Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 13
rgagapie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
TT la medicalcity.ro este 310 lei - doar analiza de sange, adica echografia morfologica e separat. monis 19+ |
Poftim
atata.............. eu m-am revoltat
k am platit 104 lei pt TT (analiza d sange)Sincer mi se pare enorm.
Ramona
+16
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
rgagapie spune:
Eu am fost la Bioclinica, dar sunt in mai multe orase, iar tarifele sunt aceleasi. Pentru eco am fost la o policlinik unde fac si ei TT dar la tarife ceva mai mari, dar am mers cu tupeu (am luat inainte d la eco).
Ramona
+16
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
printesika spune:
vreau si eu sa devin membru...plsssss...DN 20.12.1979...UM 31.01.1979 DPN 7.11.2009...PLSSS...
BoboMom spune:
Simina, felicitari pentru concediu!
Ce-as vrea si eu! Dar cu plata, ca fara imi pot lua. Cu plata oha!
Lucy, bun venit! Sora mea mergea la Iosup pentru ecografii cand era insarcinata si era foarte multumita.
Eu ma plictisesc la serviciu. Nu mai am nimic de lucru si mi-e frica sa nu ma trimita acasa.
Eu cel mai bine il simt pe bebe cand stau pe scaun la serviciu, probabil pentru ca stau linistita si nu ma misc prea mult. Il simt chiar mai bine daca ma aplec in fata, tot stand in fund (asta se intampla cand sunt pe canapea si folosesc laptopul care e pe masuta langa canapea). Oricum cred ca se tot muta si de-aia il simt cu intensitati diferite sau cateodata deloc.
Va
!
Laura
18+ baby
Nicholas James
dymomo77 spune:
Tocmai mi-am pus si eu caruciorul la semnatura, ce.. numai voi sa aveti?? Acuma sa vedem daca ramane asa si la morfofetala.
De miscat si la mine e mare bai ca ma intreaba toata lumea dc il simt, ideea e ca simt ceva bolboroseli dar fiind primul BB nu prea stiu cum sa le interpretez.
19+
printesika spune:
din bucuresti sunt si eu si merg la doctorita Panait de la Mediplus,mi se pare super...la prima nastere am fost la Moisa Marcel de la giulesti,dar nu am fost deloc multumita,dupa ce am nascut nici n-a venit sa vada in ce hal sunt,la toate fetele veneau doctorii sa vada ce fac,la mine numic,in ziua cand sa plec acasa l-am cautat prin spital si s-a uitat si el cu un ochi la mine...nici nu vreau sa-mi amintesc...
printesika spune:
fetele...sunt inregistrata sau nu?la profilul personal imi zice ca nu sint inregistrata
ionelamaria spune:
Buna seara
Ramonika, monis5 DA , eu sunt cea care spunea ca nu are preferinte pt sexul lui bb.
. Daca e baietel ma ruga doctorita sa intru intr-un studiu pe care il face un medic din maternitate. vrea, nu stiu cum , sa demonstreze ca pe baza cromozomului Y nu va mai fi nevoie sa se faca amniocenteza, asta urmarind sarcinile mamicilor cu baietei intre 16 si 21 saptamani ,corelate cu analiza genetica. Mie imi pare ceva interesant... si daca e baietel ne bagam.,... nu presupune riscuri.... se folosesc analize de sange si ecografii....
raluci_b eu am facut TT azi la synevo si am dat 99 pe analiza de sange
. rezultatele peste o saptamana.
printesikaBUN VENIT!
FELICITARI CELOR CARE AU ADAUGAT
SAU
!!! CAND DATI DE BAUT?

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"