Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Ionelamaria ai dreptate in aceasta privinta dar pe cei de la privat po cel putin sa ii trag la raspundere daca doamne fereste se intampla ceva sau daca nu sunt multumita de serviciile lor, pe cand la stat te lupti cu morile de vant

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Printesika...bine ai venit!

ionelamaria...eu te sustin...stiti foarte bine ca darius a facut complicatii care au dus apoi la moartea lui din cauza unei clinici particulare renumite din Ro...asa ca...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Camy te rog sa ma ierti ca te intreb... dar prima nastere a fost la eva? eu asa am retinut

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Biara,, zi-mi te rog unde ai mers la spital, gine 1 sau stanca? Eu pe nemernicii astia i-as reclama, pe cuvant, cum se poate asa ceva?Uite cum s-au purtat si cu Cami, cum e posibil, cum adica "faceti altul"? N-ati sarit niciuna la gaturile lor? 15 +

Mergi la inceput

deja ai raspuns

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Camy te rog sa ma ierti ca te intreb... dar prima nastere a fost la eva? eu asa am retinut

15+
bebe creste

da.,..Eva lu' peste prajit

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Biara,, zi-mi te rog unde ai mers la spital, gine 1 sau stanca? Eu pe nemernicii astia i-as reclama, pe cuvant, cum se poate asa ceva?
Uite cum s-au purtat si cu Cami, cum e posibil, cum adica "faceti altul"? N-ati sarit niciuna la gaturile lor?

15 +

nu am sarit la gatul lor ca imi era frica sa nu pierd sarcina...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

DA si eu sunt prezenta la barfulite

mai mamici cu burtici ce va mai fac bebelusii vostri? sunt bine misca misca?al meu cred ca e bine si ma rog sa fie bine misca tot timpul si ma loveste ma trezeste cateodata si noaptea.durerile de cap nu ma lasa nici nu vor sa se gandeasca sa isi faca mila e mineiar hormonii astia ma pun la pamant ca nu ii mai pot potolida si cam astea sunt la mine am vazut ca sunt ceva fete care sunt nou venite le urez bun venit la noi si sedere cat mai multa si sarcina usoara la toate

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

da BIRA, cum spuneam... Camy , din pacate este o dovada a faptului ca sistemul privat din romania e tot atat de prost... daca nu mai prost decat cel de stat. si sa luam in calcul ca e una din clinicile cele mai bine cotate din tara( implicit intre cele mai scumpe). si daca vei cauta de rau despre ei.... surpriza.,.... nu vei gasi.... dar sa stii ca ei nu fac discriminari... stiu o angajata a lor care a pierdut o sarcina.... sau mai exact a nascut la 6 luni din neglijenta idiotilor de acolo ... si copilul nu a supravietuit... deci.....

15+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mai fetele chiar asa de rai sunt doktorii in romania?ma speriati.si eu am nascut in iasi cu o doktorita super buna dar ce este prin toate tara ma ingriziti daca ma credei mi se face piele ca de gaina ma trec frisoane

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput