Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La Multi Ani lui bb Cezar . Ralu pe unde esti doamna? Cum sarbatoriti ? Nu ai mai intrat sa ne spui despre Tia..cum a fost la psiholog. Ati fost la bulgari? In Albena la Laguna parca ziceai ..
Irina, tu pe unde umblii? Mario cum e? Cu suflul ala cu stati?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si eu acasa. sunt fara vlaga...cred ca ma bag in pat. zau de stiu ce am...dar nu ma simt prea bine in ultimele zile...as dormi non-stop. si as manca la fel.
peste proaspat nu am gasit, asa ca al meu mai mananca de ieri ce a ramas, diseara fac ceva snitele....daca ma simt ok. Pana atunci....am unda verde la somn.

Tocmai am aflat ca a murit bebe a lui Bahmu si Prigoana, D-zeu sa-l aiba in paza! of doamne.....

Bianca ce povesti? Marco nu sta sa le asculte. El imi povesteste povestile care le aude la gradi, acasa nu sta la asa ceva.
si noi avem pasiunea compului. jocurile cu Roary, Thomas, bob the builder primeaza. Mai face puzzle si mai coloreaza, dar se plictiseste repede. In rest...se joaca cu masinutele la el in camera si se mai uita la desene, dar nu la toate, a inceput sa fie selectiv.
Bumbi ma bucur ca e Sebi lanaga tine, te cred ca esti fericita, mai ales ca vine si Edi (he-he-he...parca as vorbi de al meu).
mai am putin asa e...putine contr., dar ma dispera mainile/picioarele care se umfla zilnic, si pielea care ma mananca. In plus, cum am scris mai sus, am o oboseala in mine....as dormi non stop. Inca nu-mi vine sa pregatesc cuibul...cum se spune. Macar am bagajul pregatit, tot aman sa merg sa-mi cumpar o geanta mai mare....
Abia astept sa merg maine dim. la dr. sa vedem cum stam.
Cristina am vazut pozele. filmele le incarca greu, incerc sa le vad mai tarziu.

gata, merg la. pe mai tarziu.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, care e problema daca dormi? Daca poti bine faci...alte gravide se plang ca nu dorm in ultima perioada de sarcina. Poate si frontul atmosferic e de vina...si aici s-a inorat si e vreme de dormit .
Lui Dani ii plac desenele dar numai pe Jetix s-ar uita, cand vrea desene cere Jetix automat.Pe Minimax am tot incercat sa il fac sa se uite dar nu prea...si Cartoon i-am interzis ca sunt numai cretinitati acolo . Pe jetix sunt desene si filme frumoase...unele pt Sandra ca sirenele si Hanna Montana. Dar decat prostiile de la Cartoon mai bine astea.
Ieri i-a trebuit magic english...avem 3 dvd-uri doar ca dupa aia nu i-am mai cumparat ca nu l-a mai atras. Sigur o sa mai apara peste 2-3 ani colectia si atunci vor pica mai bine.

Vreau sa ies pana la magazinul de gablonturi sa imi cumpar o bratara rosie...dinaia asa lata din plastic vreau, maine merg imbracata cu o bluza rosu,negru,alb, pantaloni negri treisferturi, colier si cercei rosii si vreau si bratara rosie . Ce problema am
Cred ca ar trebui sa imi dau bratara si inelul de la picior jos nu? Sa nu se uite doamnele din comisie ciudat . Ce ziceti?
Nu mai am chef de invatat..., vine ploaia si mi-e somn ...

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ziua buna gagici...acum am intrat in casa ca am avut o gramada de tb de alergat si mai si dupa masa

Giova e fff bine ca poti sa dormi
Maraki condoleante pt matusa
Bianca se pare ca am nimerit o cu notaoricum felicitari esti tare...daca as lua eu nota astahai ca mai ai un pas si pe urma sa te bucuri de vacanta
ASTERY asadar sa stii ca rar cand presimt ceva nu se intampla....ai sa vezi ca va fi cum iti doersti..astept cu nerabdare
BUmibi asadar gata esti fericita pe deplin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

La Multi Ani lui bb Cezar . Ralu pe unde esti doamna? Cum sarbatoriti ? Nu ai mai intrat sa ne spui despre Tia..cum a fost la psiholog. Ati fost la bulgari? In Albena la Laguna parca ziceai ..
Irina, tu pe unde umblii? Mario cum e? Cu suflul ala cu stati?

Buna ziua,

Bianca si eu tot la asta ma gandeam de cateva zile: ce face Tia si Mario???

Ralu sa va traiasca baietelul, la multi ani cu santate, fericire, impliniri si multe bucurii

Bianca si Astery, felicitari pt examene si bafta in continuare
Bumbi ma bucur pt voi in sfarsit aveti copilasii langa voi
Giova vei ramane singura 2 sapt??? Nu ti-e frica sa nu te apuce nasterea??? Incearca sa te odihnesti cat mai mult
Aici este friiiig, ploua tot timpul....Angelo nu a vrut cizmele de ploaie, tot adidasii-i cere...i-am cumparat ieri incaltaminte de ploaie cu cars si Giorgos a spus ca nu le va incalta...vedem noi cu timpul...am dat 20 euro pe un joc Cars pt consola dar degeaba, e nasol, credeam ca este cu pista si concursuri dar e pt 5-8 ani si e cu mate, logica, mai multe....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Hai mai Cosmi, despre ce vb cu Astery???
Bianca, lasa draga inelul la picior, ce are?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...lasa ca va spune Astery ...

Mergi la inceput

Pai atunci sa fie cu noroc si sa le dea Dumnezeu o fetita sanatoasa

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Mraki ....stai usor sa se intample dorinta si dupa aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Rali sa-ti traiasca flacaul!
Bianca, buna nota! Bravo. SI eu stiu ca Giova. Din pacate nota de la sustinere nu poate fi mult mai mare decat cea pe toti anii de facultate. Dar exista si exceptii si poate te trezesti cu un 10. Clar fara bratara si inel. DAr inelul cum sa se vada in pantofi? . Te duci in sandale!
Bumbi, esti o fericita cu Sebi langa tine. O sa-l rasfeti!
Ana mea asculta orice povesti, oricat de lungi. N-am eu rabdare sa i le citesc. Asta e pasinea ei cea mai mare. NU deseneaza, nu coloreaza, puzzel-uri stie sa faca si nu face ca nu are rabdare. Are ea o oarecare problema de atentie si concentrare. Dar ma gandesc ca daca chiar ar avea ceva, n-ar putea sa memoreze anumite chestii. Pe cand ea retine multe, doar ca nu-i atenta.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput