Fiv in Europa ( 22 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Nu sunt sigura, vad ca Miruna a scris de Wels, intr-adevar... dar comentariile sunt valabile pt oricare dintre clinici, chiar daca Wels are un istoric mai mic ca ani, e drept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Goggy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy050277 spune:

Feteloooooor, eu cred ca am ramas cu sechele de la experimentele facute pe mine anul acesta!
Maine trebuie sa merg la Budapesta, la intalnirea initiala cu Dr. kovacs, si am niste emotiiii... mi-e frica sa nu fie iarasi un balon maaaare de sapun care sa se sparga nefericit...
Nu stiu de ce am sentimentele astea, eu de obicei nu reactionez asa... o fi bine pana la urma... mai ales ca m-ati incurajat si voi ca la Budapesta e altfel...

Mi-am pregatit dosarul cu analize si ma pregatesc de marea intalnire...
Mi-e frica ca poate nu am sa reusesc sa-i explic doctorului despre procedurile pe care le-am facut la Szeged, fara sa ma inteleaga gresit ca as vrea sa dau vina pe cineva de nereusitele avute acolo stiti voi, sunt tot clinici Kaali amandoua.

Sper sa inteleaga ca tot ce vreau este o evaluare corecta a sanselor mele de a avea copii, inainte de a aplica orice fel de procedura.

Oricum, trebuie sa ma convinga bine de reusita, ca sa ma mai apuc de ceva...

Va pe toate si va doresc numai reusite anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Camy, multa bafta la Budapesta, nu pleca cu o idee preconceputa. sa ne zici si noua dupa ce impresie ti-a facut dr...

Mergi la inceput

fireyes,
incerc si eu sa nu-mi fac tot felul de ganduri, dar dupa experientele anterioare... suflu si in iaurt...
Am sa va povestesc impresiile, fara indoiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Camysi eu studiez clinica aia, ca nu mai stiu pe ce cai s-o apuc. Asa ca teasteptam cu vesti! Sa vezi ca o saai alta impresie. Nu ai putea sa le spui ca nu ai fost la Szeged? Ai ceva hartii care sa te dea de gol?
Googyuitai sa iti dau cu ghiocul ca parca tu voiai sa ne intalnim special pentru astaSa stii ca dau consultatii si la domiciliu Pe Cristal1995o consult de fiecare data cand avem ocazia si o astept cu rezultatul: 3 fete. Bai, sa stiti ca eu am mai dat rateuri, in special la sex, dar daca am zis 2, 2 au fost si de 4 ani tot ma experimentez si eu si v-am promis cand se adevereste si la mine (macar unul, ca imi ies 2 fata si baiat) imi si brevetez metoda
Incerc sa imi revin din labilitatea mea psihica si mai ales ca vad ca o dau in ipohondrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Googycat zicea ca costa o histeroscopie la Medlife? Cere si film ca sa fie la colectei: poze, filme HSG, fil caseta laparo (doamne ce mandra mai imi oripilam prietenii cu caseta de la laparo Sa vezi ce repede plecau acasa, ca ziceau ca sunt nebuna!Acum le pot da si partea a doua, in continuare: histeroscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Salutare, fetelor!
camy050277, si eu sint in aceeasi situatie cu tine. Am facut 2 inseminari, 3 stimulari si 2 ET la Szeged si saptamana viitoare am prima intalnire cu Dr Kovacs la Budapesta. Sint la fel de curioasa ca si tine cum va fi si sper sa vad diferente fata de Szeged (un lucru e clar: nu o sa fie aglomeratia de la Szeged!)Nu cred ca are vreo importanta ca ne mutam la alt medic tot in cadrul clinicilor kaali. Dupa email-urile pe care le-am schimbat cu Kovacs, cred ca si intre ei e o oarecare concurenta. Mie mi-a zis sa aduc cu mine toate schemele de tratament pe care le-am avut pana acuma.
Asteptam vesti de la tine maine!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

sunt la cateva zile de la vestea primului FIV nereusit in Romania
am 10 embrioni buni crioconservati pe care vreau sa-i mut de la clinica unde sunt
intrebarea mea este: credeti ca o clinica din afara ma primeste cu ei sa fac ET la ei?
ma gandeam sa mergem la Viena
ma puteti sfatui?
multumesc

Mergi la inceput

Kitta,,
am apucat sa citesc cateva capitole de la inceputurile FIV Europa si am vazut ca si tu ai fost incercata de viata din plin, dar iti admir optimismul si mai ales te admir ca nu te lasi batuta si ca incerci tot ce este in puterea ta sa faci ca sa fie bine...
Iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul cat mai curand.
Imi trecea si mie prin minte sa scot partea cu Szegedul din dosarul meu , dar m-am ingrozit la gandul ca o sa ma ia iarasi de la capat cu investigatiile si cu anamnezele... si nu mai am rabdare, pur si simplu sunt la pamant, abia am apucat sa mai iau o gura de oxigen de la ultima experienta din mai ... In plus, de ce sa ascund prin ce am trecut? Cred ca este foarte important sa stie ce am facut (eu sau altii...) ca sa nu mai repete greselile (sper sa aplice morala "cu invatatul din greselile altora" )

Zapp,
am vazut postarile tale de la FIV Ungaria de acum o luna...Eu pe atunci eram in asteptare dupa ET si urmaream forumul din umbra, iar cand am citit ce ai scris tu, parca mi s-ar fi luat o perdea de pe ochi, m-am regasit imediat in cuvintele tale si m-am hotarat ca a venit timpul sa ma alatur celor ca tine si sa impartasesc si eu din experienta mea, chiar daca nu e pe placul unora...
Iti admir curajul de a spune ce simti, chiar daca unii nu sunt de acord cu asta.
Pentru asta avem forumul, sa impartasim toate experientele si toate trairile, fie ele bune, fie ele rele, astfel incat ca cei care citesc sa-si faca o parere reala despre ce se intampla intr-un loc sau altul.
Toata admiratia mea!

Si eu sper sa se adevereasca cele spuse de fete despre doctor si depre clinica de la Budapesta, altfel nu stiu incotro...

fetele si va multumesc pentru suport!

Mergi la inceput