Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (127)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui boticelina asaaa, si-am prins-o pe Ana_a ca umbla pe forumul de attachement parenting si merge pe burta, nu da si ea un link, sa mai citim si noi. Io am ajuns acolo din intamplare, acum ma delectez Monica si gargaritza Nancy "If you are unware of your choices, then you have none" |
ba...gresesti

proud mummy
ileanna spune:
Mada, Kamelia si dana merci

3 vaccinuri??!!! baga-m .... 
Gini de atatea ori se trezeste??? Pai si tu mergi la giob mama ... cum naiba faci??? 
Boti io vreau saltea din aia!! Cre' ca eram drogata ca eu nu'sh cand mi-ai zis de ea. Probabil ma batuse soarele in cap prea mult. Ia-o si vedem noi cum ajunge la mine. Si imi dai nr de cont sa iti bag un transfer de bani. Ori facem un Fan Courier cu bani retur.
May vreau si eu link cu scaunul ala.
ana_a spune:
Nici Matei nu mai mananca cum manca inainte. Poate fi de la caldura sau de la raceala, poate il doare gatuletul...in schimb i sa pus pata pe iaurt si ar manca non stop. E bine si asa decat deloc. Fructele le mai mananca insa nu se prea omoara. Eu zic ca o sa-i treaca odata cu starea asta de raceala...
Eu nu mai stiu ce sa mai gatesc...cum sa mai gatesc...cand vad ca ma refuza amandoi copii deja imi pun problema daca e buna mancarea
bagati aici retete simple si testate sa mai incerc si eu poate poate reusesc sa-i pun la masa.
Stefan a facut si el febra azi dimineatza....el na mai facut febra de mult...toata iarna na avut deloc febra si a facut acum in plina vara...
o zi buna!Ma duc la el ca era cam apatic sa vad ce sa-i mai dau sa manance...acuza dureri de burtica de cate ori ii propun sa vina la mancare....
tuturor
proud mummy
Didi81 spune:
La multi ani Rayan! 
La multi ani Alexandra!
estrella, Si Aida a avut dermatita atopica. Eu asi zice hidrocortizon in nici un caz. I-am dat si eu 3 zile, timp in care pielea i-a aratat perfect, dar imediat dupa ce nu i-am mai dat s-a facut mai rau. La noi a functionat Avene Trixera, Atoderm, si la baita numai lapte de baie Mustela. De la 6 luni i-a trecut complet.
Am pus poze! Eu am cama vut un pitic si nu am lasat-o inca dezbracata complet la plaja, dar de data viitoare o sa o dezbrac de tot
. Pur si simplu am avut o retinere si basta, nu dati cu rosii ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
katalyna spune:
moni_or iti multumesc mult pt raspuns si incurajare
daca trec cu bine de prima (pisihic
) cred ca mai scot vreo 2
MissJJ spune:
Estrella am uitat sa zic ca alea de la salcura is naturale nu au medicament sau ceva in ele si au pt bebeii un spray si e super usor de aplicat si la fata i-au trecut niste zgaibe destul de urate numai cu asta.
Cu AP-ul mai sunt chestii interesante de luat si de acolo da eu nu sunt de acord cu el suta la suta si am avut o colega la fosta odisee care orice nu era AP era wrong si era tare pushy si nu imi place asta, da sunt chestii bune de luat si de acolo da nu de acuma daca nu esti parinte AP nu esti parinte bun.
Ana speram sa va treaca rapid raceala si sa revina pofta de mancare.
Super cum se joaca ei acolo impreuna si imi place cum taraie paturica dupa el.
Didi vazut si pozele voastre, ce bine arata si mami si printesa
, super tare freza
si imi place cum apara ea umbrela si cea mai tare e aia cu dormitul cu nasun tavitza.
Katalyna o sa fie bine ai sa vezi.
Stiu cai greu de convins pisicu de asta dar vei reusi sa treci cu bine peste. Be strong.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
katalyna spune:
boti mie pediatrul mi-a recomandat sa ii fac urmatoarele vaccinuri:
12 luni: infarix+ prevenar
13 luni: priorix (ror)
14 luni: a doua doza de prevenar
MissJJ spune:
Na alta chestie care ma enerveaza in ro e faza cu vaccinurile ce nu facfrate o schema si gata nu poti face si ala daca vrei tre sa mearga parntele sal cumpere si etc si parintele alege care sal faca si care nu unii recomanda unu altii altu.
Ce-i frate asa greu sa aleaga o schema si sa stick with it?
Aici e una pt toata lumea medicul are vaccinurile nu tre sa le iau eu sa alerg de nebun sa nu stiu care sal iau care sa nul iau. Grrrrr...
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Caprioara spune:
LA MULTI ANI RAYAN IOAN DE ALINA MARIA
LA MULTI ANI ALEXANDRA DE MAI3!
Sa aveti o viata minunata, si DD sa aiba grija de voi tot timpul!
Petrecere frumoasa!

pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos
.
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
katalyna spune:
mada, aici cele care se fac gratuite nu sunt si cele mai buna, zica-se, sooo noi parintii decidem daca ne permite buzunarul sa le facem pe cele mai bune sau nu.
estrella. eu am avut mari probleme cu ioana, mai toata iarna a fost racita si de la atatea medicamente se iritase foarte urat la fund, nu-i trecea cu nimic, facuse rani. medicul de familie mi-a recomandat cateva creme, dar nema nu trecea cu nimic. intr-o zi am luat-o din farmacie in farmacie si o tanti mai batrana (farmacista) mi-a recomandat sa-i iau travorcort crema, mi-a zis sa nu ii dau decat cateva zile pt ca, contine cortizon. nici nu a fost nevoie de mai multe zile, a doua zi ii luase cu mana toata roseata si ramasesera doar bubitzele de la rani. tot atunci i-am luat si SUDOCREM pe el scrie ca e pt copii cu probleme de piele gen dermatita atopica, pt iritatie de scutec. acum ii dau cand se irita cu sudocrem si pana la schimbatul urmator de scutec nu mai are nimic.

Nancy