am facut o depresie crunta in perioada aia. Bebele se simte bine daca mamica lui e linistita. Daca nu se poate altfel, nu e nici un capat de tara ca primeste din cand in cand un biberon sau, in cel mai rau caz, ca va primi doar lapte formula. Bebeii sunt diferiti, ca si noi de altfel si de multe ori teoria e contrazisa de situatia concreta in care va aflati si nu ma refer doar la alaptat. O sa vedeti ca ceea ce i se potriveste unui copil e posibil sa nu aiba acelasi efect si la bebele vostru.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2