FIV 230
Raspunsuri - Pagina 6
pogonici1977 spune:
fetelor va rog urgent si din suflet explicatimi ce inseamna acest rezultat din secretie
cultura secretie vaginala-sa izolat cryptococcus neoformans
sunt disperata, pe net am gasit ceva ce ma speriat de moarte
ingeras26a spune:
Pogonici, de ce nu iei legatura cu un medic? fie telefonic, fie la un cabinet, spui ca este o super urgenta.
Eu nu stiu ce inseamna, dar daca esti atat de ingrijorata...
Sunt convinsa ca se va rezolva, nu intra in panica
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ellanik spune:
Gata!Am ajuns acasa.Toti!Ce sa spun?Doar ca din cei 7 pui ai mei au rezistat 4 si ieri aveau 2 dintre ei 6 celule si 2 dintre ei 8 celule.Frumosi foc si grasanoci.Evident ca profu Ron-el m-a intrebat cati punem?2 sau 3?Si evident ca am dat raspunsul la care el s-a cam strambat (cred ca si voi ii veti da dreptate) : punem 4. Mi-a explicat ca sansele unei sarcini gemelare cresc si ca riscurile...blabla.O avea el dreptate insa cum as putea eu sa aleg?Pe care sa il pun ?Pe care sa il las?Matematic , se spune ca la ET cu embrioni congelati sansele sunt de vreo 23-24% .Asta inseamna ca din 4 ramane unul.Asta e cea mai mica problema a mea acum.Ce va vrea Dumnezeu .Faptul ca acestia au rezistat si ca s-au dezvoltat frumos, consider ca asa a vrut Dumnezeu ! Acum m-am lungit si am o usoara jena in partea de jos.Ideea e ca la ET, profu mi-a zis ca am uterul usor retrovers (ceea ce niciodata nu mi s-a spus la cate eco am facut!!! )si m-a cam tras de el nu stiu cum ca m-a cam durut. Si tot el mi-a spus ca racelile trebuie evitate dupa ET si ca aceasta ar putea sa fi jucat 90% din esecul meu din iarna.In rest, multumesc fetelor care s-au gandit la mine si carora le trimit o imbratisare.
Si acum.....intrebarea surpriza: In a cata zi dupa ET as putea face un test de urina?Embrionii mei au fost congelati in z2 si deci ieri a fost z3 .Va multumesc!
P.S. Ingrid este o bijuterie, Nusy.Sa va traiasca!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
pogonici1977 spune:
lam pus pe sotul meu in garda, si a rascolit toate paginile de net, inclusiv pe engleza, si mia explicat ca aceasta micoza e de fapt un derivat de al cadidozei,il limba latina, si e tot o bacterie, care se face de obicei de la tratamente cu antibiotice..culmea eu acum 2 saptamani am luat antibiotice
mam potolit..voi vb si cu dct...si ca tratamnet se ia unguente nidoflor, clotrimazol.....etc
mirimir spune:
Pogonici77 asa este si eu tot pe net am citit acum, CN este tot o ciuperca cum este candida, dar tot trebuie sa vorbesti cu dr.
Ellanik ai grija de puiuti si vor sta la mami cati va vrea
D-zeu.
Simona2 felicitari si numai ganduri bune.
mirimir spune:
Draghiluiza iti tin pumnii pentru test si am numai presimtiri bune.
Huski bafta joi la eco.
Miruna39 maine sa ai o zi minunata.
Miruma38 cum a fost la punctie?Bafta multa joi la ET.
Luca numai ganduri bune.
mirimir spune:
Nusy felicitari si sa-ti traiasca frumoasa printesa.Nu stiu povestea ta dar mi-amintesc un mesaj scris cu rosu si majuscule"Nusy e gravida".Parca ieri am citit mesajul, iar fetele spuneau ca este o minune.
Dana_bebe spune:
Din experienta mea, cine nu mai poate si nu mai poate sa astepte nu se chinuie cu teste de urina, daca in ziua 8 un B HCG e negativ, nu mai sunt multe sanse sa creasca.
Am reusit sa gasesc pe net la americani: testele de urina incep sa fie pozitive la B HCG mai mare de 20, 25.
Cel mai bun este testul de sange chiar daca are valoarea 8,10,12 este pozitiv si va creste!!! + Se pozitiveaza la o zi - doua de la implantare - implantarea se face la 5-7 zile de la transfer...asa ca pana in ziua 7-8 nici un test nu are ce arata.
Bafta!
KITTA spune:
Fetelorastazi m-am simtit cu 4 ani mai tanara ca la inceputurile carierei mele de FIV-oasa forumista fiindca am prestat o HSG nr. 2 de control la Dr. Cosmin Mihailescu - Sanador, pentru cine mi l-a recomandat sambata la intalneala noastra de la nivel inalt din inalta societate a celor care nu mai stiu pe ce carari sa o apuce! Intrucat imi incoltise ideea de hidrosalpinx ce fusese adnotat pe o bucatica mica de reteta (ca sa nu se faca risipa de hartie si sa nu se taie prea multi copaci) de catre un domn ciclop pe un ecograf minuscul 1 D cu diametru de 5 inch Asadar nici urma de hidrosapinx si la HSG cica trompele OK, numai ca luminati-ma si pe mine ce inseamna proba Cotte negativa???
Si, in continuare ca sa nu ma plictisesc luna aviatoare bag si o hsiteroscopie ca Dl. dr. are mana usoara si m-a inteles cred ca imi trebuie pentru creier mai mult. Caci aseara l-am convins ca imi trebuie de urgenta un HSG drept pentru care astazi ma lua fara programare :-) Te pui cu nebuna! Aaaaa si au un eco megaperformant la SANADOR , vi-l recomand cu caldura si cu un mare monitor in fata ta asa cum stai relaxata in pozitia leu (caci asa se cheama poate nu stiati!) si iti vezi frumusete de foliculi pe monitor de imi curgeau balele astazi la ce foliculi aveam, nici la FIV nu se stransesera atatia pe cm patrat, adica 3 pe dr. si 3 pe stangul de parca m-as fi dus pe la usile lui Marinescu sa il astept vreo 8 ore (asta nu e banc e pe bune asa mi s-a intamplat mie ultima oara cand am calcat prin Giuly)sa il rog sa imi presteze un FIV pe naturel....
Aaaa si acest dr. tanar (nici 40 imi declara el!) e f. finut si cu mana usoara va spusei el ma tot intreba saracu', va doare, eu de colo spuneti-mi daca trebuie sa ma doara ca acusi mimez....si lucreaza cu Ion Ionut - ce sa mai l-a copiat din toate punctele de vedere. Mai ca era sa-l intreb astazi cum sta cu spermograma, ca el tot zicea ca el nu paote sa ma ajute decta pana la inseminari (in gandul meu am fumat de mult fo 10) si apoi tot imi lauda trompele si zicea ca nu intelege ce motiv de FIV am eu, ca la faza cu ovocitele nu ajunsei sa ii explic ca nu era doemniul lui. In rest, parca l-as fi lasat de o IA asa dupa ce au mai fost desfundate trompele cu materialul sau propriu....Haideti ca am luat-o rau pe aratura, dar uite asa te mai face sa uiti de belele tale un dr. dragut!
Avalon spune:
Kitta, proba Cotte negativa adica substanta de contrast introdusa in uter nu a iesit prin trompe, adicatelea trompele sunt infundate. Tu parca facusei laparo pentru desfundare trompe prin 2005? S-or fi infundat la loc... Dar oricum, hidrosalpinx s-ar fi vazut daca era. Zici ca dr.Ion i-a fost mentor? Atunci a avut de la cine invata!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 16+