Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 20
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biara Buna tuturor burticilor, sper ca sunteti toate ok si bebeii cresc frumos si sanatos. Noi tocmai ce ne-am intors de la spital, duminica spre luni dimineata ne-am internat de urgenta, scumpul meu organism si-a zis sa se mai joace putin cu nervii mei. M-am trezit la 2 a.m sa merg la baie si m-am trezit cu o hemoragie in toata regula, asa ca mi-am luat sotiorul de brat si fuga la spital sa vedem ca e ok bebelul. Sunt dezamagita de conditiile si modul in care esti tratat. Va puteti inchipui ca pana nu mi-a dat nimeni un tampon de vata, de medicamente ce sa mai vb, prima intrabare a fost ce medicamente aveti la dvs. Pai cu sa am ceva la mine cand eu disperata doar m-am imbracat si am fugit la urgente. Ca sa nu mai spun ca prima data ca sa pot intra in camera de garda a trebuit sa ii dau toate explicatiile unui portar de zici ca el era de garda ![]() ![]() . Ca norocul bebe este ok dar nu sa nu va inchipuiti ca la ecografie s-a deranjat cineva sa ma informeze sau sa mi-l arate,nuuuuuuuuu, daca le-am intrebat cum e copilul am primit un rapsuns scurt e bine, nimic in plus de sursa sangerarii. Doar azi inainte de externare am reusit cu chiu cu vai sa induplec o doctorita care era si ea insarcinata sa imi faca un ecograf sa il vad si ue pe bebe, si bineinteles m-a dus la cel mai prost ecograf dar principalul e ca l-am vazut pe puiul lui mama cum dadea din manute si picioruse . Maine ma duc la medicul meu pentru o ecografie completa sa imi vad iubirea si poate reusim sa vedem si sexul. Va las acum si ma apuc sa citesc din urma ca vad ca s-a scris nu gluma. 12+ |
Multa sanatate ! Sa ai grija de bebe-ul tau!Da-l incolo de sistem ,toti stim ca e prost..

miany
19+
BoboMom spune:
Tocmai am aflat ca a luat si cumnatul meu varicela de la sor-mea
De bine ce ma gandeam zilele trecute ca a scapat daca n-a luat pana acum... Plus ca se credea ca a avut...
Laura
18+ baby
Nicholas James
miany75 spune:
Biara ,din curiozitate (sunt din cluj) la ce clinica ai fost ? despre ce medic e vb?
miany
19+
Katyuscha21 spune:
toate mergeti la
si eu cu cine mai vorbesc 

mam suparat ma duk sa fac curat in casa sa treaca timpul pana diseara cand vine sotul ca tre sa il tund si dupa aia il pun la treaba
.....................
............glumeam as vrea eu sau mai =bine ar vrea hormonii mei![]()
![]()
noapte buna la voi si somnik dulce la toate

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
Katyuscha21 spune:
va starnesc iarasi cu
hi hi hi hi hi cred ca pana la urma am sa ma vad cam asa![]()
sa nu fiti
pe mine plsss
Katyuscha21 spune:
BYABEATRICE cica durerea de cap poate fi si din cauza sarcinii si poate dura chiar tot parcursul sarcinii sau e doar temporara sau poate fi chiar din cauza hormonilor.si eu am dureri ingrozitoare de cap si nici macar somnul nu ma ajuta
LttD3vil spune:
Dragi
-ute la cate saptamani vi s-a spus sexul bebelusului? La ce ecografie?
Este primul copil si sunt tare curioasa.
Multumesc mult,
Oana

. Maine ma duc la medicul meu pentru o ecografie completa sa imi vad iubirea si poate reusim sa vedem si sexul. Va las acum si ma apuc sa citesc din urma ca vad ca s-a scris nu gluma.