Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Katalyna pai eu ma refeream la faza ca sa fie cele bune gratis pt toti copii, aici nu exista bune si mai putin bune.

Vaiiii fetelor sunt mega excited tremur toata de bucurie au venit caruciorul si scaunelul si scutecele de innot, sunt mega extra super bune le-am probat scaunelul e bestiallllll. 

Vaiii cat is de faine finally pot sa le duc pe amandoua fara sa alerg dupa Ari. Vaiii numi vine sa cred!!! Finallyyyy!!! 
Boti daca vrei fac poze pe etape si explic cum is facute e simplu de facut scaunelul daca te pricepi.
Fata sta super bine in el, ii place de numa se pune in 3 secunde se scoate si mai repede. Suuuperrrr!! Vai cat is de happy.
Au costat destul toate dar se merita fiecare penny.
Ari iubeste caruciorul abia asteapta sa plecam bye bye cu el Amira s-a bucurat ca isi vede surioara era super happy de asta se tot ridica, se manevreaza super usor si nu se simte deloc greutatea copiilor 15 kg asta mare si 9 si-un pic asta mica.
Edit: pun acuma poze la pepenasi daca vreti sa le vedeti.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Didi81 spune:
Mada, multumim
. Da, e tare hazlie cand adoarme asa. Are uneori momente cand nu vrea si nu vrea sa doarma, dar intr-un final pica lata de somn in scaun ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ankalaura spune:
Dermatita atopica nu trece in 3 zile. Daca trece in 3 zile, e altceva.
Dermatita atopica nu trece cu nimic, ci doar se amelioreaza, asta pana cand, la un moment dat dispare. In unele cazuri la 5 ani, in altele la 8, in altele dupa 10 ani. Altii spun ca dupa pubertate dispare, pe cand in alte cazuri, persista toata viata.
La fiecare copil trebuie vazut care pot fi factorii care o declanseaa, daca ei pot fi eliminati... Estrella, in cazul fetitei, ea cati ani are? De cand are probleme cu pielicica? Ce clima e la ei acolo? Pot fi hainele pe care le poarta o cauza? etc... - si in functie de mai multi factori, se dau niste indicatii, functie de anotimp, cosmetice folosite, etc...
Se ajunge la cortizon in ultima faza, cand piele este atat de uscata incat crapa si aproape ca sangereaza. Sau mai precis, cand devine suparatoare, da mancarimi, copilul se freaca sau se scarpina de-a dreptul (Eliza freca obrazul de san sau de haina mea).
Eliza avea aproape in permanenta lobul urechii crapat, mai scotea si bluzele pe cap si mai tragea de urechi, insa fara cortizon nu s-a reparat ruptura de la lobul urechii...
Pe fatza, tot asa. La vremea aia, n-avea nimeni habar de nimic, si pediatrul mi-a zis sa ii fac baie in taratze, sa nu ii mai spal hainele cu detergent, si sa o clatesc cu nu stiu ce ceai cand o scot din baita.
Ea avea 2-3 luni. Yeah right cum sa nu... Frectie la picior de lemn, vax albina! Si uite asa a ajuns fi-mea sa aiba niste rani teribile pe fata. Sugea, obrazul ii transpira, venise iarna, si el cica sa nu o dau cu nimic.
Iar eu, ascultatoare, nu am dat-o
Pana cand la insistentele mele m-a trimis la un dermatolog care a sarit cu cortizonul, ca deja era prea grava situatia.
Si asa am tinut-o cu cortizonul pana anul trecut, cand am dat si eu in sfarsit de un doctor care mai citeste si care ne-a dat Trixera.
Produse ... sunt destule. Totul e sa stie medicul de ele. Si mai trebuie sa fie corect diagnosticul...
dara_d spune:
DIDI ce frumos a adormit Aida in scaunul de masa.
MADA te cred ca esti incantata ai luat atatea lucruri frmoase si utile pentru fetite sa le folositi cu placere.
BOTICELINA la noi doc a spus ca la 1 an priorix, apoi la 1 si o luna infanris ipv +hib, eu nu ii fac prevenarul o sa ii facem abia la 2 ani pneumo 23 asa zicea doc.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
Didi81 spune:
Oaaa, Mada, vazut lucrusoarele noi. Suuuper! Sa le stapaneasca sanatoase printesele 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Chuny spune:
Capri, mie imi place poza asta
http://picasaweb.google.ro/abimami2008/Concurs03#5347946910418514466
si asta
http://picasaweb.google.ro/abimami2008/Concurs03#5347274325150585314
Boti, despre comunicarea alternativa ma intereseaza si pe mine. Am sa scriu si pe blog despre ce am mai citit. Vladi a invatat sa zica asa MERCI foarte devreme, exista aici un semn special pt asta ce se invata la cresa. Mai sunt si altele. Eu o sa o invat si pe Anna cate ceva.
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
MissJJ spune:
Dara, Didi multumim.
Sper ca nu v-ati suparat ca m-am laudatdas tare incantata.![]()
Dana vazut pozele.
Super dulce printesa, ce scumpa e cu rochitica si cum doarme ea
, asa dormea si Ari, imi place mult si sotronul cu printese de ala vrem sa ii luam si noi lu Ari. Deja vad ca merge la coafor gagica.
Bravo ei nu e niciodata prea devreme.![]()
Vazut si pe mr Charming a lu Bujo.
Tare mescher ginerica a lu nasha.
Pupici dulci de la noi.
Estrella aici nu ne-a dat din prima cortizon ci ca last resort dar ne-au zis sa luampe rand toate cremele astea speciale pt eczema si dermatita sa folosim fiecare cel putin 2 luni ca sa vedem daca au vreun efect sau nu, si de disparut nu dispare trebuie avut grija haine bumbac, nu f stramte si unele produse alimentare o fac mai rau, temperatura in casa e f imp. Is multi factori la mijloc.
Sybille am admirat si pozele voastre tare scumpi piticii
si iepurasul e dulce de numa, frumoase picturile lui Vladi, i-a placut sa deseneze cu manutzele?
Edit again
: A venit si pasaportul finallyyy pot merge si eu in concediu
, merge maine Flo sal ridice.
Victor Hugo
estrella80 spune:
Buna!!!
Va multumesc mult de tot fetelor, pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns. Anka, stiu si eu ca sunt o groaza de factori care influenteaza DA, insa nu stiu sa iti raspund la toate intrebarile, pt ca nu am intrebat-o.
Fetita are 2 ani si 3 luni, dar cat de avansata e DA, ce mananca, ce haine poarta, daca sunt sau nu din bumbac, ce clima e acolo( aici ne poate ajuta mada_mxm) nu stiu, sincer. Oricum ei sigur vor sa vada unul sau doi dermatologi si aici, si abia atunci cand vor veni in tara voi discuta mai multe cu ei.Eu vreu sa ii ajut cu programarile din timp, ca sa nu se trezeasca ca nu au loc. Asa ca, daca vrei, da-mi si mie numele si clinica la care il gasesc pe dermatologul de care spuneai tu!!!
Daca mai stiti si alti dermatologi buni, primesc sugestii!!
Yael spune:
Mada, sa le stapaniti sanatosi! F.f.f. frumos caruciorul...
Ce mi-ar fi placut si mie unul acum vreo 3 ani si...
. La noi, diferenta de varsta dintre copiii mari este de 1 an si 5 luni... La voi care e diferenta dintre fete?
Vroiam sa zic: la noi nu exista decat 3 tipuri de lapte (pana acum erau doar 2) si toate pana la varsta de 1 an. De fapt doar Nan2 (care se da inc. cu 4 luni) este la pungutza (praf), restul gasesti deja facut, preparat la cutiute de 200ml. sau 500ml. Aici de la 10 luni incepi sa folosesti laptele normal la prepararea mancarii si de la 1 an se trece efectiv pe lapte normal.
Noi mancam cam 80% borcanele... In primul rand aici un borcanel nu costa mai mult de €1.25 (insa sunt si cu 80centi). Legumele aici sunt f. scumpe, hai sa zic acuma vara sa coste un ardei gras 50c, 1 praz €1 and so on. €12 kilu' piept de pui... (un pui este €6.25 kilu'). M-ar costa mult mai mult sa-i fac o mancarica (+ curentul) si poate nici nu-i place... + timpul meu
. Astazi la pranz a mancat o ciorbitza de pui a la grec (deci din mancarea noastra) si i-a placut... I-am pasat cu furculita un cartofior, morcovel, telina, dovlecel, pui si ceva zeama si gata. Oricum borcanelele sunt pana la 3 ani aici deci no worry-no hurry
.
Ieri a mancat un borcanel de somon cu broccoli... yummy-yummy. Sunt f. gustoase, bune, naturale... Suntem deja pe borcanelele pt. 12 luni, deci am trecut si pe saricica ca sa zic asa (0.2%).
Pupici.
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
MissJJ spune:
Estrella aici clima nu e nici f cald nici f umed nici f rece, sg pb ar fi vantul nebun care bate uneori da in rest e potrivita vremea.
Acuma ei cortizon pp ca i-a dat gp-ul, ea tre sa ceara sa o trimita la medicul dermatolog la spital. Oricum ceea ce mi-a zis mie de aici la dermatite si eczeme trebuie incercata fiecare crema pe rand sa vezi ce ii prieste mai bine la copil, la unii merge una la unii alta, sau o combinatie anume.
Victor Hugo