Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
monis5 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lorelix![]() ![]() ![]() ![]() vreau si eu linkul spre poze si parola, va rog ![]() ![]() ![]() lorelix 16+ sa fie SANATOS! |
Ai PM
monis
19+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Draga Lucy eu am fost la Herghelegiu si ma duc si la Ion Parvu de la Elias (are consultatii peste tot la ANAIS, Medical City, Medsana Saptamana 13+ |
Cum te intelegi cu Parvu?
Si eu am mers primele 3 luni la el, dar l-am parasit
monis
19+
dienutze spune:
Fetele, nimeni nu e la dr. Tanase de la CF2?
16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
rgagapie spune:
FETELOR SI LA VOI E ASA D CALDDDDDD???? K asa m-am molesit si am un 

de nu mai pot si unt la lucruuuuuuu 

Ramona
+16
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
simina_kin spune:
Buna ziua fetele!!!!!!!
Sunt ![]()

am intrat in Concediu medical (2 sapt) apoi intra Concediul de odihna ( 2 luni) si imediat prenatal...GATA CU MUNCA!!!!! Da trebuie sa va pov CUM am intrat in CM.....ieri am avut liber pt analize , dar azi m-am dus la munca..si nu la sediul meu, ci la cel mare, in Floreasca, si cand ajung vad toti copii din clasa cu bubite pe ei
...au avut toti VARICELA
...eu nu stiam..am sunat medicul in secunda urmatoare si mi-a zis sa ies afara imediat ca-mi poate afecta sarcina....am vb cu directoarea (care se minuna ca nu stiam ca au avut/sau au inca varicela) i-am zis ca ai duc maine CM-ul si-am plecat

18+ cu 
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
vias spune:
| citat din mesajul lui lucy_28 hei, e cineva din bucuresti? la ce ecografist mergeti? mie mi-a recomandat medicul de familie pe unul pop, dar cica e super greu sa-ti faci programare ![]() |
asa este...eu am fost la pop...dar abia am intrat la el..nici nu stiu cum...sincer...si m-a mai chemat odata la 25 saptamani..si nu stiu exact cand ma vor chema..ca au zis ca ma cheama ele..ma suna...pt ca nu au locuri libere..
Totusi, trebuie sa-ti gasesti unul care iti va urmari toata sarcina...de la inceput pana la sf..pt ac cu Pop nu poti sa nasti.
despre alti doctori din Bucuresti..nu stiu sincer ce sa-ti spun...nu cunosc f bine..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui danangie Buna fetelor, intru pe fuga , ca nu reusesc sa stau mult. Deci s-a confermat vom ave aun alt -el!! . Totul bine la eco , e maimic de cum era Ale dar sanatos sa fie.Revin!! Va pup!!Felcitari, Danangie,, sanatos si fericit sa fie, restul nu conteaza. Vei fi mandretea a doi baietei, foarte frumos asa! ![]() DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
15 +
vias spune:
...eu acum vin de la 

..m-a sunat Pustache sa am intrebe daca am platit banca si curentul..si s-a dus somnul meu 

Danangie 

sa-ti traiasca

sa fie sanatos si sa va bucurati de el..

Simina concediu placut....acum ai timp de forumeala, aaaa?????
Miramar felicitari pt primele miscari ale lui Robest 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE

ALESSIO , 07.06.2008