Fiv in Europa ( 22 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cata eu ma mir cum de ai tinut-o pe menajera pana acum. Chiar ai fost indulgenta sicer. Numai curatenie nu facea ba din contra mai mult strica. Greu cu menajerele astea.

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, ghioaca, adicatelea eu sunt disponibil in week-endul asta caci celalalt iar fug in tari straine, ca dehhh, calatorului ii sade bine cu drumul. Dar de data asta va promit ca nu bag nici o consultatie la nici un dr.
Deci, daca vreti ne vedem maine, caci al meu de-abia asteapta sa plec de acasa si sa ramana la calc. fara sa il bata cineva la cap, adica asa
Miki-mikibuna adnotare cu Vitexul pe care il incepui si atunci io care pentru pisicul meu (a nu se intele Lucky) imi verificam hormonalele in fiecare luna ce fac, iau doar primele 15 zile ale lunii ?
Da, dupa cum am mai scris si in urma consiliului de familie reunit la care majoritatea a decis si minoritatea s-a supus, am decis ca nu vom mai merge la Innsbruck caci fuse cam scump chiar si pentru noi milionarii (in lei) Dupa ce am scri clinicii si am vazut ca tot cam aceeasi schema considera dansii sa am, am analizat la ce as putea face eu economie, adicatelea la ceva Zwarovskiuri (ca acum imi facui ceva plin si doar nu imi iau dubluri) si .....cam atat. Evetual sa nu il mai luam pe Lucky si avem - 8 Eur/nopate la cazare Deci, overall, poate economiseam 1000 eur si ramaneau 13000 Eur cu care sotul (destept, inteligent si devreme acasa - unele l-ati vazut la intalnire in ce goana a venit el manca-l-ar mama cu dosarul uitat de mine acasa, caci eram sau mai sunt inca cu creierii prastie)a zis ca facem 4 FIV-uri in Ungaria. Deci, am obtinut unda verde la inca cateva FIV-uri caci dupa Innsbruck se cam burzuluise ca sa termianm cu cheltuielile astea si mai bine de banii astia sa jucam la loto sau ruleta ca poate asa ne mai inmultim ori noi ori banii
Deci, vom merge undeva candva la o prima consultatie la Budapesta ( o sa cer timp dublu de e nevoie platesc dublu ca la ce anamneza avem de discutat) dar astept sa ma mai reglez cu capul si cu analizele ca altfel cine stie ce mai patesc.....
Apropos, deci nu stau care cumva in concediu de FIV (adica sa nu fac nimic) luna viitoare bag o histeroscopie la SANADOR caci costa doar 2500000 fara anestezie bineinteles.
Si mie mi-a raspuns dr., dar deocamdata nu stiu cand sa ma programez, caci nu stiu cat de regulat va veni CM.
Googysati linistita nu trebuie materil didactic decat o ata si fetele harnicute fac rost.
Fireyesmerge si cu verigheta altuia sau tu ai incredere numai in a ta Numai sa veniti......
Cat despre menajere la mine nu au reusit recordul de stat o luna, le alung eu dupa prima maxim a doua sedinta cand trebuie sa ma apuc eu de treaba dupa ele.....Acu' gasii una care imi convenea, dar nu stiu in ce schimburi incepu sa lucreze ea si de 3 saptamani o astept si bineinteles ca nu fac nimic ca sa ii rezerv totul ei, deci va dati seama cam in ce cocina stau eu acum + alea 2 saptamani cand am clocit si eu si nu ridicai un pai....
Hai sa va zic una haioasa: aseara aproape in miez de noapte ma duc sa imi pescuiesc sotiorul de la aeroport dintr-o scurta delegatie peste mari si tari si zic sa i-l iau si pe fi-su adica Lucky sa ii fac o surpiza. Zis si facut da' eu inainte nu verificai dac Lucky facu toate cele de seara. In masina aproape de aeroport numai ce i-a el o pozitie a ganditorului cu urechile pe spate pe care o recunoscui speriata dar era prea tarziu, caci facu un PIPI de 5 minute de n-am vazut atata cantitate nici la mine cand beam 3 l apa/zi. Si unde credeti ca il decarta? Pe chestia aia de se trage deasupra portbagajului la masinile combi. Bineinteles, ca lichidul puturos dupa ce ca era si mult nici nu statu acolo si se prelinse si prin portbagaj iar Lucky cara si el cat putu de mult pa labele lui prin toata masina prin toate partile inclusiv prin capul meu pe tetiera. Ma oprii la benzinarie sa iau servetele, zic paote rezolv ceva. Nici gand, nu am facut fata la ce cantiatte era acolo, cred ca doar daca eram aproape de fabrica aia de hartie de la Busteni Ma rog, anunt sotul telefonic care era problema intarzierii mele si mai ales sa se pregateasca cu morulul si cu tinutul respiratie sau cu vreu tub de oxigen ceva.....Pe drumul de la intoarcere ca sa fie tacamul complet mai presteaza asta micu' si un KK, dar macar pe asta avu grija sa il depuna in cusca. Al meu de nervi nu a zis nimic si asa a ramas ca de aseara nu vorbim deloc si nu stiu care e vina mea zau, ca io am vrut doar sa ii fac o stupiza, iar stupiza io facu Lucky.
Epilog: azi de dimineata ora 7.00 - de lumea muncitoreasca cu inalte calificari inca nu aparuse la spalatorie (apropos de menajere!)- m-am dus sa platesc pretul Pipiului lui Lucky adica 4 mil. vechi pentru spalatul interior al amsinii, de le-am sa spele si in torpedou ca sa ma linistesc. Mentionez, ca pe faimoasa data de 1 Mai Muncitoresc cand oamenii astia de ridica masini muncesc nu se odihnesc, mi-a realizat o frumoasa manichiura de 7,5 mil. vechi fiindca mi-au ridicat masina (prost parcata de altfel!). Si eram chiar inainte de a pleca pe drumul FIV-ului. Pai, imi venea sa le zci: beyyyy, stiti voi ce da medicamente imi luam eu de banii astia???
Sper ca v-am descretit fruntile si vam indepartat de subiectul "Unde si cu cine vom incepe un alt FIV din viata mea?"

Mergi la inceput

A iesit o placinta luuuunga si cu multe greseli de ortografie! Dar cum se zice: greseal recunoscuta e pe jumatate iertat, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Kitta mi-ai descretit fruntea. Faina supriza i-ai facut sotului tau. Legat de vitex.. tu decizi ce e mai important : refacerea ovarelor sau repetarea analizelor? Eu zic ca prima si dc tot te-ai apucat de el sa iei 3 luni si ai grija sa nu scazi doza sub 3/zi pt ca are efect invers.
Astazi am tot cautat mesajul postat de tine in care scriai ca ti s-a dat Lovenox 40mg din zi 1 si citii ca ai anticorpi anticardiolipinici si antifosfolipidici. Sa iei si la urmatoarea fertilizare Heparina cu aspenter in doze mici imediat dupa ET ca cica indeparteaza fosfolipidicii aia de pe embrion si-l ajuta sa se implanteze.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Miki, nu am luat vitex, am luat numai omega 3, dr cum asta ai zis ca nu afecteaza.....
oricum mi se pare f mare diferenta de a lh de 4 la lh 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

goggy - io ma bag da nu stiu cat stau

Bag de seama ca te intalnesti tu si cu mine. Si cu mami vreau ca ete ce avant a luat .

Din punctul meu de vedere nu e nici o problema. Vad totusi ca am putea sa o combinam si pe Kitta

Daca va hotarati, eu as putea si azi si maine, cum e ok si pentru voi.

Mergi la inceput

Haideti sa ne intalnim undeva la o cafea, o inghetata, etc....Unde propuneti? Googy tu nu stiu pe unde stai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Maine eu nu pot. Am musafiri.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Kitta, daca mai ai chef sa ne vedem azi nu e nici o problema. Eu stau pe la Piata Galati ( Gemeni ) dar ne vedem unde vrei.
Sau, daca e ok si in timpul saptamanii, stabilim ceva pentru saptamana viitoare, cand ar putea veni si Catalina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Simt nevoia sa emit un aforism: Cel mai nasol aspect in fiv nu-i stimularea, nici punctia - ci nenorocita de ASTEPTARE de dupa.

Asa-i ca habar n-aveati?! :))

Deci eu ma apuc sa inventez mecanismul care te adoarme 10 zile dupa transfer, fara sa il afecteze pe bb!!

Mergi la inceput