Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

maraki sa poarte sanatos angelos adidasii cu cars...sunt sigura ca ii va purta, iar jocul, stai linistita, ca sigur il va "savura" mai tarziu....tu nu zici nimic de concediu? nu aveti niciun plan? prin ro te mai gandesti sa mai vii???/

bianca gasisi bratara rosie? cica rosu poarta noroc cand porti haine de culoare rosie emani multa energie pozitiva asa ca...maine vei avea toate sansele sa te descurci super ok!!!!

giova nu ne-ai zis cum au iesit ieri analizele....asa m-au podidit lacrimiole cand am cititi articolelel de bahmu si de "soricelul " ei de trei saptamani....cum s-a zbatut el din prima clipa sa traiasca....

eu la 17 am spart usa caci ma astepata acasa iubirea mea sa-l duc la joaca prin parcuri, mall-uri si distractii...recuperam-recuperam. bine ca azi si-a revenit vremea si tine cu noi!!!!

va pupic dulce-dulce!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi am uitat sa-ti raspund. Nu pleaca nicunde Clau cu marco, nu sunt finante pt. asa ceva. vacanta de crixza va fii in aug. la cumnata la casa cu piscina.
Analizele au iesit ok, urina negativa, hemoleucograma mai buna ca luna trecuta. azi le-am scos, dupa ce am luat copilul de la gradi.
Maraki unde sa plece ai mei? nu raman singura nicio zi...nu stiu ce ai inteles.
sa poarte sanatos Angelos adidasii.
Bianca nu e nimic ca dorm mult, doar ca la Marco nu am avut asemenea stari.
Ti-ai luat bratara? ai terminat de repetat?
Nu-ti vede nimeni bratar si inelul de la picior, tu vei sta in prima banca, jos, si vei sustine lucrarea.

Eu am fost putin in parc cu Marco si pe urma la piata. asteptam sa se raceasca porumbul, am luat si l-am fiert.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu nu am avut nici un chef de lucrare, de citit sau repeat. Nu`s normala stiu . M-a apucat somnul si pe mine si am dormit 2 ore dupa care ma tot plimbam pe aici poate imi vine cheful de citit/prezentat...am facut si dus, m-am spalat si pe cap da de imi vine cheful de invatat, m-am imbracat cu hainele pt maine sa vad ce imi iau in picioare (Bee imi iau sandale), acum am pus niste cartofi la fiert sa fac o salata orientala...
Acuma ma apuca somnul din nou . Si ma doare burta ca am mancat cirese .
Dupa bratara nu am fost de lene, a plouat aici si nu am avut chef sa ies. Merg maine inainte sa ajung la examen ca am timp.
Dimineata ma trezesc sa il duc pe Nelu la servici ca sa ramana masina la mine.
Poate ma mobilizez cumva si mai citesc macar odata lucrarea asta..de prezentare nu mai zic. Nu`s totala stiu .
Giova, nu stau in prima banca jos ca se sta in picioare la noi, naspa de tot ca nu poti sa te uiti peste ceva in caz ca pierzi sirul... stai lateral catre proiector, sau la tabla ca si aia are click de mouse .
Maraki, lasa ca jocul ii va fi util mai incolo cand creste. De ce sa poarte cizme daca a plouat? Eu nu i le-am dat niciodata lui Dani cu toate ca are, alea eu i le-as da in caz de mizerie, noroi dar la oras nu e cazul. La munte le-am luat cu mine dar nu a fost cazul. Adidasii sunt perfecti pt zile ploioase de vara.
Cosmi,vad ca prezici bine viitorul ..ia zi ce va fi mai incolo?
Bumbi, asa, asa lasa lucrul si profita de timpul liber ca nu iti fac aia statuie

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Nelu l-a dus pe Dani la tuns, l-a pus in scaun si asta a inceput:
"Pe mine ma cheama Dani si vreau sa imi faceti tzepe " Data trecuta i-a facut frizerita freza cu gel si acuma s-a invatat baiatul meu . Acum e la socrii ca nu are cu cine sta maine.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

s-au pus bebeii pe venit la noi la Odisee. si culmea toti sunt nascuti cam la 37 sapt. Sper sa nu am "norocul" asta ca al meu medic e in vacanta atunci.

Bianca am uitat ca voi sunteti alta sectie si aveti grafice,tabele, care trebuiesc aratate la retroproiector.
Bafta pe maine, sunt sigura ca vei lua o nota mare, mai ales ca ai si nota maxima de la prof.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

Bianca iti prevad ca azi vei fi super ferictaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata!

bianca BAFTA MULTA AZI!!!! SA TERMINI CU BINE SI SA TE BUCURI IN SFARSIT DE ACEASTA VARA!!!!
ce dulce dani...deja stie el de tzepi...si eu trebuie sa-l tund pe sebi, as vrea sa-l tund doar in laterale si in spate scurt la 1, iar in fata sa-l las mai mare.

giova, stai linistita, dupa 38 s poti sa respiri usurata, deocamdata bebe edi mai are de stat acolo, in siguranta.cu starea de somn? oare o fi mai linistit si de aceea iti transmite si tie starea asta? ar fii ideal asa....pentru ca ai nevoie de un copil cumintel atunci cand ai doi.

noi aseara am fost in parcul tineretului unde s-a amenjat un loc de joaca f frumos pentru copii, cu jucarii frumoase, colorate, castele, topogane de toane marimile si formele si pe jos au un fel de asfalt de plastic colorat....au terenuri in miniatura de fotbal, baschet, masa de tenis...f frumos!!!

insa am avut parte de cativa nervi de imi venea sa plecam acolo...cum sunt unii parinti?! exagerati zau!!!

1. a venit ina din vecinele mele cu baiatul - copiilor le era tare drag ca se jucau impreuna, alergau. acum ando e mai micut , are 2 ani si 5 luni, iar cand alergau sau se cataru la topogan prin tunele, se loveau sau sebi il impingea, din joaca...a doua oara cand a cazut ando si a inceput sa planga - exagerat, as zice eu - ea cica "gata, ando nu mai stam aici, mergem acasa....sebi sa stii ca nu se mai joaca ando cu tine daca nu te joci frumos"...si au plecat, iar sebi ma tot intreba de ce a plecat ando, ca vrea sa se joace cu ando.....

2. in acest parculet exista un leagan - balansoar-"placinta" - in care pot sta mai multi copii culcati si se pot da.....erau vreo 6 copilasi - cam inghesuiti as zice - lui sebi ii placea tare mult intre ei acolo, radeau, strigau la noi la parinti, cand, la un moment dat, sebi incepe sa tuseasca...a mai tusit, de cateva zile, in special cand alearga - dupa care, unul cate unul dintre parinti a inceput sa-si ia copilul si sa plece de acolo....a ramas sebi al meu sef in tot balansoarul...insa eu, am ramas tare dezamagita!!!

oare sunt eu exagerata?!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Am venit si noi de la dr. M-a si monitorizat la CTG sau cum so numi, pt. baiaile inimii si contractii.
Pe urma am trecut la eco: bb e ok, are 2640 gr si e foarte lung. De aceea il simt ca-mi apasa pe vezica si cu picioarele e in cosul pieptului. Colul lung si inchis, 3,5cm. Nu sunt motive sa nasc in urmatoarea sapt. (cat e dr. plecat). Mi-a spus sa nu-l provoc, asa ca musai sa stau cumintica, fara efort sau alte cele.
Dr. e plecat de maine pana in 6 inclusiv, asa ca mi-a dat un nr. de la un dr. cu care el colaboreaza....si la care...ironia sortii...merge sotul azi pt. o expertiza. Sper din suflet sa nu fie niciun semn...caci eu vreau sa nasc cu medicul meu.
revin.....

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ziua buna

am o stare...vai de lume parca nik nu iese si nu este cum ar tb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

salutare!
ce liniste pe aici...
Bianca, sper ca ai scapat de toate emotiile.
Maraki, piscinuta o punem in cabina de dus. Planuim pt. duminica o balaceala la curte la bunicul, in piscina dinozaur cumparata inca de anul trecut. Sa vedem ce iese.
Noi suntem bine, la cresa toate bune, tot ce sper este sa nu se imbolnaveasca.
Bumbita , esti fericita 100% acum, ma bucur mult pt. voi. Lasa mamicile exagerate... nu le lua in seama. Mai greu este sa-i explici lui Sebi ...
Gio , cumintica cat se poate, ai grija.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput