Fiv in Europa ( 22 )
Raspunsuri - Pagina 5
luck spune:
camy050277
multa , multa bafta maine la Budapesta !!
Si te asteptam cu impresii.Eu una abia astept sa vii.Si eu am facut 2 fiv-uri la Szeged.
zapp 
kitta
mi-am facut profilul de trombofilie si mi-a iesit antitrombina III sub limita
deci cred ca am o problema de trombofilie.
avalon

multumesc frumos !!!
Fetelor as avea nevoie de multi maca de la FLP.Stiti cumva de unde as putea sa o achizitionez?
cristal1995 spune:
Luck: din cate stiu eu, FLP au sediul pe langa Statuia Aviatorilor...
Kitta:
ne vedem in week-end?
Lamuriti-ma si pe mine cu Szeged, ca eu cred ca am ramas in urma. La un moment dat, toata lumea se inghesuia acolo... Ce s-a intamplat?
Va pupic pe toate
Aly-in cautare de mama-purtatoare
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Info generale despre un FIV in Austria: ... - PRIMA CONSULTATIE: nu e absolut necesar sa mergi la o prima consultatie acolo; ti se cere un set de analize initial, discuta cu tine de protocolul anterior/ rezultate (daca ai mai facut fertilizare inainte) si iti prescriu medicatia ... - DE CATE ORI TREBUIE SA MERGI ACOLO: perioada de stat in Austria este de aprox.7 zile, intre punctie si ET (presupunand ca se face cu blastocist) sau 5 zile (cu ET la 72 ore) ... |
kitta am postat un citat din mesajul de pe prima pagina... eu de aici am inteles la prima vedere ca nu trebuie sa stau prea mult in austria... dar m-am apucat sa citesc capitolele din urma si postarile voastre m-au ajutat sa imi faca o imagine despre ce in austria... ar fi super ok sa fac fiv acolo dar nu prea am cum sa stau atata timp in austria... nici din punct de vedere al timpului si nici din punct de vedere financiar! asa ca m-am hotarat sa ma indrept momentan catre ungaria... aseara am trimis mailuri catre cele 3 clinici (szeged, debrecen si budapesta) si acum astept raspunsurile! si eu as opta tot pentru budapesta dar sunt foarte curioasa sa vad cat va dura pana voi intra pe fir cu cei de acolo!
va pupacesc pe toate si va tin pumnii!
Laura
mami_vreau spune:
fetelor nu-mi vine sa cred!!! aseara la 10 am trimis mail-urile la clinici si acum am primit deja raspunsul de la budapesta!!!! yupiiiiiiii!!! mi-au spus preturile si mi-au raspuns si la celelate intrebari! acum trebuie sa le trimit mail pentru o prima consultatie! nu imi vine sa cred cat de repede se misca lucrurile!!! sper sa nu ma impotmolesc sau sa fie doar o parere de inceput!!!
Laura
mirimir spune:
Mami_vreau iti vor raspunde foarte repede, mie cam in 2 zile mi-au raspuns, eu le-am trimis mail cu toate analizele si investigatiile scanate si toti au vrut o prima intalnire, ma programasera cam in 2 saptamani, intre timp insa am putut sa incep in tara procedura.Multa bafta.
mami_vreau spune:
multumesc mult mirimir de raspuns! mie mi-au spus ca ar fi bine sa stabilim prima consultatie cu cateva saptamani inainte! asa ca m-am gandit sa merg la prima consultatie in jurul datei de 10 iulie!
Laura
goggy spune:
Kitta, da eu vroiam treaba cu ghiocu dar sunt atat de imprastiata ca am si uitat. La naiba, ce era mai important. Da' daca dai consultatii si la domiciliu, m-am scos. Sa-mi zici daca trebuie sa sacrificam vreo gaina, sa-mi tai vreo vena, sa-ti aduc diverse fire de par de te miri unde, ca sa fiu pregatita cu material didactic.
E bine daca nimeresti si sexul dar e mai putin important asa ca nu te agita prea tare. Ce vreau io sa stiu mai mult e daca voi avea vreodata
.
La medlife costa 580 cu anestezie locala si 740 cu generala. Daca iti face vreo biopsie de endometru, mai e in plus vreo 100. Cu film cu tot. Si eu sunt foarte incantata de inregistrarile astea dar lu' barbate-miu i se intoarce stomacul pe dos, e adevarat ca e ipohondru. Ne-am potrivit la fix, un medic cu un ipohondru
.
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KITTA Camysi eu studiez clinica aia, ca nu mai stiu pe ce cai s-o apuc. Asa ca teasteptam cu vesti! Sa vezi ca o saai alta impresie. Nu ai putea sa le spui ca nu ai fost la Szeged? Ai ceva hartii care sa te dea de gol? Googyuitai sa iti dau cu ghiocul si o astept cu rezultatul: 3 fete. Bai, sa stiti ca eu am mai dat rateuri, in special la sex, dar daca am zis 2, 2 au fost si de 4 ani tot ma experimentez si eu si v-am promis cand se adevereste si la mine (macar unul, ca imi ies 2 fata si baiat) imi si brevetez metoda Incerc sa imi revin din labilitatea mea psihica si mai ales ca vad ca o dau in ipohondrii. |
Kitta, vreau si eu, vreau si eu cu ghiocul. Macar sa stiu daca o mai apuc pe vreun drum sau ma potolesc

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!