Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui printesika

vreau si eu sa devin membru...plsssss...DN 20.12.1979...UM 31.01.1979 DPN 7.11.2009...PLSSS...

incearca sa scrii 12-13 mesaje... si apoi te vom vedea in timp real. asa te va trece cineva pe lista de la inceput. insregistrata esti.... dar esti inca moderata si mesajele apar la noi abia dupa aprobarea moderatorului

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

PRINTESICA esti inregistrata. Trebuie doar sa te loghezi cand intri pe site sau iti lasi pagina DC deschisa in browser si atunci nu mai trebuie sa te loghezi de fiec data.

Mergi la inceput

Ramonika observ, cu placere, ca ai revenit in forta

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Buna tuturor burticilor, sper ca sunteti toate ok si bebeii cresc frumos si sanatos. Noi tocmai ce ne-am intors de la spital, duminica spre luni dimineata ne-am internat de urgenta, scumpul meu organism si-a zis sa se mai joace putin cu nervii mei. M-am trezit la 2 a.m sa merg la baie si m-am trezit cu o hemoragie in toata regula, asa ca mi-am luat sotiorul de brat si fuga la spital sa vedem ca e ok bebelul. Sunt dezamagita de conditiile si modul in care esti tratat. Va puteti inchipui ca pana nu mi-a dat nimeni un tampon de vata, de medicamente ce sa mai vb, prima intrabare a fost ce medicamente aveti la dvs. Pai cu sa am ceva la mine cand eu disperata doar m-am imbracat si am fugit la urgente. Ca sa nu mai spun ca prima data ca sa pot intra in camera de garda a trebuit sa ii dau toate explicatiile unui portar de zici ca el era de garda . Ca norocul bebe este ok dar nu sa nu va inchipuiti ca la ecografie s-a deranjat cineva sa ma informeze sau sa mi-l arate,nuuuuuuuuu, daca le-am intrebat cum e copilul am primit un rapsuns scurt e bine, nimic in plus de sursa sangerarii. Doar azi inainte de externare am reusit cu chiu cu vai sa induplec o doctorita care era si ea insarcinata sa imi faca un ecograf sa il vad si ue pe bebe, si bineinteles m-a dus la cel mai prost ecograf dar principalul e ca l-am vazut pe puiul lui mama cum dadea din manute si picioruse . Maine ma duc la medicul meu pentru o ecografie completa sa imi vad iubirea si poate reusim sa vedem si sexul. Va las acum si ma apuc sa citesc din urma ca vad ca s-a scris nu gluma.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Biara, slava Domnului ca e totul bine! Exact prin asta am trecut si noi acum 3 saptamani jumate (mai putin experienta din spital; aici se poarta cum trebuie, cel putin cei cu care am avut eu de-a face pana acum). Ti-au spus pana la urma ce a fost? Sa ne zici si noua cand afli. Important e ca bebe e bine, normal! Ti s-a oprit sangerarea? Ti-au dat ceva medicamente pana la urma? Pe mine m-au tinut pe perfuzii in noaptea respectiva si atat, dar sangerarea s-a oprit repede. Sanatate multa si ai grija de tine! Ar fi bine sa stai la orizontala (daca nu ti-au zis deja sa faci asta) macar pana vorbesti cu doctorul tau. Eu asa am stat aproape doua saptamani, chiar si dupa ce doctorul mi-a zis ca nu e necesar, dar m-am simtit asa mai in siguranta pana am avut rezultatul ecografiei facute la cabinetul doctorului meu.

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Bira bine ca sunteti bine. asta e cel mai important. ooooooooooooffffffffffffff unii medici...... sa dea DD sa nu mai treci prin asta... nici prin jumatate, sau mai putin.... sa fie totul bine de acum. Ai grija de voi!!! Nu te mai stresa pt medicii aceia..... nu se merita, tot tu si bb aveti de suferit . bine ca a trecut!

15+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Simina, felicitari pentru concediu! Ce-as vrea si eu! Dar cu plata, ca fara imi pot lua. Cu plata oha!

Lucy, bun venit! Sora mea mergea la Iosup pentru ecografii cand era insarcinata si era foarte multumita.

Eu ma plictisesc la serviciu. Nu mai am nimic de lucru si mi-e frica sa nu ma trimita acasa.

Eu cel mai bine il simt pe bebe cand stau pe scaun la serviciu, probabil pentru ca stau linistita si nu ma misc prea mult. Il simt chiar mai bine daca ma aplec in fata, tot stand in fund (asta se intampla cand sunt pe canapea si folosesc laptopul care e pe masuta langa canapea). Oricum cred ca se tot muta si de-aia il simt cu intensitati diferite sau cateodata deloc.

Va !

...si eu si eu tot la servici - intre timp m-am elucidat sigur e bebe, iar azi cred ca a jucat fotbal la mine-n burtica Gata plec acasa ca azi chiar am exagerat cu serviciul. Va pup.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Of Biara, bine ca e bine bebe. Aigrija de tine, stai cat mai mult intinsa

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miramar, felicitari pentru fotbalist! Si al meu joaca fotbal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Ce perfuzii , m-au luat la rost de ce nu mi-am adus duphastonul cu mine si m-au intrebat daca nu am utrogestan la mine, asa ca l-am trimis pe scumpul meu sotior sa imi cumpere arefam (tot progesteron doza mai mare) cat priveste sangerarea din fericire s-a oprit imediat duppa ce am ajuns la spital s-a speriat , dar explicatii nu am primit cu privire la cauza ei doar atat ca am avut un hematom care se elimina, dar de ce a aparut nimeni nimic. Ca sa nu mai vb ca daca au auzit ca medicul care imi urmareste sarcina nu mai lucreaza in sistem ci si-a deschis cabinet intrebarea a fost de ce nu m-am dus la fostul loc de munca al ei sau la ea. A si am uitat sa va spun ca medicul de garda nu s-a deranjat sa vina sa vada despre ce e vb ca no doar e ditamai conferentiarul cum sa se deranjeze el pentru o gravida care are hemoragie. Din pacate astea sunt serviciile medicale la care noi cotizam asa ca acum am un argument in plus sa fac tot posibilul si pe bebebica sa-l nasc la privat, chiar daca voi da 6 000 de lei macar nu imi voi face mustrari de constiinta ca nu primeste cea mai buna ingrijire.

13+

Mergi la inceput