Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Buna fetele. Multumesc pt sustinere
.
Am venit si eu acasa. M-am mai linistit acum, astept doar nota sa vad care e. Am plecat de la examen si desteptii astia nu au afisat grilele cu raspunsuri corecte asa ca nu stiu exact ce am facut, cert e ca eu fata de 2 colege as avea diferente la vreo 5 intrebari...deci sa vedem ale cui sunt corecte
.
Ne-a dat grila (stiam asta), ne-a plimbat prin toata materia de conta si prin analiza ec. financiara, ne-a dat si intrebari capcana, si intrebari simple. Bine ca am scapat deocamdata...acum sa vad si cu ce nota.
Si sa vad cand intru la oral...miercuri sau joi dar banuiesc ca joi.
In rest .....mi-e cald si am vrut sa merg la strand sa fac o baie cand am venit si apoi mi-am amintit ca azi e luni si e inchis ca schimba apa
.
Intru deseara ca merg la faculta sa stau pe acolo sa astept nota...![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Bianca, FELICITARI, oricum, eu cred ca vei lua nota mare!
Eu am luat azi... CINCI. Ca naiba... In fine, n-am invatat, asta este.
POze si filmulete din Dragaica si parc si de la bunicu' din curte:
http://www.dropshots.com/asteryaro3#date/2009-06-20/10:27:55
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
asteryaro spune:
Cosminaaa
, sa dea Cel de sus! Dar n-am eu asa noroc... Pupici.
Kiki si
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
buna seara,
ce dorinta?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara si de la mine. Acum am terminat de vb la telefoane, mess cu colege, familie..etc.
Nota...nu e cum ma asteptam dar avand in vedere ca nota cea mai mare de la mine din an a fost 9.40 ar trebui sa fiu multumita. Am luat 8.20
. Note..de la 6 in sus, toata lumea admisa dar mirararea profilor e cum totusi asa note...si eu ma mir, contabili cu experienta au luat note mai mici ca mine. Intrebarile capcana desigur. Eh asta e..nu se uita nimeni in spate sa vada notele nu?
.
Miercuri dimineata intru la prezentare, de la 8.30 la 11.20 e grupa profesorului meu si eu sunt penultima. Asa ca merg pe la 10. Bine ca scap in prima zi ca nu credeam. Joi merg la strand cand alti colegi prezinta
.
Noah, asta e, maine trag tare la lucrare, o mai citesc de 2-3 ori, ma apuc sa vorbesc singura sa prezint ppt ala clar, repede, elevat
si sa ma incadrez in 6 minute
. O fi bine sigur...mai am un hop.
Noapte buna si ma scuzati ca nu va raspund nominalizat 

Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

Eu sunt super somnoroasa...doamne ce as mai fi dormit. macar am lenevit in pat pana acum, l-a dus Clau pe Marco la gradi.
Bianca felicitari doamna! mai ai maine un hop si gata. vezi ca nota la licenta nu poate fi mai mare decat cu 1 punct fata de media dintre cei 4 ani. asta e un lucru verificat si foarte adevarat. asta e principiul pe care merg cei din comisie, asa mi-a zis si nasa lui Marco care e cadru universitar.
Miha e bun si concediul asta de criza...decat deloc...
La Hajdu e strandul misto, mancare buna, cazare ieftina...
. sa aveti parte de vreme frumoasa.
Cezar de mami Ralu! sa traiesti pui mic, sa cresti mare si sanatos si numai bucurii sa aduci familiei!
o zi faina sa aveti,
.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
bumbita spune:
Buna, fetele....ce activitate intelectuala pe aici :)![]()
![]()
![]()
bianca, cosmi bafta in continuare la examenele pe care le mai aveti de sustinut si felicitari pentru perseverenta, munca in plus pe care o depuneti cu familie, copii si casa.
bianca mie mi se pare un rezultat foarte bun. oricum nota va conta mai putin dupa...eu nici nu mai tin minte ce note/medii am avut la facultate...oricum stiu ca au fost f bune...atat....conteaza mult cunostintele cu care ai ramas dupa ce ai trecut prin materie si cum le vei aplica practic.![]()
cristina despre ce veste./dorinta multasteptata vorbiti voi? iti doresc din inima sa se indeplineasca.
giova, mami, se vede ca esti pe ultima suta de metri...se simte din felul in care vorbesti ca nu mai ai rabdare. clau cand va pleca cu marco in concediu? stai si tu mai cumintica astia doua saptamani...odihna multa si munca mai putina....
bee, mami, si tu...stai mai cumintica. mai ales cu atomicii tai...si eu cred ca bb3 va fi cel mai cuminte!!!
eu sunt cea mai fericita mamica....de vineri il am pe sebi aici cu mine, sta cu tati acasa...maine imi vine si socrela cu edi....e asa de bine seara sa ma culc cu el...sa citim povesti...aseara am citi FRUMOASA ADORMITA....si era curios daca in povestea asta este vreo vrajitoare.....cand a vazut-o pe MALEFICA a inceput sa dea in ea....tare il incanta povestile cu suspans, cu personaje negative....![]()
am facut pauzzle-uri si nu am observat ca stie f bine sa le faca, le asociaza cu obiectele care se lipesc intre ele (continuarea mainii, rotilor, parului etc), nu urmareste lipirea pieselor prin care se continua anumite culori....insa, daca plec si il las singur, nu vrea sa le faca singurel...cica " numai cu tine pot sa le fac "![]()
![]()
a venit o colega cu o lucrare si am ceva urgent de lucru, insa revin...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Buna fetele si eu pe aici pe la calc.
Multumesc de incurajari 
. E adevarat ca nu conteaza nota de la licenta, ca nimeni nu intoarce diploma sa vada notele dar...ma rog...asta e acum, nu mai pot da timpul inapoi. Sunt multumita nah
.
Bumbi, are rabdare Sebi saii citesti paginile cartii sau ii povestesti tu pe pagina? Dani nu prea are rabdare...sta sa ii citesc dar mereu ma intreaba cine e asta, dar asta cine e, ala de ce face aia, asta de ce, ala cum...
. Daca ii povestesc scurt pe pagina textul are mai mare rabdare. Oricum sunt si cuvinte mai grele de inteles pt ei parerea mea.
Giova Marco sta la povesti la citit motamo sau povestit pe pagina?
Puzzle eu nu am mai incercat ca al meu nu prea vroia sa faca, a facut dinalea de 6 piese si nici alea nu il incantau asa ca nu i-am mai dat. Cand am vrut sa trec la 9 piese n-a mai vrut. Am cutii dinalea cu 6,9,12 piese dar stau bine acolo
.
Mai nou pasiunea lui e calc, sa
ii place cel mai mult.
Se mai joaca si pe net pe Thomas, clopotel.ro, Power Rangers, Ben 10...si nu mai stiu, se joaca si jocuri ca Luxor, Karu (AStery stie ca i le-am trimis) sa potriveasca culorile si chiar trece de stagii intregi pana isi termina vietile.
Nu e bun calc dar ii ajuta si calc sa isi formeze cateva deprinderi.
Astery, ce iti doresti?
Cosmi, bafta si tie si pacat ca nu ne vedem la mare..noi pe 4 suntem acolo.
Miha, pai la Hajdu e destul de scump ce buget de criza? Ca eu am cheltuit cand am fost cat as fi cheltuit la mare
. Doar ca e putin mai aproape. Zilnic sa platesti la strand...e scump nu?
La mare e gratis balaceala. Cand veniti la Mures? Ai vazut ce s-a facut acolo sus langa Zoo nu? Parcul ala urias
.
Maraki, condoleante pt matusa ta
. Si tatal meu a fost descoperit cand avea deja metastaze si a mai trait 7 luni cu tratament de citostatice si raze ca altfel...mai repede pleca
.
Sora-mea e in Bulgaria la Nisipurile de Aur dar a spus ca e mai frumoasa statiunea Albena ca e mai mica... Nisipurile e ca o Mamaia plina si aglomerata, cu hoteluri departe de plaja..(cel putin al lor e la 400 m). Cica e scump totul, si parcare trebuie sa plateasca 5 leva pe zi si nu e pazita
(La Gergana din Albena era si pazita si gratis
) Acuma gusturile difera dar noah.. Ne-a spus anul trecut tipul de la o agentie ca Nisipurile e numai renumele de el, ca sunt scumpe toate si aceleasi lucruri ca peste tot. Vad ca are dreptate.
Am vb cu Nelu si cand mergem la mare o zi mergem in Bulgaria in vizita pana in Albena sau Nisipuri
. Doar nu e mare lucru sa trec granita si sa ma plimb prin Albena in loc sa ma plimb prin Eforie nu?
Vreau sa ii impletesc parul suvite Sandrei (asa l-a avut in Turcia) ca astia de pe aici nu stiu sa impleteasca
.
Bianca