FIV 230
Raspunsuri - Pagina 7
iana_mari spune:
ELLANIK FELICITARI !!!
KITTA PROBE COTTE NEGATIVE INSEAMNA CA SUNT INFUNDATE SI SUBTANTA DE CONTRAST NU PATRUNDE.MA BUCUR CA NU AI HIDRO.
ALRAK,DANA_BEBE
HUSCHI NUMAI MAINE NU-I POIMANE SI NE VEDEM SAMBUREII
KORA CAND FACI ET-UL.
IOANATUGS NU NE MAI VIZITEZI DELOC?
ANKA DARIA
Miruma38 spune:
Buna seara tuturor,
toate fetele.
Gata mam ouat astazi....10 oute grase si frumoase......
Imediat dupa ce mam trezit mi s a administrat albumina si comprese cu gheata pe burtica.Dna Dr. a zis ca am ovarele inflamate si ma vor durea in zilele urmatoare.
Ca si tratament am primit incepand de astazi:
3 zile 16 mg Medrol, apoi continui cu Aspenter 1 pe zi.
Acid Folic 1 pe zi
Cicloprocynova 2 pe zi pastilele albe
Utrogestan 8 pe zi, cate 2 la 4 ore - intravaginal
Doxaciclina 1 la 12 ore timp de 5 zile.
Maine voi fi sunata pentru a stabili ziua ET.
Fetelor astazi dimineata cand am ajuns la clinica inainte de a intra in sala am mers la toaleta..pe servetel am descoperit o culoare rosiatica ca si sangele putin mai decolarat.Iam zis doctorei care s a speriat usor si in cateva minute eram deja si anesteziata.Ce o fi fost???Doctorea mia zis ca nu a gasit nicaieri sange si nici dupa puctie mia curs doar cateva picaturi...Eu am avut 14 foliculi inainte de punctie....unul destul de maricel, sa se fi spart si de acolo scurgerea rozalie????Offf ce rau imi pare ca nu ma pricep.
Simona felicitari , sarcina usoara , la termen si bebei sanatosi.
Merg sa sunt cam ametita.
Miruna39 spune:
Dragele mele prietene, va multumesc din tot sufletul pentru sustinere si pentru, dar eu mi-am facut chiar acum inca un test (e vorba de First Response, care zice ca vede bebeul cu 6 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa vina ciclul, iar eu sint la 12 zile de la ET) si nu e cu 2 liniute. In plus, din cand in cand am dureri de tipul pre-menstrual si nici unul din semnele descrise de voi ca ar preceda un rezultat pozitiv. Asa ca deja ma pregatesc sufleteste de etapa urmatoare. Am citit la noi pe forum despre IVM (in vitro maturation). Voi stiti daca se poate face asa ceva la noi in tara?
Miruna
KiraClara spune:
Kitta, inteleg ca Marinescu a refuzat sa iti faca FIV pe ciclu natural. Ti-a dat si motive pentru refuz? Ai reusit pana la urma sa-l faci cu un alt doctor? Ma intereseaza pentru ca si eu am pb cu hormonalele si rezerva ovariana redusa.
Clara
KITTA spune:
KiraClaranu nu m-a refuzat am facut dupa ce l-am asteptat 8 ore dar erau 3 foliculi goi...Eu ma bucurasm ca sunt 3.
Ma rog, deci sunt tot in ceata fiindca scula aia de se introducea serul era cu robinetul stricat (textual) si de fiecare data cand imi baga lichidul curgea pe de laturi ( ca il simteam si pe in jos si mi-a bagat de 3 ori. Dr. a zis ca el crede totusi ca sunt permeabile ca a fost din cauza lichidului care probabil ca era prea putin sa urce pe trompe si in final a treia oara s-au vazut trompele si chiar acasa comparai cu aia de acu 4 ani si era la fel, ma rog nici atunci nu erau f. permeabile. Dar asta nu mai conteaza ca tot FIV scrie pe fruntea mea, bine ca nu fu hidrosalpinx pe care sper ca s-ar fi putu vedea???Oare de ce chiar nu poti pleca de la medic cu siguranta 100 % ca este sau nu o chestie? El crede ca nu e da' radiologul scrie ca cam e...
psj spune:
Dana_bebe, eu la Teen Trans stateam cu gandul, le-am scris un mail, mi-au spus ca se poate, n-am intrat in detalii.
Dar ce influenta au bioloagele lor? Eu credeam ca iau pachetul - livreaza pachetul in conditii optime de temperatura.
Am vazut anul trecut cateva secvente dintr-un documentar despre niste embrioni care au supravietuit uraganului Katrina, generatoarele nu mai functionau, era foarte umed pentru ca era inundatie in cladire si cu toate astea aratau 2 gemeni care proveneau din acei embrioni. N-am vazut pana la sfarsit, poate mai erau si alti copii. Mi s-a parut incurajator :)
Eu nu am de ales, trebuie sa ii mut, pentru ca la Medsana nu se mai face fiv. Tu esti asa suparata pe clinica unde ai facut?
Mie mi s-a parut ai avut embrioni de calitate si multi. Din cauza hiperstimularii? Eu zic ca au tratat bine situatia.
Infertilitatea este o boala
draghiluiza spune:
Buna dimineata,fete dragi.
Multumesc pentru felul in care m-ati primit.Sper sa fie bine vineri. De ieri,foarte rar, imi apare pe absorbant cate un firicel mic maroniu. Nu stiu ce este. Eu am mai ramas si in noiembrie, dar dupa 2 saptmani s-a oprit in evolutie.Am avut o scurgere roz inainte de bhcg, dupa analiza a inceput sangerarea.2 saptamani si nu mai eram gravi...sper sa nu se repete istoria.
Simona, multumesc mult pentru raspunsuri. Poate ne mai vedem pe la MEDLIFE.
Va pup si cat mai multe burtici.
ALRAK spune:
Kora , mult succes la MAREA intalnire de azi cu BB-le tau.
iana,iazminn, fireyes, tamaryllis, nusy, Blanche25, Simona2, mirimir, Avalon
Kitta, nebunaticooo. Ce bine fac psihicului asemenea momente de destindere. Sa ramai asa cum te-ai simtit ieri , mai tanara cu 4 ani.
LucaLucatin pumnii stransi tare de tot.
ellanik DD sa te ajute ca puiutii sa fie LIPICIOSI.
Miruna 39 DD sa fie cu tine si sa te aiba in paza.
Miruma38frumoasa "productie", FELICITARI si reusita pe mai departe.
pentru toate.
Doamne Ajuta-ne!
Dana_bebe spune:
ECO
Maria.m - ziua 51 de la ET, un in burtica
Alina Oprea - ziua 34 de la ET, un in burtica, in ziua 12 HCG-87
Alsima - un bebe in burtica, ziua 36 de la ET, in ziua 14 HCG-530
Mirimir -2 bebelusi in burtica, ziua 34 de la ET, in ziua 14 HCG-674
HGC
Huski - ziua 30 de la ET,in ziua 10 HCG-40,HCG in ziua 14-408, ziua 17-662,9
Blue-flower - ziua 28 de la ET, in ziua 12 HCG-54.93, ziua 14-121
Iana - ziua 27 de la ET,in ziua 11 HCG-123, ziua 14-188.9, 15-478,in ziua 19-2738.
Simona2 - ziua 14 de la ET,in ziua 12 HCG - 86.21 Felicitari draga noastra!!!
Alrak - in ziua 11 HCG-0.1777
Iazmin - CM
Kitta - in ziua 14 HCG 1.62
Frank – in ziua 14 HCG 0.5
Dana_bebe - in ziua 11 HCG-1
In focuri:
Anka_daria - ziua 6 de la ET
Cocolyso - ziua 6 de la ET
LucaLuca - ziua 5 de la ET
Ellanik - ziua 2 de la ET
Langa focuri :
Miruma38 - joi ET
si
Kora - urmeaza continuarea FIV 5 - ET cu embrioni criogenati
Ingeras - urmeaza continuarea FIV2 cu embrioni criogenati
Dana_bebe - urmeaza continuarea FIV2 cu embrioni criogenati in toamna
NU mai avem vesti de la :
Rizzuca - ziua 31 de la ET
GeorgianaI- ziua 30 de la ET
Orice zapaceala care am facut-o sa mi-o corectati!
LAVINUTZA spune:
Hola! Avalon - eu am facut cele 2 laparo cu dr Ion Ionut - zici sa am incredere in rezultat ? ca hidrosalpinxul pe care l-a vazut Moisa la HSG nu era , asa cum mi-a zis dr Ion dupa laparo? Mie mi-a facut o super impresie acest medic - am vurt chiar sa merg la el in mod curent- dar m-a refuzat elegant spunandu-mi ca e mai bine sa merg la Moisa care ma are pacienta de ani de zile...
Intreb pt ca nu am mai auzit de el decat la nasteri si nu pe partea de investigatii si nu stiam 100% dc e ok...
Va pup,
L