Fiv in Europa ( 22 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Daca mai e ceva ce vreti sa schimb sa-mi spuneti.

Goggy, vezi ca eu am scris la KinderWunsch din Austria sa ii intreb despre minunata tehnica IVM care nu necesita stimulare si mi-au raspuns asa: "Thank you very much for your inquiry. Unfortunately I have to inform you that we stopped offering IVM method due to worst results. On international gynaecological congresses this method is still discussed but worldwide no success rates are reached by cultivating unmature eggs."
Asa ca ar fi bine sa scoti IVM-ul de la ei.

Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Da, sa traiti! Am scos .

Legat de histeroscopie, eu am facut la Medlife de unde am primit atat foaia de observatie detaliata, cat si DVD-ul cu un filmulet de vreo 10 min cu tot ce au vazut/facut pe dinauntru. E adevarat ca pe asta din urma e bine sa-l cereti. De inregistrat se intregistreaza oricum, nu la cerere, numai ca trebuie sa cereti o copie dupa filmulet, ca ei mai uita sa-o dea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Onefineday, te intrebasem si eu ceva la FET, probabil ca nu ai mai intrat acolo
Sarcina usoara, bebei sanatosi! sa va ajute Dumnezeu!

Spune-mi si mie te rog, blasto ai tai au rezistat ambii la decongelare din cate inteleg, nu? In a cata zi de CM ti-au facut transferul? Cu cat timp inainte i-au decongelat? Ce tratament ai facut? de cand ai inceput monitorizarea, sau ai facut o singura eco inainte? in a cata zi? gata, hai ca te-am bombardat cu intrebari...

Multumesc,

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Luck, si eu zic ca e obligatoriu sa primesti in scris un rezultat al histero. Eu am primit, chiar daca nu s-a gasit nimic in neregula, dar s-a mentionat tot ce conta. Intr-adevar, filmuletul l-am cerut si atunci l-am si primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Goggy deocamdata nu e nimic sigur. AStept analizele si plus cred ca am si racit ca ma dor ovarele. Mai bine sa asteptam un pic cu listuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miruna39

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Daca mai e ceva ce vreti sa schimb sa-mi spuneti.

Goggy, vezi ca eu am scris la KinderWunsch din Austria sa ii intreb despre minunata tehnica IVM care nu necesita stimulare si mi-au raspuns asa: "Thank you very much for your inquiry. Unfortunately I have to inform you that we stopped offering IVM method due to worst results. On international gynaecological congresses this method is still discussed but worldwide no success rates are reached by cultivating unmature eggs."
Asa ca ar fi bine sa scoti IVM-ul de la ei.

Miruna

pai si cum de clinica asta a pus la dispozitie ceva insuficient testat?? ca si eu imi faceam vise cu IVM asta...

Mergi la inceput

Blanche, am inteles eu gresit + exces de zel. Vezi ce faci cu ovarele alea...

Fireyes parca ceva de genul asta incercau si grecii sa explice sambata, sau ma insel?

Mergi la inceput

Goggy, grecii se refereau la P-ICSI atunci... dar cred ca ideea e valabila pentru orice chestie noua... austriecii mei imi ziceau si ei ca tot apar chestii noi in domeniu, insa nu poti sa te repezi sa le aplici pana nu isi dovedesc utilitatea. Bine, P-ICSI e pe piata de cativa ani si e folosita tehnica in Austria, cu succes...
M-a mirat insa IVM de la Wunsch, pt ca asta e o clinica cu istoric si ma mir ca si-au luat o astfel de tzeapa sau ca au decis sa experimenteze pe paciente... ori poate dispozitivul nu e cel mai ok si tehnica in sine prezinta niste +... dar din punctul meu de vedere, au o bila neagra...

Edit: e Wels, nu Wunsch...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

referitor la IVM si eu am intrebat in Austria si au dat-o cotita la vremea aia anul trecut, acum vad ca spun pe sleau canu da rezultate. macar asta e bine, sa ne luam gandul ca si eu credeam ca poate paote pot sa faca ceva cu metoda asta....
Mami_vreaunu mai stiu la care capitol al scris ca se sta in Austria numai intre punctie si ET sau cam asa ceva dar cred ca ai inteles gresit, eu am stat de fiecare data cam 2 saptamani iar ultima oara chiar 3 ca am avut si stimulare mai lunga si ET la 101 ore exact

Mergi la inceput

Wunsch?! Eu am inteles ca la Wels, de acolo am sters. Esti sigura?

Mergi la inceput