Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie Iar adevarul e k d fiecare data dak e ceva d rau d spus se aude peste tot, iar c e d bine ...........

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Oarecum e si normal sa fie asa..... cand e bine privim asta ca pe ceva normal.... cand e rau.... ne deranjeaza.....

SUNT FOARTE CONSTIENTA DE HIBELE SISTEMULUI MEDICAL ROMANAESC... DAR, CU TOATE ASTEA.... CRED CA MULTI MEDICI SUNT OEMENI BINE PREGATITI... SI II APREZIEZ PENTRU ASTA.... SI LE RESPECT MUNCA

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

BIARA sa stii ca si eu cand eram in spital trebuia sa ii dau banii la anestezis stii cum mia insfacat banii din mana nici nu mia multumit. in romania nu poti face nimik daca nu ai bani si daca nu dau ceva pe sub mana.aici am auzit ca nu platesti nimik ca plteste statul pt tine cica am sa o vad si pe asta cat mai e

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Biara e groaznic prin ce ai trecut. Important pana la urma e ca BB e bine. Problema cu medicamentele e si la Iasi. Eu am stat internata 10 zile cu utrogestan de acasa, a doua zi mi-a cumparat sotul 10 fiole de no-spa iar ultimele 3 zile de internare am facut injectii si nu perfuzii pentru ca nu mai aveau perfuzoare(dar nici nu mi-a zis nimeni sa-mi cumpar). Marele meu noroc a fost ca la internare dr meu l-a sunat pe un colaborator de al sau care fusese de garda sa-mi faca eco si sa ma interneze, apoi al meu dr a venit zilnic la mine iar la a doua internare era el de garda. Asa ca pt mine a fost bine dar fetele care nu aveau medic in spital erau prost tratate(adica dc biata femeie era dintr-un sat din Botosani si a fost adusa la iasi si nu avea medic aici o pasau de la unul la altul si fiecare spera sa "o rezolve" celalalt pe garda lui.
Nu mai zic de curatenie care e putin spus ca lasa de dorit...

19+

Mergi la inceput

intadevar asa este ca sunt medici cu pregatire buna dar sunt altii care te nenorocesc/distrug pe viata

Mergi la inceput

DYMOMO77 scuze ca te intreb si bineneteles daca vrei sa raspunzi ce doktor ai in iasi cu cine ai sa nasti?unde ai sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nu am spus ca era mai bine, te intrebam doar unde ai mers. Ma gandeam ca te pot ajuta daca vrei sa reclami sau ceva. Si m-am enervat foarte tare ca se poate intampla asa ceva, sa ne fereasca Dumnezeu. In final conteaza ca bebe e acolo bine sanatos, tine-ne la curent si maine si a grija de tine.

Citat:
citat din mesajul lui Biara
Andre chiar crezi ca daca mergeam la Gine 1 era mai bine? din pacate si acolo face legea Stamatian si daca nu cotizezi...., si eu chiar am refuzat sa cotizez, nu vreau din principiu. De la Gine 1 a plecat medicul meu. Ieri a, stat in salon cu o graviduta care era la a doua sarcina, prima fusese o sarcina gemelara urmarita de Stamatian si din care din pacate nu i-a supravietuit decat o fetita pentru ca el nu i-a acordat la timp ingrijirile necesare. Stia ca are hemoragie si cu toate astea a intarziat cu interventia.13+
15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

si eu sunt genul care nu cotizeaza.... si daca era doar de mine.... asa as fi facut.... dar pt bebe nu risc. eu gandesc altfel acum..... decat sa dau bani ... sa primesc o chitanta in schimb ( asta in cazul in care iti dau chitanta aia.... ca mai bine nu o dau... ca daca ceva nu poti face reclamatie... n-ai dovezi) mai bine primesc atentie de acei bani in sistemul de stat... mie nu mi-a cerut nimeni... am dat mereu la sfarsitul consultatiei... ca multumire.... si nu de fiecare data.... doctorita mea s-a purtat super chiar daca nu stia ca ii voi da ceva... chiar de la prima intalnire. Azi chiar mi-a spus ca pe ea pot sa o sun si la 2 noaptea daca mai sunt probleme ( ii povestisem de contractiile de vineri) si chiar m-a dojenit putin ca nu am facut asta,.... mi-a spus: deranjul meu nu face cat viata copilului tau, cum sa nu suni?" asa ca.... o pup de draga ce mi-e

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Din fericire eu nu vb din proprie experienta, adik nu am fost niciodata internata (in afara d cand m-am nascut ), dar sincer ti se face pielea gaina d c auzi.
dar cred k oricat am discuta nu vom gasi o solutie, in plus e o chestie : CINE I-A INVATA P DR. CI MITA????, iar acum noi avem d suferit.
Unde mai pui k incepand cu septembrie, p langa k o sa cotizezi, mai tre sa si platesti legal.

Ramona +16 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Va las si eu k merg akas, sa pap ceva si apoi la , k numa asta vad.
Dap, am uita bun venit tuturor fetelor noi si din partea mea: si multi si sarcini cat mai usoare si fara probleme.
Si noapte buna tuturoar

Ramona +16 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela - te-am adaugat, insa acum nu mai stau la calc. mai intru maine de la servici, poate vb atunci.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput