Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Biara, , chiar ma intrebam unde ai disparut. Imi pare tare tare rau, e groaznica experienta. La care spital ti s-a intamplat? Vorba fetelor, stai neaparat in pat acum, ti-au dat ceva tratament de sustinere? Off.Ai grija de bebel, totul va fi bine, numai sa nu mergi si sa nu stai in picioare acum si tine-ne la curent despre ce iti spune medicul tau. 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Bira in principiu incliman sa-ti dau dreptate legat de nasterea la priva. vestea proasta e ca .... 6000 ron nu sunt o garantie a atentiei si grijii medicilor de acolo. eu stiu cazuri in care.... clinici private foarte bine cotate.... au oferit servicii de r*h*t ( scuze de expresie), iar bebeii au primit ingrijiri mai proaste decat in cel mai ieftin spital din cel mai mic si sarac oras. nu p-entru ca nu erau conditii ci pt ca asa merge la noi. E alegerea ta si sa dea DD ca hotararea pe care o vei lua sa fie cea mai bune pt voi. Eu nu mai pariez pe clinicile private.

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

BIARA imi pare rau prin e ai trecut bine ca bb e bine stai cat mai mult intinsa in pat si nu te apleca prea de multe ori mai lasa sa mai faca si sotul daca vrea sa fie tatik iar tu odihna ,odihna,odihna

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

LUCY 28 bine ai venit si sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, chiar ionela - la noi in Iasi e vreo clinica privata unde se poate naste? nu ca m-ar interesa, insa intreb de curiozitate, ca n-am auzit de asa ceva, o colega de-a mea merge tocmai la Suceava sa nasca intr-o clinica privata.

in leg. cu forumul, incerc sa intru mai des, sa-mi tin si eu mintea ocupata, poate mai uit de problemele care imi dau bataie de cap si de care nu cred ca voi scapa prea curand...
daca vrei sa mai vb pe mess, da-mi adresa ta pe PM.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

MIRAMAR cu sigyranta bb a miscat si iti da de veste ca e akolo si e bine.al meu are cam 3 sapt de cand amiscat si ce misca si loveste ca nu imi vine sa cred la cat de puternik e.cateodata se vede si burta cum se misca dintro parte in alta

Mergi la inceput

Ramonika.... ai pm

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

PRINTESIKA iubita scuze ca te corectez dar ai gresit anul de la UM

BINE AI VENIT SI SARCINA USOARA IN CONTINUARE

Mergi la inceput

eu de clinica privata in iasi in care se poate naste nu stiu. stiu de ceva demersuri in acest sens.... dar cam atat....

15+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Biara imi pare atre rau ca ai trecut prin asa grozavie...ceva de genul am patit la prima sarcina..la 8 saptamani am avut prima hemoragie...si eu de frica m-am dus la spitalul judetean ca era langa mine
si cand am ajuns acolo...mi-au zis la intrare" dar de ce plangeti? e primul? Ei lasati, sunteti tanara, mai faceti altul"
apoi m-au pus la o perfuzie (la care la plecare am observat ca nu era data drumul ) o tinusem in mana de poza
Au chemat prin statie ambulanta ca sa ma duca la spiral...si spuneau "urgent o ambulanta, iminenta de avort!!! Urgent o ambulanta" apoi medicul de garda se uita la mine si-mi zicea sa stau linistita sa nu ma sperii..spune asa prin statie ca sa vina repede ambulanta..
Fetelor, pe cuvant de onoare, nu mint si nu exagerez...eram singura la urgente...si 2 ore nu a venit ambulanrta...tot Pustache a semnat ca ma ia el si ma duce...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput