Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)
Raspunsuri - Pagina 8
cosmi1975 spune:
neata gagici
eu pe aici tot cu invatatul...asa ca Bianca te cred ce simti
eu iti urez bafta si noroc si sunt sigur ca va fi cu reusita
copiii sunt bine sanatosi toata ziua joaca si asteapta sa plecam la mare..pe 29 plecam
dar cu inima indoita pt unchiul lui gabi care de o sapt nu mananca

Giova odihneste te si mare grija
Marki tare bancul![]()
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosmi1975 neata gagici eu pe aici tot cu invatatul...asa ca Bianca te cred ce simti eu iti urez bafta si noroc si sunt sigur ca va fi cu reusita![]() copiii sunt bine sanatosi toata ziua joaca si asteapta sa plecam la mare..pe 29 plecam dar cu inima indoita pt unchiul lui gabi care de o sapt nu mananca![]() ![]() Giova odihneste te si mare grija ![]() Marki tare bancul stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975 http://community.webshots.com/user/cosmi1975 |
Cosmi imi pare rau pt unchiul tau....v-am spus in iarna de matusa mea, o gasise cu metastaze si dr-ul i-a dat doar 6 luni de trait.Nu am vrut sa bag mesaje de genul asta dar....s-a dus acum 2 saptamani....tare grea viata a avut verisoara mea, cand avea 12 ani a ramas fara tata, dupa 7 ani a murit sora ei care era un copil de 12 ani, acum mama ei.....Doamne fereste!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Bee spune:
Buna fetele!
Bianca bafta! Intrebai cat de aproape sunt de Bucuresti. Sa zicem 25 km pana la intrare, deci 20 de minute de unul din capetele Bucurestiului (din fericire e vorba de capatul mai putin aglomerat). Pentru noi care am trait mlta vreme in Buc, e ok, fiindca aici distantele sunt relative, daca stai cu orele in trafic bara la bara. Deci pot sa ma duc zilnic cu copiii. Si probabil voi face naveta si cu serviciul.
Giova, analize de sange? Sau altele? Eu vineri am facut ultimele analize de sange. Sa vedem cum oi fi. Sper sa n-am surprize neplacute. Mi-e cam frica de o infectie urinara, ca m-au durut rinichii zilele astea rau de tot.
Andiaroro, ai stat la pat cu Anastasia? Sau pe langa pat? Ca parca la voi e problema cu concediul pre/post natal limitat. S-a vindecat degetul? Mai ai de stat acasa?
Azi sunt intr-o zi libera, din punctul meu de vedere (al femeii care sta acasa cu copiii). Parintii mei i-au dus pe cei mici la tzara, cateva ore. Deci zac singura pana dupa amiaza!
Poate imi revin si eu putin ca am avut niste dureri de burta groaznice ieri si alaltaieri seara. La un moment dat ma batea gandul sa merg la spital. Din fericire, azi ma vad (simt) mai bine. Cred ca am exagerat cu alergatura si cu copiii si cu toate.
.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Bee dar cat mai ai pana la termen? Ai grija, stai si tu mai mult in pat astazi 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Salut.
Eu l-am dus la cresa pe Razvan. Il iau la 12.30, sa faca nani acasa.
Maraki, condoleante pt. matusa ta, dureros...
Cosmi, concediu placut, cred ca abia astepti, desi stai cu inima indoita, destul de greu...
Gio, mi-am copiat si eu reteta aia de praji, musai s-o fac. Ai grija de burtica.
Bianca, sper ca ieri a fost fff bine. Ma intrebai de nota: sunt 20 de intrebari, fiecare notata cu 5 puncte. Functie de rezultat ai nota. deci nu se rotunjeste.
Azi la 15.30 am si eu ultimul examen, Drept Civil, sa-mi tineti pumnii. Greut, dar sper sa-l trec cu bine si pe asta. Restanta o las la toamna, n-am chef acuma si de ea
.
Silvi
, da-ne vesti cand poti si sper ca va distrati bine acasa!.
Razvan al meu este destul de ciudatel in acesta perioada
, v-am mai spus, eu iar m-am cam demoralizat..... face niste crizute de toata frumusetea.... noroc ca mai vin si momente dragute si calme...
Vorbeati despre gravidute... mie una mi-a placut de mine
taaare mult. Si-mi plac mult de tot si gravidutele cu burtika la vedere.
Dimineata, dupa ce l-am lasat la cresa pe pui, am mers in Carrefour de unde am cumparat o piscinuta cu Thomas si pernute pt. manute tot cu Thomas, abia astept sa le vada Razvan
! Si i-am luat si dvd cu Cars, ce naiba, sa stim un lucru
.
Aaaa, mai nou, poveste putintel mai rar despre Thomas, acum spune din "Clona"
, ma stric de ras... ultima faza este ca "pe Lucas l-au luat oaminii "
.
Gata pe azi, mai revin cand pot, va doresc o saptamana frumoasa!
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Astery multumesc! Bafta si tie la examen
Unde puneti piscinuta? La curte? Daca stateam la parter as fi cumparat si eu una mare si as fi pus-o in gradina, asa se face aici, cine sta la parter are spatiul verde din fatza geamurilor apt. si poate sa faca gratare, sa.si puna masa cu scaune, piscina....balansoar...noroc si lui Razvan la gradi, sa dea Doamne Doamne sa nu se mai imbolnaveasca
ca tare a mai tras!
Giova ai scris reteta ieri chiar cand tocmai bagasem tava cu chec in cuptor
Oricum nu aveam iaurt simplu in casa, cumpar astazi caise sau visine, iaurt si voi face sapt asta 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
am zis ca ma bag la calcat haine...cand colo m-am bagat in pat si am tras un pui de somn
. rade al meu ca numai dorm si mananc toata ziua...deja am ajuns la 14 kg in plus
si daca continui tot asa depasesc 15 garantat
.
Bee eu din luna a 6 imi fac hemoleucograma si ex. de urina...de ce, habar n-am, dar asa mi-a cerut dr. sunt curioasa cum e cu fierul...sper sa nu ma bage l;a pastile duble/zi.
Super ca esti singurica! profita si relax cat poti. Contr. neregulate am avut si eu ieri si cam dese. azi vad ca sunt ok...sper sa rezistam pana dupa 6 iulie, caci dr. pleaca de joi in Antalya
.
Cosmi imi pare tare rau de unchiul sotului tau. of...ce e si viata asta....
Bafta la ex, nu mai e mult pana la concediu.
Maraki condoleante pt. matusa ta...trist pt. verisoara ta, ce viata chinuita a avut.
si eu mai vreau sa fac o praji sapt. asta cu visine, dar alta reteta. o voi suna pe bunica sa mi-o dea, ca tare buna este.
Cristina bafta la ex. ce bine ca l-ai dus pe pitic la cresa, mai respiri si tu putin.
sa se bucure si sa foloseasca sanatos piscina si pernitele.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Bee spune:
Maraki, condoleante. Cu termenul meu. EU sunt cam o luna in spatele Giovei! Doctorita mea spune ca in jur de 10 august ma taie.
Astery, bafta la examen.
Giova, 14 kg? Si eu vreo 13-14. Si-s in urma ta. Eu am clar o problema cu greutatea in sarcina. Sper sa scap dupa!
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Bee ce sa fac daca mananc cat pt.3? L-am intrecut si pe Clau...la un moment dat el se opreste si eu mai bag...caci nu sunt satula
. zau de stiu de unde asa o pofta de mancare, caci vitamine de mult nu mai iau.
de kg in plus vom scapa noi, mai greu, dar le dovedim
.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
MIHA78 spune:
Bianca multa bafta, sigur va fi bine, emotiile de obicei sunt constructive.
Maraki, condoleante, trist f. trist cand pleaca oameni dragi.Nu ti-e deloc usor cu atata munca. Vad ca lucruri absurde se intampla si prin Germania, legat de pensionarea lui Giorgios vb, aici totusi daca nu esti apt de munca, medical vb., destul de repede si usor te pensioneaza.
Cosmi, cred ca ai tras o spaima cu Stefan, bine ca l-ati gasit repede.
Giova interesanta reteta, sigur o fac si eu curand. Esti f. aproape de termen, sa vezi cum vor disparea toate indoielile.
Silvia, deja ati fost si-n concediu, super frumos, tb. sa intru la poze, sper ca ai pus cate ceva.
Noi in concediu din 13 iulie, cu buget de criza mergem in Ungaria, la Hajdu, avem acolo o pensiune f. draguta, apa e calda, mancarea buna asa ca ptr. anul asta e f. ok.
Tudor e bine am scapat sper de infectie, abia astept concediul sa stau cu el.