Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
ofetita spune:
Buna fetele.
Va rog treceti/ma si pe mine in listuta cu un carucior roz, asa cum mi/am dorit.Si se pare ca mai sunt si fetite care se nasc in noiembrie.
Pupi la burtici
Alinus25 spune:
Neata si de la mine
Felicitari, Simina, Mihamora, Ofetita pentru carucioare... Ce bine ca mai sunt si fetite...
Noi azi incepem o noua saptamana, am schimbat si semnatura si am adaugat-o si pe papusica mea Riana
O zi buna
Alina 18+ si Riana-Antonia 25.01.2007
monis5 spune:
Neata fetelor
Ati vazut ce odisee faina avem - cu pe 01.11.2009 si pe 31.12.2009?
Si in curand vom fi 100 de
Zi faina tuturor!
monis 19+
monis5 spune:
Miany - iarta-ma, nu mai stiu din urma (memorie de gravida, deh) - am castigat pariul?
monis 19+
Alinus25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ofetita semnatura e veche si nu mai stiu cum sa o schimb, avem 17 sapt acum. doar 9 sapt. |
Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil, mergi in josul paginii la Optiuni Profil +/-, apesi +, si la Semnatura treci cate saptamani ai.
Alina 18+ si Riana-Antonia 25.01.2007
vias spune:
Ofetita felicitari pt mda mai, se pare ca mai sunt si fetite pe aici ..bravo...sa va traiasca printesa!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
lacramioara2 spune:
Dragutele mele, doresc si eu parola de la contul comun, abia astept sa va cunosc cu chip cu tot.
gravi]13 +
miany75 spune:
buna ,burtici!mai aveti si pentru mine?! azi am fost cam lenesa ,nu am putut sa adorm aseara decat ff tarziu..
miany
19+
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lacramioara2 Dragutele mele, doresc si eu parola de la contul comun, abia astept sa va cunosc cu chip cu tot. gravi]13 + |
Activeaza-ti PM si primesti parola
monis 19+