Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Buna fetelor! Am fost la eco, suntem in grafic, nu mai suntem foarte agitati ca la 12 saptamani, m-am mai linistit :)) Nu a vrut sa ne zica si noua ce este, poate data viitoare :) Dati-mi si mie, va rog, contul si parola sa va cunosc :) Mercic. 15+ Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi! VEDETUTA |
Bine ca te-ai linistit . Cei de la munca ce au zis?
Ai PM
monis 19+
monis5 spune:
citat din mesajul lui miany75 buna ,Monis abia azi mi-e gata urocultura (dupa ora 13 pot ridica rezultatul),dar la ex.sumar nu mi-a iesit nimic... De altfel ma simt mai bine ,nu am mai avut probleme,sunt doar ingrijorata ca nu l-am mai simtit pe bebe demult..sper sa fie totul k miany 19+ |
Deci o sa castig
E totul ok, nu te mai stresa.
monis 19+
lucy_28 spune:
buna fetelor, pusi :) eu sunt lucy, va tot citesc de ceva vreme da pana acum nu v-amscris eu ar tr4ebui sa nasc pe 1 decembrie, de ziua nationala :)))))
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Deci o sa castig E totul ok, nu te mai stresa. monis 19+ |
Asa cum am mai zis ...acest pariu l-as peirde bucuroasa..
miany
19+
vias spune:
citat din mesajul lui miany75 Camy ,apropo de nunti ,noi am fost la o nunta in mai ,la care nu aveam teoretic nici o obligatie si am dat 700 ron ...a fost k ,dar unii in aceeasi situatie cu noi au pus si mai mult ...ca sa iti faci o idee.. P.S ce mai face,Flavius?! A devenit mai activ? miany 19+ |
multumesc..nu...nu vrea frate sa dea semne ca e acolo
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
dienutze spune:
Multumesc Monis si Lidia pt pm cu parola si userul. O sa postez si eu pozute sa ma vedeti in toata splendoarea celor 100 kg :)
Inca nu am ajuns la munca, incep la 2. M-am mai linistit, am zis ca poate imi gasesc altceva dupa concediu de maternitate, cu toate ca nu e un loc de dat cu piciorul asa usor. Asa e la patron, trag cat pot de tine.
De la medic nu am luat adeverinta, de tampita ce sunt, am doar o fisa cu masuratorile lui bebe. Dar am de gand sa nu fac valuri, am facut destule ieri, la nervi..din pacate. Vreau sa fie ok pana la sf sarcinii la munca.
Ideea e ca imi face pb sefa mea direca, fara relatii cu patronatul, sefa careia ii tin locul deees, evident moca. Ma gandeam ca e femeie cu 2 copii acasa si intelege anumite situatii, dar e o incuiata.
Ma scuzati ca fur timp si spatiu aci pt pb mele.
Sunt bucuroasa ca e bebe bine, are 144 grame :) M-am gasit la maternitate si cu alte gravidute ale medicului la care sunt, o fata era la control dupa nastere. Ne-a povestit in amanunt cum a fost cu cezariana, mi-a ridicat moralul. Avea o fetita de o luna si era foarte ok mamica. M-am pus la curent cu tarifele...sper sa nu mai creasca pana in noiembrie :))
Sunt la dr tanase cf2. Care dintre voi mai sunteti aici?
Va pup fetelor. Nu stiu ce m-as face fara voi!
15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
vias spune:
Lucy28 bine ai venit, sarcina usoara si la termen iti doresc..
Scrie repede mai multe mesaje...cam 12-15 asa...ca sa-ti apara mesajul in timp real..ca asa e moderat..
Sa dai datele tale ca sa le trecem, adica DN (data nasterii tale) UM (ultima mestruatie)...
Asteptam vesti de la tine...
Buuuuuuun..eu mi-am facut pedichiura si m-am vopsit...numai vineri imi fac manechiura..ca la cata mancare fac eu....nu as mai avea nimic pe degete la nunta
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
lucy_28 spune:
pai data nasterii e 1 iunie 1990 (stiu, stiu, sunt mamimca tanara) iar um 24 februarie