Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Aproape economista licentiata sa vad maine nota ca azi nu au vrut sa ne-o dea.
Multumesc tuturor pt sustinere, intru maine ca sunt rupta azi .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA GAGICI

m am trezit sa citesc dar parca degeaba

Bianca felicitari si numai succese de acum inainte...apropop cum ai reusit as inveti???vinde mi si mie un pont
ASTERY ma bucur mult ca sunteti ok

eu am la treaba azi....tb sa ma duc la notariat sa dau o procura prin care o colega imi reprezinta dreptul de ami valida fisa de inscriere la examen60 ronasta dupa ce am vazut cu ochii mei ca topate s in regula dupa ce m am inscrisne omoara birocratia asta fratilor

luni dimineata plecam la mare la neptun dar la alt hotel mai bun
sper vremea sa fie buna ca in rest om vedea

ieri am fost cu bianca la evaluare pt scolioza si s super fericita ca s a indreptat cu 2 gradea ramas si dr mirat ca nu se astepta si ne a felicitat ca am facut programul de recuperare ca la carte...inot.kinetoterapie si gimnastica pe fiecare searaa zis ca abia dupa 1 an daca se recupereaza cu 2 grade...suntem pe drumul bun Doamne ajuta..dar sa continuam sa nu ne lasam ca are mult timp de tras de cau inainte

papan???un smecher si un nazdravan disperat dupa calculator ar sta non stopisi deschide jocuri pe internert si se joaca cu motociclete

sunt tare curioasa sa vad daca va intra in apa anul asta la mare

va pup si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Urasc de-a dreptul reclama asta la Quelle.
Ieri am facut o praji cu visine dupa reteta bunicii, iar dupa amiaza au venit nasii lui Marco cu sora nasului din Italia, ne cunoastem si cu ea de cativa ani, e in acelasi oras cu sorella.
asa ca au fost 3 baieti in casa....nu va zic cum arata ap. dupa ce au plecat.
Marco era tot dupa Ale, care are 1 an si 3 luni...il pupa la greu, ii dadea manuta, ii dadea grisine....aveam impresia ca-l sufoca nu alta cu atata dragoste. ma gandesc ca va fii tot calare pe bbvEDi, vai de capul meu ca trebuie sa fiu cu ochii pe el.
Ne mai laudam cu o sapt. incheiata. AMR-ul scade pe zi ce trece...si pe mine ma apuca panica.

Cosmi super ca stati la un hotel bun. sa vaeti o vacanta reusita. ma bucur pt. progrsele Biancai cu scolioza, spor la recuperat.
Bumbi nu am mai scirs ieri. Unele mamici sunt exagerate de-a dreptul, la gradi ce fac? la primul stranut al unui coleg isi izoleaza copilul? hai sa fim seriosi.
In ce priveste vecina ta...putea sa nu fie chiar asa de directa, sa-ti zica tie sa vb. cu Sebi sa nu-l mai impinga. Stiu ca asa fac ei, asa e si Marco, dar tot timpul sunt cu gura pe el, ca nu-mi place sa impinga copiii, nu as vrea sa fie el in pielea alora mai mici.
Nu o fac din rautate, cic din cauza ca ei sunt mai mari, mai rapizi, vor sa fie ei primi si uite asa isi fac loc sa atinga obiectivul.
Bianca asteptam nota, dar sunt convinsa ca e una mare.
Felicitari doamna licentiata! acum sa-ti gasesti un post pe masura.
Cristina tu ce mai zici? doamne ajuta sa nu raceasca razvi la cresa. Pana cand mai e deschisa la voi?

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Bianca, cred ca abia astepti sa te vezi licentiata .
Gio, la noi la cresa se ia vacanta la 1 august, este cresa cu cel mai lung program din Buzau. Il duc pana la final, daca nu intervine nimic nasol. Praji a iesit super buna, a fost cadou de ziua sotului meu (ieri).
Ref. la mamici exagerate... fetelor, aici este de discutat. Sa nu dati cu rosii prea multe ... dar eu sunt prea patita.
Eu, de exemplu, care am avut atatea experiente proaste cu Razvan ... recunosc, daca aud un copil tusind (tusind adevarat, cu secretii, nu altfel) sau il vad cu mucii-n gura, pardon, mi se ridica tensiunea. Pt. ca, de ce sa nu recunoastem, sunt parinti (si destul de multi, din pacate ) care spun: ete nah, si ce daca? Las' sa moara si capra vecinului . Nu spun acum de un banal stranut, vb strict despre ce am enumerat mai sus. Foarte adevarat ca nu incep sa strig in gura mare, dar in gandul meu... ii zic cateva mamicii respective, chiar si daca n-o am in raza vizuala . Sunt copii si copii, unii puternici, altii mai slabuti ca imunitate, si uneori nu ai ce face. In fine... cum spuneam, este mult de discutat.

Asa...
Razvan este la cresa, este bine, dar prapadit in alte privinte . Acum a facut o fixatie cu piscinuta aia cu Thomas, ieri l-am imbaiat de 3 ori .
Zice: "mamiiiiiii, ar fi bine sa ne spalam la fundulet, aici, in piscinuta cu Thoooooomas". Eu am ramas masca , el fiind curat la fundulet. Apoi am inteles ca de fapt domnisorul dorea o balacealaaaaaa . Si m-am executat, normal.
Cam asta este.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine la
Cosmi, cum am reusit sa invat? Simplu...de data am luat-o foarte in serios ca e licenta nu examen oarecare care daca nu il iau acum il iau la toamna..am despartit copiii, m-am bgat in camera la Sandra si am invatat. Copiii au fost cand Dani acasa cand Sandra acasa, daca Nelu lucra ii duceam pe amandoi la soacra-mea si cand era acasa statea Nelu cu Dani ca Sandra e mare si m-a deranjat. Cam asta a fost secretul celor 3 saptamani de invatat zilnic, ore intregi.
Bine ca ati rezolvat cat de cat cu scolioza Biancai. Poate Stefan va intra anul asta ca e mai mare. Pune-i niste filme sau poze cu marea sa vada ca si altii intra in apa...fa-l sa isi doreasca sa mearga la mare .
Bumbi tare ma bucur cand iti vad postarile, sunt pline de ...ceva frumos . Despre oameni..lasa-i in plata domnului ca sunt n`spe mii de specii. Nu m-am ferit niciodata de copii bolnavi, daca un copil a fost bolnav si am nimerit din greseala in zona asta e...am zis ca trebuie sa isi faca anticorpi. Oricum ce au facut mamicile alea a fost urat, mai ales ca era o simpla tuse...si stiu tusea, cred ca e tuse gradi...eu asa ii zic la tusea care mai dureaza dupa vindecarea de raceala sau pur si simplu la tusea care e doar tuse si nimic altceva.
Oricum si pe aici sunt persoane care jignesc gratuit, sa faci un copil dobitoc ca ti-a impins copilul ...totusi e copil..ma lasa rece.
Si vecina....ma-i da-o incolo de vecina...eu as fi intrebat-o care ii e problema...vrea sa isi tina copilul intr-un glob de sticla? Sa si-l tina acasa atunci .
Giova, deci creste bb Edy...hai ca poate ajunge la peste 3500 pana nasti.
Astery tare activa esti esti, si cu examene si prin parcuri..bravo tie . Ce facultate faci? Ce profil si unde?

Eu stau si ma gandesc daca mai merita sa cheltui bani pt un master si daca merita sa imi pierd vremea cu invatul. Ca degeaba ai master daca nu esti expert contabil in profilul asta.
La noi la facultate masterul e greu, ca si facultatea, sunt cursuri zilnic de la ora 16 la 20 si daca nu mergi...ai absenta si la examen... plus ca profii te cunosc si noah. Nu stiu..ma mai gandesc, am inteles ca facultatea Bolyai din Cluj ar face ceva master aici dar e profil bancar ceva...au cursuri in weekend.

Vad ca se incalzeste afara cu toate ca aseara a plouat. Oricum de maine arata ploi pana in weekend asa ca doar azi ar mai fi vreme de iesit.
Vreau sa fac o praji cu visine cum face bunica mea ..cu un crema deasupra si visinile ingropate in crema .
A Bumbi..asa e tuns si Dani, pe laterale si in spate e cu masina de tuns cu nr 6 iar in fata e tuns cu foarfeca si lasat putin mai mare normal.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Astery, la multi ani sotului tau pt ieri, multa sanatate si fericire . .Ai tinut secret .
Tu nu ti-ai "spalat" fundul in piscinutza cu Thomas ?
Vai de abia astept sa vad ce nota am luat la oral..dar cred ca doar pe dupa masa, az sunt alti colegi de-ai mei acolo.
Si de abia astept ziua de sambata sa port roba si toga .
De la facultate incolonati vom merge cam 1 km si ceva pe jos la sala sporturilor unde va fi festivitatea propriu-zisa si va veni familia ca doar ce naiba am terminat o facultate nu? Au fost cand am terminat liceul si acum nimic? . Pt sambata am inchiriat o masa pt familie (cu socrii si maica-mea) la restaurant macar asa sa chefuim.
Prietenii imi vin acasa sambata ca deja s-au anuntat.
La noi asa se face....

P.S. Ieri ma suna sotul prietenei si ma felicita...si asa simpatic a fost ..a spus serus ce faci..bine ca ai scapat? ...dupa care a spus repede...sau pot sa iti mi spun serus sau trebuie sa spun de acum "saru-mana"? . Am ras cu gura pana la urechi. Si cand sa inchida am spus serus...si el a spus "saru-mana, la revedere" . Avea chef de glume omul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bianca, am mai zis, Drept si Administratie Publica, invatamant la distanta. Nu se poate cu toate odata, stii ca eu n-am la cine-l lasa pe Razvi, asa ca facem asa...
Multumesc mult de urari, n-am tinut secret, dar... cred ca am uitat sa zic.
Fundul meu.... hai mai, ca nu incape in piscinuta lui Razvanel .
Sa faci poze in roba, sa te vedem si noi.
Merg sa curat 2 crapi uriasi , mi i-a adus fratele meu, pescuiti de el, ca-i mare pescar.

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina, lui Viorel pt. ieri! multa sanatate si fericire alaturi de voi!
Te inteleg perfect, la cate ai tras si prin cate ai trecut cu razvan, e normal sa gandesti asa. Oricum, multi parinti sunt inconstienti, duc copiii bolnavi la gradi, cu tuse, ferba si rosu in gat. Si cei mai sensibili prind tot.
Eu nu prea imi fac probl., caci Marco nu e asa sensibil si nu ia orice si repde. dar daca ar fi invers, normal ca l-as pazi si nu mi-ar conveni.
Bianca daca nu ai nicio sansa cu masterul eu zic sa o lasi pierduta. daca n-ai ce face cu timpul liber si banii...atunci go for it, invata ca nu te opreste nimeni.
deci sambata e festivitatea! sper sa faca Nelu multe poze, vrem sa te vedem in roba.
Bb creste...dupa calcule ar trebui sa aiba la nastere cam 3300-3500 gr. vom vedea cu cat va iesi. Deocamdata sa mai stea in burtik ca e mai bine acolo, chiar daca mie mi-e greu....mai suport putin, ca nu mor.

plec si eu pana la banca si sa vad daca au inceput reducerile prin mall. daca nu...azi dau o comanda pe site-urile frantuzesti.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la noi,

Bianca felicitari doamna licentiata Toata stima mea ca ai reusit sa termini o facultate desi aveai serviciu si 2 copii Asteptam poze cu roba si iti urez petrecere frumoasa cand iesiti
Mai fetelor, nu cred ca pe principiul: sa moara si capra vecinului - isi scot mamicile copiii bolnavi in parc. Pur si simplu nu vor sa-i izoleze! Cred ca s.a simtit prost Bumbi dar si eu as fi facut la fel daca prin preajma as vedea un copil ca tuseste incontinuu( nu rar ) Stiu sigur ca Angelo a luat rubeola atunci cand am fost la zoo si s.a jucat la spielplatz! Atunci a fost inconstienta din partea parintilor, cand e vb de o boala contagioasa, volens nolens trebuie sa tii copilul izolat!
Ieri socrii au fost anuntati la sv ca se scoate si joia ca zi lucratoare, din iarna aveau vinerea libera din cauza crizei.Ei vor lucra doar 3 zile pe sapt.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Astery sa iti traiasca sotiorul la multi ani, multa sanatate, noroc si bucurii