FIV 230
Raspunsuri - Pagina 5
draghiluiza spune:
multumesc mult,fetelor. felicitari celor cu burtica si succes in continuare celor care urmeaza.
eu nu prea am idee cum ar trebui sa simt daca as fi.sunt cam trista.
Voi ati avut vreun simptom?
v pup,
Blanche25 spune:
Simona FELICITARI!! Sarcina usoara si la termen!
Dana, Oana, imi pare rau ca nu ati reusit, data viitoare va fi cu noroc.
Offf Oanademunk.....ai grija de tine, ca apoi vine si bebe
Luca pumnii stransi pt ''the one'', sa fie cu fundita si la termen
Ellanik ai pus puiutii la caldura? Te asteptam in curand cu vesti bune
Pup tuturor
simona2 spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari
Luiza, scuze, abia azi am vazut ca mi-ai trimis ieri mail. Sure check am facut in z10 cu prima urina pentru ca e un test care se pozitiveaza al naibii de greu si n-am vrut sa ma joc cu nervii mei. De obicei ma uit la el dupa 7-8 minute, dar de data asta am tras clapita dupa vreo 2 minute si liniuta era acolo...pala, dar vizibila. La sure check eu nu vedeam niciodata nici macar o umbra, deci am stiut imediat ca e de bine. In z11 am facut pe la pranz, iar liniuta era si mai inchisa la culoare, dar tot nu precum linia de control.
Recunosc ca am pacatuit si cu barza in zilele 8 si 9 si au iesit clar pozitive...dar nu le-am crezut, eram convinsa ca sunt de la ovitrelle.
Bafta vineri!
LucaLuca spune:
Daca va mai amintiti, a scris Ioana_p76 un articol pe blog despre efectele cumplite ale chimicalelor asupra spermatogenezei, ca urmare a unui documentar pe ARte, pe care il semnalasem eu.
Ei, am dat azi peste un spot al Greenpeace pe tema asta - foarte tare! Am postat iutubul la finalul articolului, are un minut. E amuzant ca prima impresie, tragic in profunzime: http://.afectiuni-frecvente/infertilitatea-masculina/dehp/
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
nusy spune:
Multumesc mult pentru complimente si urari,sunteti niste dragute!
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
fireyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Fetelor, draghiluiza daduse reply with quote la mesajul Simonei :) ea inca nu stie inca daca este insarcinata, vineri se duce la beta :) bafta multa, draghiluiza, sa vii cu test II si cu beta mare vineri! si... bine ai venit! Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
heeeeei, pai inseamna ca e un semn draghiluiza, te asteptam cu beta +
tamaryllis spune:
Simona, felicitari! Ma bucur tare pt tine! Sarcina usoara si un bb perfect!
2009 este anul in care voi reusi!
Cocolyso spune:
Luca multumesc mult pentru explicatii si gandurile bune.
Citesc de mult pe forum, iti doresc multa bfta si te admir pt tot!
Sanatate multa si toate cele bune.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
iazminn spune:
Simona2, felicitari!
NUSY sa-ti traiasca printesa sa va bucurati de ea.
Pup toate fetele