Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 6
fireyes spune:
Luck, pentru multimaca incearca aici, pe site: http://www.flp.ro/prima.htm si te va contacta cineva, astfel incat sa fie intr-o zona accesibila tie. (Cristal, Luck nu e din Bucuresti...)
Kitta, la ghioc ma bag si eu, sa-mi ghiceasca si mie cineva; nu stiu insa cum mai reusesc sa scot verigheta insa![]()
Si apropo de clinici, la Innsbruck nu mai bati la usa? ca si eu incerc sa-mi fac planuri, dar nu mai stiu ce sa aleg...
Dana_bebe, nu stiu cat e de rentabil sa faci ET-ul in Austria... eu as face FET acolo unde am embrionii congelati si daca doamne fereste nu e cu ochisori nici acum, abia atunci m-as gandi sa ma duc la austrieci... dar, fireste, e decizia ta...
mami_vreau spune:
goggy multumesc 

m-au programat pe 13 iulie pentru prima consultatie, in august nu am cum dar in septembrie sau cel tarziu in octombrie fac FIV la Budapesta! am scapat de Giulesti (sper) for ever!!! ![]()
dana si eu am aceeasi parere! ramai sa faci ET in tara si daca nu va reusi gandeste-te la alta clinica! poop
Laura
catalina2307 spune:
Ne vedem? Unde ne vedem? Cand ne vedem? Ca doar nu lipseste martie din post.
coltul meu de rai
camy050277 spune:
Buna fetelor, sunt datoare cu impresii de la Budapesta, nu? ![]()
Ei bine, ieri dimineata am luat o bucata sot si o bucata sotie, gata de drum, dar cu inima miiicaaa, miicaa de tot, de emotie si de incertitudine
, si am purces catre Ungaria
. Am mers bine si chiar daca drumul e mai lung ca pana la Szeged, a fost OK.
Chiar ma gandeam cand am ajuns in Szeged, ca stateam de fiecare data peste programare cam dublu fata de cat ar dura drumul de la Budapesta la Szeged
, deci mai bine pe drum, decat pe scaunul din sala de asteptare, cu nervii intinsi la maxim... ![]()
Am gasit foarte usor clinica (cu ajutorul GPS-ului
, nu altfel!). Adevarul este ca fara GPS e foarte greu sa te descurci prin Budapesta... 
Clinica se afla intr-o zona foarte linistita, pe culmile Budapestei, aproape de centrul vechi, este mare (comparativ cu "parterul" de la Szeged
) si foarte impunatoare, inconjurata de un parculet superb. Ce mai, o adevarata oaza de liniste! Am ajuns cam cu o ora inainte de programare si am avut timp sa ne "minunam" de zona din apropiere. 
Inauntru, la fel de prietenos... nu tu aglomeratie, nu tu armata de translatoare, nu tu astistente facand scamatorii cu dosarele, ce mai...ca la carte! Nu-mi venea sa cred!
E adevarat ca nu au frigider cu bauturi ![]()
ca cei din Austria, dar nici nu am duce lipsa... ![]()
![]()
Intalnirea cu doctorul a fost cea mai spectaculoasa!
Ne-a cucerit din prima!
Ne-a facut anamneza generala, ne-a explicat ce presupune procedura FIV (intr-o engleza americana de-ti venea sa-l mananci, nu alta!
) si apoi am trecut la dosarul cu analizele facute anterior...
S-a uitat mirat la tipul de tratamente pe care le-am facut la Szeged, dar ca un adevarat profesionist nu a comentat nici de bine, nici de rau, si nici eu nu am insistat, ca se vedea clar ca nu prea e de acord cu ce s-a facut acolo...
De fapt, nu m-am dus la Budapesta sa dezbat cazul (cazurile
) Szeged, m-am dus sa-mi faca o evaluare clara a situatiei inainte de a incepe orice alta procedura.
Am primit exact ce am vrut!
Parca eram pe aceeasi lungime de unda cu doctorul...cred ca are puteri telepatice ![]()
![]()
Verdictul: la inceputul lui iulie (in functie de cum imi vine CM) vom incepe cu investigatiile aditionale (teste genetice amandoi, histerosonografie, etc.) pe care le vom face la Budapesta. Rezultatele le vom avea pe la sfarsitul lui iulie si atunci vom decide ce cale vom urma, cel mai probabil vom opta pentru FIV+PICSI, ramane doar sa ne hotaram cand. Doctorul ne-a spus ca ar fi indicat sa facem o pauza pana in toamna, avand in vedere ca in Mai am facut ultimul FIV...De acord cu el! Nici noi nu vroiam mai repede! ![]()
Noi ne gandeam la Noiembrie, dar mai vedem si in functie de ce ne iasa la analize si de ce mai trebuie facut.
Kitta, dati cu ghiocul si on-line?
Puteti vedea daca noiembrie e o luna buna pentru mine? ![]()
Vad ca m-am intins cam mult cu vorba
!
Pe scurt, super doctor
, super clinica
! De acolo sigur plec gravida si am sa si raman asa pentru 9 luni
!
Va
pe toate!
Avalon spune:
Camy, imi creste inima cand aud asemenea vesti! Trebuie sa-ti spun ca am citit de toate indoielile tale de dinainte de a merge acolo... si am vrut sa-ti scriu cateva randuri sa te incurajez ca nu va fi cu te astepti tu... dar m-am abtinut, am zis ca te vei convinge singurica, si iata ca te-ai convins.
O sa va spun ceva acum ce nu v-am spus... dupa primul fiv la Budapesta, imediat dupa esec, cu sufletul greu i-am spus sotului ca as vrea sa mergem in Austria... pentru ca planul initial era Austria la noi, de aceea am deschis acest subiect... in ultima clipa o virasem spre Budapesta pentru ca adevarul-adevarat este ca dr Kovacs ne-a cucerit pe amandoi.
Nu pentru ca nu aveam bani de Austria nu am facut acolo, ci pur si simplu pentru ca acest medic ne-a placut la amandoi din prima. Eeee, si sotul meu cand a auzit ca as vrea sa mergem in Austria stiti ce a zis? Eu as vrea tot aici, mie medicul asta mi-a facut impresia ca a facut tot ce se putea pentru noi... ca nu am reusit, nu am reusit, dar tu poti spune ca nu a facut tot ce trebuia?
Amreflectat si mi-am dat seama ca are dreptate... omul, cand i-am scris pe mail si i-am spus ca rezultatul e negativ, mi-a trimis un raspuns de mi-a venit sa plang instantaneu... era foarte afectat si era aproape convins ca voi reusi... cateva randuri a scris, dar au fost pline de caldura.
Si iata ca ne-am dus si a doua oara... si a doua oara a fost cu noroc!
ceea ce va doresc si voua!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
17+ 

camy050277 spune:
Avalon, spiridusul din umbra! ![]()
Iti multumesc mult ca esti alaturi de noi, cu ganduri bune
ajuta enorm de mult! 
Si noi am dobandit increderea ca va fi bine acolo! Tot drumul catre casa numai asta am dezbatut! ![]()
Fetelor, sa auzim numai de bine! 
mami_vreau spune:
Doamne, fetelor, cand aud cum vorbiti de clinica din Budapesta ma felicit de mii de ori pentru ca am luat hotararea de a merge acolo! pe 13 iulie aduc si eu impresii de acolo si sper sa fie la fel de bune ca ale voastre! va pup!
Laura
zapp spune:
Camy, ma bucur sa vad asa un ton optimist! Sint sigura ca asa voi veni si eu de la Budapesta saptamana viitoare :D Nu te mai intreb nimic ca sa am si eu placerea sa descopar singura doctorul si clinica :) Si dupa aia putem schimba impresii:D
Bafta multa tuturor!!