Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 7
Caprioara spune:
Mada, super cumparaturile
! Sa de DD sa ajunga toate la timp. Scaunelul ala de masa e traznet; cred ca ocupa foarte putin loc- de fapt e doar din carpa, nu? e tare misto de luat in ruxac si purtat cu tine peste tot, cum iau eu marsupiul
. Copertina aia are UV si in partea transparenta??? La noi s-ar gasi?
Ankule, ia baga-te si tu aici si spune o parere despre copertina asta.
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos
.
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
MissJJ spune:
Capri ms.
Mai scaunelul, da e din material tot sespala usor numai il bagi cu masina si se regleaza tare usor, lam luat si pt ca ea nu vrea sa mai stea in al ei chiar daca o punem la masa cu noi si asa il folosim asta si acasa si oriunde mergem nu mai tre sa stau cu eain bratze ca in carutz nu vrea vrea si ea la masa.
Copertina am priceput ca numai partea de sus e uv da partea de jos le tine umbra si eu am patit si aici nu e f cald afara da bate soarele si ami chiar daca e data cu crema tot se inroseste ea are si eczema si de aia plus cand dorm tot puneam ba patura ba ceva sa acopere sa nu le bata soarele in ochi cand is date pe spate la maxim, si cand bate vantul tot se ridica aia sau cand schibam sensul de mers tot intra soarele la ea, si pe siteul ala e 35 aia double si pe alte siteuri una single e 35.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Yael spune:
LaMultiAni T. :) !!!! Multa sanatate pui mic!
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
MissJJ spune:
Na ca au aparut si www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_73 2266_10751_-1_15112_84382_10001_15112" target="_blank">olitze futuristice.
Macar astea nus sute de lire ca si scaunele alea ou si etc.
Ce liniste pe aici am si eu timp de net si nu-i nimeni.
Victor Hugo
maitreyi spune:
ma bucur ca matei e mai bine! 
felicitari raluca pt mers! 
sigur inteleg mai multe decat credem noi. eu tin minte petrecerea mea de la 1 an si cum eram imbracata ![]()
la noi petrecerea poate incepe - mi-a iesit tortul

-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Biribu spune:
Ola eu is pe aici!
mada faina oala da la ai mei nu mere. partea de se scoate e pe post de palarie, farfurie zburatoare etc, deci nu ma ma mai risc s-o pun acolo 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
apropos de amintiri: eu am avut asa o revelatie acu vreo doi ani cind mi-am dat seama ca imi aduc perfect aminte ceva ce s-a intimplat cind aveam vreo 11 luni. nu rideti, pe bune. mi-a zis maica-mea ca ma lasasera la bunica si cind a venit sa ma ia m-am ascuns sub pat si n-am vrut sa mai ies. ei bine imi aminteam chestia asta perfect cu amanunte. in fine, de atunci am devenit mult mai atenta la ce spun, cum ma prezint fata de juniori.
deci petrecerile clar vreau si eu sa fie cumva memorabile, a nu se citi sa cheltuim peste poate, pe ei ii impresioneaza si o turma de baloane ![]()
Anku cum e fara copil acasa? ceva vesti de la espagna?
Ana sanatate Mateiului!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Tecky spune:
LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA THEA! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!
gallyb LA MULTI ANI!

Imi cer scuze ca am intrat sa urez atat de tarziu dar sunt prinsa cu multe treburi,cumparaturi,curatenie...
anaxena imi pare nespus de rau dar sambata chiar nu pot venii la intalnire.
Turturica imi pare rau ca ti-ai pierdut job-ul.
mada foarte misto ce le-ai comandat fetelor.Sa de-a D-zeu sa aveti un concediu de vis pt ca-l meritati din plin.
Ma pregatesc sa o mai scot pe Ralu la o plimbarica.
Va pup 
MissJJ spune:
Biri da si la noi sigur tot asa ar face sau ar folosi sa depoziteze jucarii in ea.
Mai este www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B001CFQWHW/sr=1-1/qid=1245167280/ref=sr_1_1/278-2935191-1697646?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42858041&mcb=core" target="_blank">asta care e faina pt cand mergeti la drum in concedii etc, merge de folosit si ca reductor sau cum s-o chema pt toaletele normale.
Moama da ce memorie aveti voi eu nu tin minte decat de cand eram mai marisoara si nu toate detaliile oricum.
Tecky multumim.
Plimbare placuta.
Victor Hugo
MissJJ spune:
Ia www.shade-a-babe.co.uk/acatalog/uv_monitor.html" target="_blank">uitati ce am mai gasit
.
Si avem si un nou filmuletz:
www.onetruemedia.com/shared?p=8ee7a7c03f123bf0fad088&skin_id=1704&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Surioarele la joaca
Victor Hugo