Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Katyuscha merg la dr galearschi si o sa nasc la maternitatea Cuza Voda iasi. Buba e ca in iasi nu exista clinici sau spitale private unde sa nasti. Sunt insaa Suceava si la Bacau.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

si esti multumita de el/ea?daca nu este o doktorita ft ft buna lanaga BILLA la autogara ea se numeste DAVID CRISTINA daca vrei poti face o consultatie la ea sa vezi cum e are cabinet privat lucreaza in cabinet cu un profesor universitar care e ft cunosciut in iasi am uitat cum o cheama.poti face o incercare daca nu esti multumita de doktorul tau

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

joi mergem din nou la eco poate si-a schimbat pozitia sau iar vrea sa le faca in ciuda la asistente si poate isi fac astea mila de mine si imi vor zice ce o sa am sau poate da Domnul si o sa am alte asistente mai bune si cu suflet daca nu vad eu si tot aflu.

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha, bafta la eco! Si noi mergem tot joi

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele am fost la Medsana sa-mi fac analizele si am fost cam derutata, ca eu am intrat si-am zis ca trebuie sa fac Triplu Test iar ele mi-au zis ca pe foaia mea scrie Draytest....habar n-am ce inseamna.......Si-am mai avut o surpriza ca la tel mi-au zis ca ma costa 195 ron iar acolo mi-au cerut 250 ron...nesimtire curata!!!

18+ cu

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Rezultatele le primesc in aprox 3 sapt pe un fax , da sincer , nu ma stresez deloc!!

18+ cu

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Fetelor.. eu va citesc... din umbra ca nu am noutati... in afara de o durere de cap ce se tine de mine de 2 zile..si nush de la ce este...cu atat mai putin cum sa scap de durere. Aveti si voi dureri...sau stiti de la ce ar putea fi?
Va si va zic noapte buna... ca ma pun la sa scap de durere.

bya 13+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Bya sa faci bine sa nu mai uiti sa scrii macar cate un salut... daca nu sunt noutati.... chiar ma intrebam unde esti... daca nu ai patit ceva Ma bucur mult ca sunteti bine.... si curaj.... ce? tie ti se pare ca eu am ce spune? dar spun si eu..... na!

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu ma retrag la
Noapte buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Noapte buna! mergem sa ne odihnim

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput