Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Camy te inteleg perfect de ceea ce simti, nu stiu de ce naiba eu nu mi-am sunat medicul, dar asta e am suntat-o doar ieri si mi-a zis ca daca vreau vined sa ma consulte ea dar nu am vrut sa o pun in situatia in care sa se roage de cineva ca sa ma lase sa ma consulte. Maine oricum o sa merg si vom discuta mai multe. Ea a plecat din sistemul de stat penctru ca a avut probleme ca se comporta prea bine cu pacientele si cica nu dadea bine fata de ceilalti medici ( e alaturi de tine pe tot parcursul travaliului si nu doar la expulzie.) Andre am fost la Stanca.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Katyuscha21 eu sunt convinsa ca sunt medici in ro super buni si care sunt oameni.... nu masini.... deci... oricum... decat intr-o tara in care sa aiba tot la dipozitie... stiinta , aparatura... medicatie.... si sa stea.... sa-ti spuna: daca e sa fie... bine daca nu... asta e... nu e un produs de conceptie bun........ prefer de 1000 de ori sistemul romanesc

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Nici nu iti mai vine sa mergi la spital, eu incep sa ma gandesc din ce in cel mai mult dak sa merg in Ungaria, tre sa ma intresez, mai ales k sunt foarte aproape. Pai la Arad la matern era cat p c sa las un nou nascut sa moara (o prietena d a mea a nascut si nu pot spune k nu a cotizat cam la toata lumea), tot asa din cauza neglijentei. Adik copilul a avut o mik malformatie la sistemul digestiv si regurgita tot laptele p care il manca, iar nenorocitii nu am "vazut" decat cu 15 min inainte sa il externeze. Noroc k a venit o dr. mai tanara care l-a trimis imediat la Tm si acum copilul e f bine.

Ramona +16 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Andre chiar crezi ca daca mergeam la Gine 1 era mai bine? din pacate si acolo face legea Stamatian si daca nu cotizezi...., si eu chiar am refuzat sa cotizez, nu vreau din principiu. De la Gine 1 a plecat medicul meu. Ieri a, stat in salon cu o graviduta care era la a doua sarcina, prima fusese o sarcina gemelara urmarita de Stamatian si din care din pacate nu i-a supravietuit decat o fetita pentru ca el nu i-a acordat la timp ingrijirile necesare. Stia ca are hemoragie si cu toate astea a intarziat cu interventia.13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Biara, se pare ca si la mine a fost un hematom care s-a eliminat. La tine se mai vedea vreun rest de hematom? La mine nu, dar e foarte probabil sa fi fost asta. Si la fel am patit, dupa ce am ajuns la spital si m-au pus in pat s-a oprit sangerarea - de fapt am mai avut doar niste picaturi cand mergeam la toaleta in noaptea aia, dar nu a mai fost arteziana cum fusese pana sa ajung acolo.

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

si eu eram in rom in spital trebuia sa nasc si eu si exact in camera de examinare era o fata care pirduse sarcina si o chiuretau era pe masa saraca si eu venisem sa dau urina in cabinet si asistenta imi zice ca sa intru ca eu urmez sa fiu examinata eu cand am vazut ce ii faceau la saraca fata am inlemnit.cum sa ii ceri la o gravida sa intre in sala in timp ce se chiureteaza iti poti pirde cu firea sa te sperii si cine stie ce se poate inampla.

sau mai eram in salon si tot asa venise o fata cu copilasul mort in ea si au lasato asa cam 1 zi si 0 noapte si noapte sara ca a dat in hemoragie si mam dus sa chem asistenta de garda si ea azis ca vine imedfiat si nu avenit si mam dus a doua ora si cand am tipat odata la ea si iam zis ca fac plangere in potriva ei stiti cum avineit si stiti ce ia zis la fata deci sa uitat la ea sa vada cat sangereaza si ia zis ca STAI LINISTITA DRAGA CA TE REZOLVAM IMEDIAT eu sa innebunesc de ceea ce imi auzise urechile deci NUMAI IN ROMANIA SDE POATE INTAMPLA ASA CEVA imi pare rau ca zic asta dar astai adevarul.

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

mai fetele chiar asa de rai sunt doktorii in romania?ma speriati.si eu am nascut in iasi cu o doktorita super buna dar ce este prin toate tara ma ingriziti daca ma credei mi se face piele ca de gaina ma trec frisoane

.
Nu putem generaliza, k ear fi un mare pakt, mai sunt si dr. f bune, dar din pacate cei mai multi au plecat in alte tati, k nu stim sa ne recunoastem valorile aici. Iar adevarul e k d fiecare data dak e ceva d rau d spus se aude peste tot, iar c e d bine ...........

Ramona +16 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

sunt curioasa sa vad cum e sistemul aici in maternitati pana acum sau purtat ft frumos cu pacientele sa vedem cand va trebui sa nasc.in rom sa fiu sincera am fost ft multumita de cum sau akupat de mine si mai ales ca sunt o graviduta cu probleme din pacate .

Mergi la inceput

Nu vreau sa ma inteleget gresit , stiu ca sunt medici foarte buni in Romania dar din pacate sunt putini si sunt marginalizati de sistem . Ce ma infurie e faptul ca daca nu cotizezi nu ei parte de ingrijire si atunci de ce sa nu platesc macar pe fata, sunt de acord sa imi platesc serviciile medicale dar in mod legal, de aia merg la privat. Vreau sa stiu cate dintre noi pot sa spuna ca au fost tratate super intr-un spital de stat fara sa plateasca ceva?? Si sa ii multumeasca doctorului doar cu un buchet de flori doar pentru ca asa a simti si nu pentru ca era obligat?

13+

Mergi la inceput

RGAGAPIE sa stii ca ai dreptate iti dau dreptate nu imi vine sa cred roamnaia se duce de rapa rau de tot

Mergi la inceput