Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 8
catalina2307 spune:
goggy - io ma bag da nu stiu cat stau 
Bag de seama ca te intalnesti tu si cu mine. Si cu mami vreau ca ete ce avant a luat
.
Fetelor, eu traiesc o mare drama. Am ramas fara menajera. Dupa ce a sters plasma cu solutie de geamuri si multe alte patanii....m-a sunat sotu' doamnei intr-o dimineata, pe la 8 asa, sa ma certe. Ca sotia s-a imbolnavit de anemie in cele 30 zile cat a stat la mine, ca stau cu geamurile deschise si intra praf, ca nu am aer conditionat in toata casa si ei asa sunt obisnuiti, ca sunt aberanta cu curatenia in fiecare zi ca asta se face asa ....o data si dupa aia doar se sterge praful cand se aduna pe la colturi si uite asa mi-am insusit criticile si am concediat-o. Cireasa de pe tort au fost rufele ei - sosete , izmene, bluza, care stationau in cosu' meu cu rufe murdare si mai apoi in masina mea de spalat. Si pentru ca nu am vrut sa ii platesc o zi - dat fiind ca a avut 3zile de concediu (platite)- mi-a explicat ca alea au fost din bunavointa mea si ca nu se pune. ![]()
Asa ca sunt in cautare de menajera. Daca mai fac eu curat 3 zile, mancare si serviciu cred ca o sa pic intr-un somn de Frumoasa din Padurea Adormita si ma mai trezesc cand m-o pupa Dr. Diakoumakos pe nas cu Gonalu intr-o mana.
coltul meu de rai
Blanche25 spune:
fetelor help: mi-a iesit LH de 10,25 cand val de referinta sunt 0,5 - 5,0.
data trecuta era 4,44 iar FSH se invarte pe langa 6 cu usoare oscilatii. Ce inseamna??????
Iar progesteronul 0,6 in z3. E bine?
Catalina hmmmmm...nu ma asteptam credeam ca doar aici se intampla..adica ce s-au emancipat.....ai lasat femeia sa muncesca in conditii inumane????

pai si ce i-ai raspuns lu' Domnu deranjat?
catalina2307 spune:
Blanche ce dracu sa-i spun.....am urlat putin si in concluzie i-am zis sa-si stapaneasca sanatos consoarta, eventual sa o si plateasca.
Dupa care s-au ofuscat ca de ce sa o concediez, ca poate vreau sa ma gandesc la tot ce mi-au spus, sa ma schimb si eu, poate pun si aer...si uite asa toata lumea fericita.
La sfarsitul discutiei inca aveam senzatia ca dorm si ca nu se poate intampla asa ceva in viata reala.Sa te certe sotu' lu menajera la 8 dimineata ca stai cu geamurile deschise.
coltul meu de rai
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 fetelor help: mi-a iesit LH de 10,25 cand val de referinta sunt 0,5 - 5,0. data trecuta era 4,44 iar FSH se invarte pe langa 6 cu usoare oscilatii. Ce inseamna?????? Iar progesteronul 0,6 in z3. E bine? |
Ai luat cumva Vitex sau Mastodynon ? Dc da aici e explicatia .
Catalina
Luca
The One va iesi invingator
. Tin pumnii pt luni.Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
oanademunck spune:
Cata
asa'ti trebe daca vrei curat in casa! Daca la tine-n casa nu e spatii cu aier ca sa dea un spatiu mai elocvent si adecvat si mai ales daca spatiu e limitat in limita capacitatii pentru care ierea destinat apar nelamuriri si situatii generatoare de lectii de viatza
..hai ca-m scos-o p'asta cu susu'n jos ca si gandirea la nenea sotzu lu tanti menajera
Io iti exprim compasiunea 'miea' pentru cele intamplate cu menajera DAR MAI ALES cu lasatul dungilor pe plasma (mie mi-a comis-o poloneza mea care mi-a spalat televizorul cu carpa cu apa si detergent- aceeasi utilizata inainte si pentru dulapuri, barne, geamur etc). De aia am ramas si io acum singurica cu maldaru de rufe cat Everestu da macar nu-i nimeni sa ma traga la raspundere
pupe
catalina2307 spune:
oana - cam asa , tare bine ai descris situatia cu cuvintele tale
.
miki - te pupa fata cu balonasu'.
coltul meu de rai
miki-miki spune:
| citat din mesajul lui Blanche25 miki am luat si iau omega 3. poate fi de la asta? |
Blanche
Omega 3 nu influenteaza anal hormonale dar Vitex Agnus Castus da. Tb sa-l intrerupi cu 10-15 zile inainte de analize.Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 miki - te pupa fata cu balonasu'. |
Mai ... ma minti, nu ai balonas... sau ai? Te pup si eu

Blanche cand ai intrerupt Vitexul?
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!