FIV 230
Raspunsuri - Pagina 4
KoraPop spune:
Nusy Ingrid e o scumpa ! Sa creasca mare, frumoasa si sa fie norocoasa!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
draghiluiza spune:
Beta HCG z12 de la ET 86,21
Dragele mele, tot felul de sentimente m-au incercat azi, si parca mi-a fost teama sa postez...desi stiu de vreo 2 zile, cand sure check iesea pozitiv.
SIMONA, felicitari .suntem la acelasi doctor, trebuia sa facem punctia in aceeasi zi.eu am facut-o mai tarziu.vineri merg la bhcg.
ma bucur nespus pentru tine. cand ai facut testul? dimineata?a doua linie a aparut imediat si au fost identice liniutele? ai avut sau ai simptome?
te pup
noua luni usoare si bb sanatos
Dana_bebe spune:
am cautat nu exista risc la transport - sunt firme care fac asta
problema e ca nu am incredere in bioloagele lor - deloc!!!
vom vedea sunt suparata si e devreme pentru decizii
ingeras26a spune:
Nusy,
Sa-ti traiasca printesica! sa fie sanatoasa! e tare scumpa..
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
iana_mari spune:
NUSY ai o fetita super frumoasa ,mi-au dat lacrimile de emotii de parca ai fi fost a mea.Si eu imi doresc o fetita.Sa fie fericita si sanatoasa
KoraPop spune:
draghiluiza bine ai venit printre noi si acum fuuuuuuga la Odiseee !!! FELICITARI , sarcina usoara si bebe sanatos!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ALRAK spune:
draghiluiza, felicitari si un bun venit.
Sa ai parte de o sarcina usoara si la termen cu BB sanatos/sanatosi si mancacios/mancaciosi.
ingeras26, Kora Pop, Luca Luca, Blue Flower, Mirimir, Huski, Iana mari, Iaia
Ellanik , astept vesti despre tine.
tuturor.
Doamne Ajuta-ne!
huski spune:
draghiluiza, felicitari! sa fie intru-n ceas bun! Bebe sanatos si la termen!
Kora, -ic fata vesela si odihnita
Prima eco e joi...nu mai pot de nerabdareeee
Iana,
Alrak
-ici tuturor!
ingeras26a spune:
Fetelor, draghiluiza daduse reply with quote la mesajul Simonei :) ea inca nu stie inca daca este insarcinata, vineri se duce la beta :)
bafta multa, draghiluiza, sa vii cu test II si cu beta mare vineri!
si... bine ai venit!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!