Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)
Raspunsuri - Pagina 7
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Buna dimineata si de la mine la ![]() Nu am avut de lucru si i-am spus lui Dani ca sora-mea e la mare si de 15 minute ma toaca marunt la nervi si plange ca vrea si el la mare . Degeaba i-am spus ca vom merge si noi ca zici ca vorbesc alta limba . Sora-mea a ajuns ieri la mare, au dormit o noapte la Eforie si acum sunt in vama, merg la Nisipurile de Aur . Of de nu aveam licenta asta .Silvia, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine, mergem la mare la noi pana la urma,( as fi vrut sa merg si eu la bulgari dar socrul meu nu a vrut), asa ca vom merge cu socrii si cu prietenii nostrii de familie care vor sta 3 zile. Maraki si eu am avut burta mare si nu mi-a placut sa i-o fotografiez goala...adica mai imi faceam poze dar imbracata, doar burta sa se vada pielea mi se parea oribila. (Si acum sincer fara sa supar pe cineva -am mai spus mai demult ..mi se par urate pozele gravidelor care e pozeaza la piele...nush de ce....am eu un fix Astery, nu mai tin minte cand a intrat Dana si ce a scris. oricum faza cu servici si familie...e de domeniul "hai sa caut o scuza sa nu intru sau sa nu scriu" . Si altele au familie si copii, servici si tot isi gasesc timp daca au chef de forum. No asta e, fiecare face cum doreste .Cosmi Dani nu e dependent de mine ci de Nelu mai mult dar eu am sunat atunci si mi-a auzit vocea si gata a fost...daca nu e Nelu sunt foarte buna si eu Giova lasa sentimentele de egoism deoparte. E adevarat ca daca ai 2 copii, tinzi sa il neglijezi pe primul mai ales la inceput. Dar eu mereu in subconstient imi impuneam sa nu simta Sandra ca nu mai e singura, sa ii dau atentia cuvenita ca inainte....ca noah..sa nu simta. Dar nu prea se poate, e o schimbare in familie , in viata si nu ai ce face,la inceput e putin mai greu dar cu ajutorul familiei veti trece peste acest pas. Ana, chiar urata patanie atunci cand l-ai pierdut pe Alex. Poze cu printesa cand mai pui? Azi e ziua de nastere a soacrei mele dar numai maine mergem la ea la masa la amiaza. Deseara trebuie merg la ziua finului care face chef si 30 ani (Nelu e la servici)...dar merg pe la 8 si nu stau mult ca maine mai am de invatat si nu am chef sa dorm dimineata.Maine e ziua prietenei mele dar inca nu si-o tine si probabil voi merge luni seara la ea dupa licenta, sper sa fiu mai linistita. Astept sa scap odata cu licenta asta, sa ma linistesc si eu ca sunt cu nervii intinsi la maxim .O zi frumoasa sa aveti .. merg sa invat..... iar . Atata nu am invatat decand sunt eu ![]() P.S. Apropo Astery..ce nota e aia 8,5? De ce nu se rotunjeste la 9? Si eu am dat relatii ec internationale si am luat 9 Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
si eu sant de aceeasi parere: nu mi se par frumoase gravidele dezbracate,no ofence dar asta e parerea mea.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Tocmai am vazut un subiect in care o mamica intreaba ce sa faca pt ca baietelul ei are p..ika prea mica.Mi-am adus aminte de un banc care mi l.a spus Giorgos
de fapt e o zicatoare: pt putza mica, parul mare e de vina ![]()
![]()
![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

ma omoara caldura asta...noroc cu AC, caci de nu clacam de mult.
Nu am fost in stare sa ies cu piciul in parc, asa ca al meu sot a facut curat cu noi prin preajma.
azi am copt si vinete dintr-astea noi
, un deliciu.
aseara am prestat si o praji, jumate de tava cu caise, jumate cu capsuni. mi-a facut pofta o
, mi-a dat reteta ei si nu am rezistat.
Astery si noi avem "Little cars". primul dvd l-a luat clau din greseala, crezand ca e vorba de cars.
Bianca, Maraki mie imi plac pozele
dezbracate. mai ales cele care arata chiar bine...de ce nu? sunt misto pozele vedetelor aparute in reviste...ele arata bine, poze profi...si eu am vrut sa fac cateva, dar si-a desfintat studioul vecinul de la mansarda
, asa ca...pauza.
o sambata faina sa aveti...merg si eu la baietii mei ca prea se distreaza in dormitor fara mine.
.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Fac si eu o pauza si am venit la calc.
Giova, fara suprare mie nici chiar pozele vedetelor gravide nu mi se par sexy, nici macar din profil, ca sa nu mai spun ca din fata sunt chiar oribile...buricul ala super extra mare intins, pielea intinsa
. Ce are daca vedeta isi ia o haina mulata pe ea? Nu se vede la fel burtoaca cat e de mare ? Practic ideea e ca iti fotografiezi marimea burtii care ramane aceeasi ori ca e imbracata, ori dezbracata. Nu stiu no...deocamdata mai e una care gandeste ca mine deci nu sunt singura "ciudata"
. Si eu am o poza cu Dani chiar la sf perioadei de sarcina unde eram uriasa dar sincer mai mult imi place exact aceeasi poza cu sarafan pe mine, decat ca imi arat pielea
.
Maraki cati ani are copilul ala ? Maica-sa se streseaza pt el? Poate e in crestere cine stie... Mostenirea genetica cum e? Ca daca de la tata a mostenit-o "mica" ce mai vrea atunci?
. Sa puna greutati sa i-o intinda
(citeam mai demult intr-o revista ca sunt pers care apeleaza la astfel de terapii pt lungirea...) Doamne ce probleme au unele mame de zici ca ele ar trai cu problema asta 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Giova baga si aici reteta de praji
Eu am scapat de copt vinete, v-am spus ca gasesc la turci borcane cu vinete coapte si curatate, mai pun doar ulei, sare si ceapa 
Bianca cat crezi ca are? 5 ani maaaai.....
nu v-a placut zicatoarea mea? eu am ras mult cand am auzit-o
hai sa o scriu in greaca pt astery ca este si mai amuzanta: gia ton mikro poutso, to mali ftei ![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

azi e mult mai bine, a plouat afara azi noapte, aCUM e inorat, dar e racoare.
Baietii mei sunt pe-afara, eu lenevesc.
Ieri am iesit prin centru, ne-am indopat cu porumb fiert, si cum Marco nu a dormit de amiaz la ora 22 ne-a adormit in masina
. L-am adus direct in pat si s-a trezit la 10 azi dim
. Nu stiu cum a putut dormi asa de mult....se simte cred, ca e trezit devreme pt. gradi si seara nu adoarme mai repede de 12
.
Maraki uite aici reteta:
Hai ca bag reteta,merge super rapid,cu orice fel de fructe..Noua ne si place ff. mult...am facut din capsuni sapt. trecuta,as fi facut si din visine,dar n-am chef sa scot samburii
*2 pahare iaurt
*3 oua
*3 pahare faina
*2 pahare zahar
*1 pahar ulei
*praf de copt
*vanilie
se amesteca totul,se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se pun fructele taiate peste si se baga in cuptorul preincalzit.Inainte sa se scoata din cuptor,se poate presara zahar peste praji(sau zahar+scortisoara la unele fructe-ex. prune)
Eu am folosit un pahar de 200 ml,depinde de dimensiunea tavii....Tava mea nu e exagerat de mare,nu e tava de la aragaz....
Vinetele astea noi sunt super, nu se compara cu cele puse la congelator, iar alea la borcan habar n-am cum sunt. Normal ca e mai comod asa, una doau se fac...dar sunt mai bune proaspete.
si duminica faina sa aveti.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
kid spune:
dragi mamici,
imi cer scuze ca dau buzna in topic, vreau sa va informez de bazarele deschise pe forum, poate este cineva interesata. 
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Biancas spune:
Neata la
.
Eu cu emotii cat casa
, deja am fost de 3 ori la
, merg sa mancac ceva ca deja ma roade stomacul
. La 12 trebuie sa fiu la faculta ca la 13 incepem...nebunia 
Dani e pe aici, si-a scos cartile si se uita prin ele.
O zi frumoasa sa aveti
...ca a mea va fi tare stresata
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

Bianca tinem pumnii sa scapi repede si bine! te asteptam cu vesti bune, FII BARBATA!!!!!
eu sunt ok, ieri am fost cu ceva contractii dese, neregulate, nedureroase, dar vad ca deocamdata e ok.
Mi-am facut si eu ultimele analize, dus copil la gradi...acum cred ca ma apuc de calcat e racoare si inorat aici
. Incep sa iubesc vremea asta.
o sapt. buna sa aveti
.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Neata la .Eu cu emotii cat casa , deja am fost de 3 ori la , merg sa mancac ceva ca deja ma roade stomacul . La 12 trebuie sa fiu la faculta ca la 13 incepem...nebunia ![]() Dani e pe aici, si-a scos cartile si se uita prin ele. O zi frumoasa sa aveti ...ca a mea va fi tare stresata Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... |
mai Bianca, ai mancat o litera si initial citisem " merg sa ma kc"
Bafta si te asteptam cu un rezultat bun

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

. Sora-mea a ajuns ieri la mare, au dormit o noapte la Eforie si acum sunt in vama, merg la Nisipurile de Aur
. Of de nu aveam licenta asta
. Atata nu am invatat decand sunt eu