Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
simina_kin spune:
Lucy ..bine ai venit!!!
La fiecare fata apare zona de unde este asa ca poti intreba direct!!
Eu zic ca mai conteaza si sectorul in care stai , nu cred ca este bine sa-ti iei un medic la celalalt capat al Bucurestiului doar pt ca ai auzit de el ca-i bun!!
Eu de ex am doc la Cantacuzino dar ma duc la cabinet pe la Unirii
Am mai auzit de Catalin Haiduc de la Filantropia , iarasi , ca-i ff bun...etc
18+ cu 
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
simina_kin spune:
Am plecat sa donez sange pt TT..OOFFFF pe caldurile asteaaa...si nu mai merge AC-UL la masina

Azi m-am dus la munca cu RTB ca ma coc in masina..si-am avut parte de 2 surprize
1.Avea aer cond in Rtb![]()
![]()
2. Mi-au oferit loc si la dus si la intors

Am plecat
18+ cu 
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
alinuta2u spune:
Buna fetele!
Am si eu o rugaminte la voi: poate vreuna sa imi spuna ceva despre cursuri pt nastere sau aquagym pt gravide?
Am inteles ca se pot face si la noi dar as vrea mai multe detalii, poate ma ajutati pls!!!!
toate
vitoare mamica de fetita!
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuta2u Buna fetele! Am si eu o rugaminte la voi: poate vreuna sa imi spuna ceva despre cursuri pt nastere sau aquagym pt gravide? Am inteles ca se pot face si la noi dar as vrea mai multe detalii, poate ma ajutati pls!!!! toatevitoare mamica de fetita! DN 31.01.1984 UM 23.01.2009 DPN 30.11.2009 |
Nu sunt 100% sigura, dar cred ca toate maternitatile organizeaza cursuri de gravide / alaptat. Suna la maternitatea unde vei naste si intreaba.
Eu am intrebat la Filantropia - fac curs de 4 saptamani, 1 data pe saptamana, 2 ore / sedinta. Vor reincepe la toamna ca acuma cica au concedii etc.
Stiu si de Elias ca se faceau cursuri de astea.
De aquagym nu stiu nimic.
monis
19+
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Lucy ..bine ai venit!!! La fiecare fata apare zona de unde este asa ca poti intreba direct!! Eu zic ca mai conteaza si sectorul in care stai , nu cred ca este bine sa-ti iei un medic la celalalt capat al Bucurestiului doar pt ca ai auzit de el ca-i bun!! Eu de ex am doc la Cantacuzino dar ma duc la cabinet pe la Unirii Am mai auzit de Catalin Haiduc de la Filantropia , iarasi , ca-i ff bun...etc ![]() 18+ cu ![]() Mariana bebe www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea |
de catalin haiduc am auzit si eu ca este ok, eu merg la Deva Dan din Giulesti dar ma duc la cabinet pe Barbu Vacarescu este cabinetul Dr Albu tot de la giulesti. Voi cat ati dat pe TT, eu am sa dau 400 lei.
16+http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
lorelix spune:
am reusit sa intru sa va vad pozele, sunteti toate foarte frumoase..si soti la fel! ma ve-ti vedea si pe mine:)
monis, pentru parola
.
raluci, esti pacienta Dr Tutunaru?
..o zi racoroasa!
lorelix
16+
sa fie SANATOS!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui raluci_b de catalin haiduc am auzit si eu ca este ok, eu merg la Deva Dan din Giulesti dar ma duc la cabinet pe Barbu Vacarescu este cabinetul Dr Albu tot de la giulesti. Voi cat ati dat pe TT, eu am sa dau 400 lei. 16+http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
TT la medicalcity.ro este 310 lei - doar analiza de sange, adica echografia morfologica e separat.
monis
19+
Lidia74 spune:
Buna fetele....intrati pe site-ul dr Tutunaru, sunt atatea lucruri interesante despre sarcina, nastere si nu numai.
Nu pot sa postez linkul ca zice ca e reclama.
Cautati pe google; daca nu, va trimit pe PM pt cine vrea.