Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Andrecluj spune:
Buna dimineata la toate fetele si felicitari celor cu schimbare de prefix sau celor care si-au aflat culoarea caricioarelor. Fetele care ati avut dureri in gat, ma invatati sa fac ceai de lamaie? Se fierbe lamaia cu coaja sau fara, ca habar nu am si ma cam ustura in gat. pentru raspunsuri 15 +
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Miany - iarta-ma, nu mai stiu din urma (memorie de gravida, deh) - am castigat pariul? monis 19+ |
buna ,Monis abia azi mi-e gata urocultura (dupa ora 13 pot ridica rezultatul),dar la ex.sumar nu mi-a iesit nimic...
De altfel ma simt mai bine ,nu am mai avut probleme,sunt doar ingrijorata ca nu l-am mai simtit pe bebe demult..sper sa fie totul k
miany
19+
lacramioara2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Activeaza-ti PM si primesti parola monis 19+ |
Draga Monis, sa nu ma boscorodesti ca sunt tuta, dar activarea asta a lui PM cum se face? Of tehnica asta
!
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata la toate fetele si felicitari celor cu schimbare de prefix sau celor care si-au aflat culoarea caricioarelor. Fetele care ati avut dureri in gat, ma invatati sa fac ceai de lamaie? Se fierbe lamaia cu coaja sau fara, ca habar nu am si ma cam ustura in gat. pentru raspunsuri 15 + |
buna,Andre incearca si cu propolis..sa il tii in gura sau sa il mesteci..face minuni! la mine totdeauna functioneaza..
miany
19+
miany75 spune:
Simina,Ofetita felicitari pentru!sa creasca mari si sanatoase!!
Mihamora felicitari si tie pentru! sa fie sanatos !
miany
19+
miany75 spune:
citat din mesajul lui Pirelia Neata tuturor, vin cu vesti: - La ecografie este 80% fetita, dar mai sigur se va pronunta ginecologul luna viitoare. - In dimineata aceasta am lasat sangele pentru TT si vineri dupa-amiaza iau rezultatul. Valorile erau: Lungime - 107,3 mm, translucenta nucala 0,3 mm (aici cred ca au gresit si ar fi trebuit 3 mm), diametrul biparietal 33,7 mm, varsta getstionala 16 sapt si 4 zile. Sa vedem ce rezultat voi avea si apoi merg iar la medic sa mi le intrepreteze. Simina felicitari penrtu fetita. O buna tuturor. Viitoare mamica in culmea fericirii 14+ (16+) |
Pirelia,felicitari si tie ! sa fie sanatos,indiferent ce va fi pana la urma!
miany
19+
miany75 spune:
Camy ,apropo de nunti ,noi am fost la o nunta in mai ,la care nu aveam teoretic nici o obligatie si am dat 700 ron ...a fost k ,dar unii in aceeasi situatie cu noi au pus si mai mult ...ca sa iti faci o idee..
P.S ce mai face,Flavius?! A devenit mai activ?
miany
19+
Andrecluj spune:
Buna, multumesc, Miany75,, as vrea tare mult dar sunt alergica si la polen, pe langa lapte.Asa ca tot ce pot face e ceaiul.
citat din mesajul lui Andrecluj[/i] Buna dimineata la toate fetele si felicitari celor cu schimbare de prefix sau celor care si-au aflat culoarea caricioarelor. Fetele care ati avut dureri in gat, ma invatati sa fac ceai de lamaie? Se fierbe lamaia cu coaja sau fara, ca habar nu am si ma cam ustura in gat. pentru raspunsuri 15 + |
monis5 spune:
citat din mesajul lui lacramioara2 Draga Monis, sa nu ma boscorodesti ca sunt tuta, dar activarea asta a lui PM cum se face? Of tehnica asta! |
Nu te boscorodesc , vezi la contul tau ai o optiune pe acolo
monis 19+
dienutze spune:
Buna fetelor!
Am fost la eco, suntem in grafic, nu mai suntem foarte agitati ca la 12 saptamani, m-am mai linistit :)) Nu a vrut sa ne zica si noua ce este, poate data viitoare :)
Dati-mi si mie, va rog, contul si parola sa va cunosc :)
Mercic.
15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA