Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 7
goggy spune:
Laura, ai luat cea mai buna decizie cand te-ai hotarat sa nu mai faci in Romania, crede-ma. Abia astept sa ne povestesti!
Fetelor, se prefigureaza o toamna plina de gravidute! E drep ca nu sunt Mama Omida ( aici tre' s-o exploatam pe Kitta
), da' simt io. In horoscopul pe 2009 zice ca anul asta Fecioarele ( subsemnata ) raman insarcinate 
camy050277 spune:
mami_vreau, zapp 

sper sa aveti si voi impresie la fel de buna cum am avut si noi...iar daca se mai lasa si cu reusite
(ceea ce parca se vede la orizont
)... succes garantat din partea celor de acolo! 
Oricum ne spune ceva, faptul ca chiar si cuplurile care nu au reusit din prima, au ales sa se intoarca la Budapesta, nu? ![]()

mami_vreau spune:
goggy mersi dar e si meritul tau!
ca m-ai batut la cap sa nu mai fac fiv in tara! multumesc! 

camy tu la ce medic ai fost? mie mi-a rspuns Peter Kovacs (la el am facut programarea) si acum mi-a trimis mail si Krizsa Ferenc.
Laura
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau goggy mersi dar e si meritul tau! ![]() ![]() ![]() camy tu la ce medic ai fost? mie mi-a rspuns Peter Kovacs (la el am facut programarea) si acum mi-a trimis mail si Krizsa Ferenc. Laura |
Adresa de mail este a clinicii, deci daca nu te-ai adresat in mail doctorului Kovacs in mod express, atunci poate sa-ti raspunda alt medic de acolo. Sunt convinsa ca sunt si alti medici care vorbesc engleza acolo.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
17+ 
camy050277 spune:
Eu am fost la Dr. Kovacs, dar am vazut ca sunt mai multi doctori acolo, fiecare cu lista lor de pacienti, aranjati frumos pe ore, civilizat... De-aia nu e haos, si fiecare intra cand e programat.
Majoritatea pacientilor nu stateau mai mult de 5-10 minute din momentul cand intrau pe usa pana erau chemati la doctor (am avut timp 1 ora sa-i urmaresc
)
mami_vreau spune:
avalon acum ca te-am intalnit pe frecventa vreau sa iti multumesc! m-au ajutat foarte mult postarile tale pe forum! 
eu nu m-am adresat niciunui medic anume! am scris la clinica si mi-a raspuns Petrer Kovacs si la el am facut programarea... acum mi-a trimis mail si Krizsa Ferenc care nu stia daca am primit inca un raspuns... i-am multumit si i-am spus ca am facut deja programarea... de-asta eram curioasa cu cine a facut camy consultatia!
stiu ca tu ai facut tot cu peter kovacs! ma bucur mult ca ri-a placut de el si sunt sigura ca si eu voi fi multumita de serviciile de acolo! 
Laura
Avalon spune:
Cu mare placere, mamivreau
! L-am recomandat cu cea mai mare caldura pe dr.Kovacs si in lumea reala, nu numai pe forum. Si sper ca toate cuplurile care ajung la dumnealui sa se bucure de minunea pe care o traim noi in fiecare zi!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
17+ 

goggy spune:
Laura, cu multa placere. Chiar daca eu nu voi face in Ungaria sa ne putem tine de manutza, oricum Fiv-urile noastre se vor suprapune ca perioada, asa ca vom fi oricum colege de suferinta ( cand zic suferinta ma refer doar la perioada pana la bhcg ). Dupa care ne mutam la odisee
.
Ai auzit Cata? O sa navalim la odisee in brigada! Te bagi?