FIV 230
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
[quote]citat din mesajul lui ALRAK
Kora , mult succes la MAREA intalnire de azi cu BB-le tau.
Nu stiu cui voiai sa ii scrii, dar sigur ai incurcat persoanele. . Oricum sper sa imi scrii si mie cat mai curand ceea ce ai scris mai sus.
iana eu ET-ul sper sa il fac luna urmatoare.Tu esti bine, bebe ce face?
Husky , pen
ellanik iti doresc din suflet sa reusesti!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ellanik spune:
Alrak, Kora multumesc pt incurajari.Va doresc si eu numai bine si multa sanatate.
Dana_bebe eu azi sunt in ziua a 2-a dupa ET.
Inutil sa spun ca deja mi se pare o eternitate pana la test de care a propos, am uitat sa intreb la clinica data in care il voi face si nici hartia aia de la ei nu o gasesc.Doamne ce ametita sunt!In rest eu sunt ok, doar ca simt o durere usoara in zona de jos a abdomenului , durere despre care eu cred ca este de la ET cand m-a"tras" de col ca era nu stiu cum.
Simona nu am apucat sa te felicit dar uite ca o fac acum.Sa iti dea Domnul putere sa savurezi atata fericire cata iti poate provoca aceasta sarcina.Ca trebuie sa fii taaaare fericita.Sincer, te invidiez.Salutari si succes mititeilor in a se face mari.
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
simona2 spune:
Multumesc mult Ellanik...iti tin pumnii sa ne dai si tu vestea mare peste 10-12 zile. Eu deocamdata incerc sa stau cu picioarele pe pamant...sa dea DD sa fie totul bine, ca am timp sa ma bucur
Multumesc si lui Tami si celorlalte fete! Bafta tuturor!!!
fireyes spune:
Oanademunck, ai pierdut un picut sirul... adica de unde pana unde treaba asta cu oasele si cu ce ti s-a spus tie?? ai avut ceva semne sau probleme?? na, ca m-ai pus pe jar acum...
Inutil sa mai povestesc ca azi m-am dus la banca si m-am imprastiat pe parchet la ei, iar in final m-am ales cu un genunchi cat un pepene si o glezna cat un butuc ah si mai plec si in concediu maine seara!! bine, daca o sa mai am picioare pe care sa merg...
Momentan, imi tin glezna la loc pe cinste pe birou, cu o chestie din aia de plastic de camping, inghetata, lipita cu scotch peste fasha. imi vine sa musc peretii de ciuda...
p.s. in acrobatia executata pe parchetul bancii, am reusit sa "pictez" totul cu iaurtelul pe care-l aveam la mine pe post de pranz. este incredibil cum un iaurt atat de mic se poate divide in atat de multi stropi pe toata lumea din banca. la final, aratau toti de parca jucasera in cel mai hot film xxx
goggy spune:
Fireyes, da' ce imaginatie bogata ai! Foarte plastic, intr-adevar . Io in locul tau i-as da in judecata
fireyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Fireyes, da' ce imaginatie bogata ai! Foarte plastic, intr-adevar . Io in locul tau i-as da in judecata |
sa stii ca mi-a trecut si mie razant ideea asta... numa' ca mai am un proces pe rol si nu cred ca mai am nervi de inca unul... dar barem un covoras ceva sa puna acolo, ca am avut noroc ca nu mi-am facut capul chiselitza... si macar am si eu o multumire, ca au incremenit toti si nu au apucat sa hohoteasca de ras... bine, cred ca iaurtelul ala i-a racorit pe toti
ALRAK spune:
Kora, intr-adevar mesajul era pentru Huski, deh... m-am incurcat si eu , dar sper din tot sufletul, sa fie de bun augur urarea mea si sa ai cat mai curand intalnirea cu BB-le tau.
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
goggy spune:
Razant?! Esti indulgenta. Eu i-as scutura bine de banutzi, crede-ma ca pentru asta am nervi intotdeauna . Gandeste-te putin, ai piciorul facut varza, ti-ai ratat concediul, esti labila psihic datorita repetatelor tratamente de fertilitate fara rezultat, vulnerabila, sensibila, nu mai poti merge la seviciu, e posibil sa te dea afara...e jale mare